onsdag 18 januari 2017

Olle Ljungbeck: Cynismen kunde inte vara råare. Kenneth Sandberg: Kalifatet år 20??..Först skriver Sofia Mirjamsdotter en ledare om varför otryggheten har ökat där hon uttrycker sig på ett sätt som inte kan förstås på annat vis än att hon inte ser verkligheten alternativt vill dölja den. Därefter harangerar Per-Anders Karlgren henne för texten, som jag först trodde var ironi från hans sida men när jag läst färdigt ser jag att han delar hennes åsikter.

Hur kan något sådant bara vara möjligt. I Sverige finns i dag ca 53 utanförskapsområden (Nogo-zoner). De finns i våra storstäder men framförallt i dessas förorter. De finns i små och medelstora städer med en spridning över hela landet.På dessa orter attackeras systematiskt genom stenkastning etc; brandmän, ambulansförare, bibliotekspersonal, poliser, snöröjare, brevbärare, journalister etc. Hedersvåldet är utbrett. Kvinnor/flickor tvingas klä sig efter särskilda klädkoder. De är bevakade varje steg de tar för att inte avvika från hederskulturens lagar och regler. Kvinnor/flickor är lovligt byte för hederskulturens väktare. Mord, rån, våldtäkter är naturliga inslag som de boende tvingas leva med. Trots detta förvånas Sofia Mirjamsdotter och Per-Anders Karlgren över att 31 procent av kvinnor/flickor känner ångest och rädsla för att vistas ute utan sällskap!

En jämförelse med de övriga nordiska länderna visar helt klart på att oron och ångesten som de svenska kvinnorna lever med är mer än befogad. Utländska tidningar som t ex Daily Mail tar t ex upp Nordstan i Göteborg som ett skräckexempel för kriminalitet som grovt våld, rån, våldtäkter skjutande erc.

Så sent som 2014 rankades Malmö som Europas 84:e mest kriminella och otrygga stad. 2015 hade den klättrat till plats 46. 2016 tog Malmö ett ytterligare rejält kliv upp till plats 6. Och i år rankas Malmö som Europas näst mest kriminella och otrygga stad!

Inte ens skolans värld är undantagen från denna terror. Föräldrar berättar hur deras flickor går gråtande till skolan. På badinrättningarna är de ständigt utsatta för sexuella trakasserier.
Barn- och tvångsäktenskap är vanligt förekommande trots att de i lag är förbjudna. 70000 invandrarflickor/pojkar får varken själva välja kamrater eller den de vill vara tillsammans med.

Den här artikeln kunde göras hur lång som helst. Att man då som Mirjamsdotter och Karlgren inte ser eller vill se orsaken till oron och vad denna har sin grund i är framförallt vad gäller Mirjamsdotter en skandal med hänsyn till hennes skyldighet att som journalist beskriva verkligheten.

Först den dag alla vågar erkänna att en stor del av de individer som tagit sig till vårt land de senaste 5 åren har en värdegrund som klart skiljer sig från vår, kan vi göra något åt dagens katastrof. Inte minst skillnaden mellan kvinnor och mäns rättigheter är en av grundorsakerna till det som orsakar oro och rädsla.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle  Nordens ledare inom arbetarrörelsen
-"Låt inte populismen rasera vårt samhälle."
Vad ska man säga. Vår EU-toppstyrda regering skriver en debattartikel, och visar att dom tror på riktigt att dom fortfarande representerar "en nordisk modell"! Med "en stark gemenskap, en kombination av effektivitet, sammanhållning, jämlikhet och förtroende som är unik i världen", och med en "välorganiserad arbetsmarknad som en grundpelare i samhället." Läs  mer på Soldatmamma

Kalifatet år 20??

Till:  Partiledarna
Sent: Tuesday, January 17, 2017 4:00 PM
Subject: Kalifatet Sverige år 20??...

Videon nedan är mycket  ”svårtittad”. Den visar unga pojkar som av någon muhammedansk grupp uppmuntrats, lurats, indoktrinerats, tvingats (?), till att utföra rent barbariska saker! Den lille pojken, som skjuter en bunden man och sedan ropar “allah aukbar”, kan väl inte vara mer än tre år?

Denna svårtittade video visas endast för att våra läsare skall få en uppfattning om vad dem så kallade ”fredliga och humana religionen” kan leda till!
............

Heja PK-Sverige!!!

//Kenneth Sandberg

Läs mer på Petterssons – Man undrar var gränsen går. Där kan ni också titta på videon den som orkar.2 kommentarer:

  1. Citerar: Trots detta förvånas Sofia Mirjamsdotter och Per-Anders Karlgren över att 31 procent av kvinnor/flickor känner ångest och rädsla för att vistas ute utan sällskap!
    Jag vill påstå att i no-go-zonen jag bor i blir nog siffran över 90% kvällstid och natt.

    SvaraRadera
  2. PK folket hugger inte av den hand som föder dem. Det finns inga andra än VI folket som ser till att INTE köpa PK tidningar av någon sort och vid val avsätta PK politiker från sina PK uppdrag. Det finns ett stort nästan överstigligt problem i vårt land och det är att få ett stort antal av sjusovarna väckta inför nästa val.

    SvaraRadera