lördag 21 januari 2017

När får vi Sveriges Donald Trump som säger sanningen? Sverige tillhör folket inte det politiska etablissemanget.

mitt förra inlägg som Sandor Herold skrev om Viktor Orban, kom följande kommentar:

Vi måste snabbt hitta en av Viktor Orban s kaliber och avsätta ALLA Sverigehatarna och invandringskramarna som sitter i Sveriges Riksdag innan landet är helt utarmat och förstört.

Svenska folket har rätt till Sverige:
Svenska folket har en urgammal rätt till Sverige. Vi är en ursprungsbefolkning som har lika mycket rätt att få skydd som t.ex. ursprungsbefolkningen i länder som Australien, Nya Zeeland och Tibet.

 Vi är inte bara ett folk som ger verklig mångfald till världen, då här finns en högre andel människor än i något annat land i världen som har ljusa drag, vi är också ett, till antalet, litet folk. FN är globalisternas verktyg men t.o.m. deras egna konventioner ger oss rätt till vår unikhet. Vi har bara inte fattat det ännu. Till vårt försvar, för att hävda vår rätt, har vi fått ett helt nytt verktyg – DNA-teknik.Asylkaos

https://asylkaos.wordpress.com/2017/01/17/fria-sidor-svenska-folket-har-ratt-till-sverige/

Anthropocene:

Tänk er att Sverige hade en regeringschef som lovade återföra makten till folket – så förstår ni!

Trumps enkla installationstal handlade om att ge det amerikanska folket tillbaka makten och suveräniteten över sitt eget land och sina egna liv från en globalistisk elit i Washington.

Tänk er att vi hade en likadan regeringschef som deklarerade att han vill föra en politik som vi, det svenska folket vill ha – från folket, av folket och för folket

Tänk er en svensk regeringschef som deklarerade att Sverige tillhör det svenska folket. 

Tänk er om vi hade en regeringschef som deklarerade att vi var suveräna medborgare i vårt eget land och inte en handelsvara på oligarkernas världsmarknad. Det som kallas fri handel och fri rörlighet, men det har inget med den lilla människans frihet att göra.

Det svenska politiska etablissemanget med regeringschefen i spetsen står istället upp för en politik från oligarkerna, av oligarkerna och för oligarkerna  vi folket är vad globalisten Hillary Clinton kallade deplorables – handelsvaror på de globala företagens och bankernas marknader. Hela inlägget på Antropocene. Läs kommentarerna

 Här är fler intressanta länkar:

Vad ska man tycka om Peter Wolodarski?

Den demokratiska internetrevolutionen1 kommentar:

  1. När väl Trump och Putin har ångat på en tid så kan det smitta av sig även till oss i Europa så fler som velar vågar komma ut. Kan det även bildas ett nytt parti som ställer Sverige och Svenskarna först kan detta bli något som får igång en rörelse som även når ut i det offentliga rummet.Det blir även val i Europa som kan gå åt RÄTT håll.

    SvaraRadera