fredag 13 januari 2017

Olle Ljungbeck: Stefan Löfven sluta nu med dina lögner.Fr. Snaphanen - Sverige är ödelagt för alltidSå här skriver bl.a. Olle Ljungbeck i sitt inlägg:
Det finns endast en sak för dig att göra Stefan Löfven. Du måste klargöra för dina vänner inom hederskulturen, kvinnoskändarna, våldtäktsmännen etc att det finns endast en väg för dem om de vill vara kvar i vårt land. Lämna sina egna värderingar, lagar, Koranen och sharia. Kräver Du inte detta är allt ditt prat om ett bättre samhälle lönlöst.

Du är den skyldige till att bl a 31 procent av Sveriges kvinnor/flickor känner rädsla och otrygghet dagligen.

Stefan Löfven det är Du inkl sjuklöverpartiernas regerings- och riksdagsledamöter som är ansvariga för otryggheten i Sverige. Och då kommer inte den utifrån som Du försöker ge sken av. Den oro och otrygghet som Du och de nämnda är skyldiga till är orsakad av de individer, som visserligen kommer utifrån muslimska länder men som ni släppt in i vårt förut trygga land. Du visar tydligt ditt förakt för de svenska kvinnornagenom att inte erkänna ditt brott och vem som faktiskt utövat/r dem.

Här har Du den andel av befolkningen som känner otrygghet och oro när de går ut ensamma i sitt eget bostadsområde:

Två procent av männen och 12 procent av kvinnorna går överhuvudtaget inte ut på kvällen. Sju procent av männen och 19 procent av kvinnorna känner ganska mycket otrygghet. 19 procent av befolkningen känner otrygghet i sitt bostadsområde på kvällen.Sålunda är 9 procent av männen och 31 procent av kvinnorna otrygga eller mycket otrygga. Detta är en avsevärd ökning bara det senaste året.

Sexualbrotten har mer än fördubblats! Denna utveckling anses av forskare vara en fruktansvärd ökning. Om Du inte förstår att de som är orsaken till denna otrygghet och oro är de av dig importerade muslimska män som tror sig äga rätt att kränka och misshandla kvinnor är Du om möjligt dummare och mer inskränkt än jag trodde. Så det finns endast en sak att göra. Utvisa alla invandrade män som inte respekterar kvinnor.

Trots ovanstående påstår Du att oron och otryggheten i första hand kommer utifrån. Som vanligt ljuger Du grovt.

Så här sa Du i partiledardebatten. När Du nu ser det i skrift borde Du skämmas och be alla Sveriges kvinnor om ursäkt och erkänna att oron och otryggheten i första hand är orsakad av de senaste årens massinvandring där huvuddelen var muslimer tillhörande islam med dess kvinnoförakt.

"Många kommer att minnas 2016. Jag talar till dig som bor i ett område plågat av brottslighet och som kanske inte vågar gå ut på torget. Det är den oron vi skall möta”. (Tala då om hur Du tänker möta den). ”Samhällsbygget skall ägnas åt att lyfta människor ur uppgivenhet och hedra dem som byggt landet. Oron möts inte med ökade klyftor och lägre löner". Du möter otryggheten och oron med handlingsförlamning och passivitet.

Du borde skämmas för ovanstående snömos. Inte i en enda mening erkänner Du orsaken till oron och otryggheten. Inte i en enda mening har Du förslag om vad som måste göras. Hela tiden förnekar Du att det är massinvandringen och en stor del av de individer som kom med den, som är orsaker till morden, våldtäkterna, rånen, sextrakasserierna, bil och husbränningarna, skjutningarna och sprängningarna.

Hur kan Du bara försöka förneka ovanstående. Din förnekelse och lögner måste vara något patologiskt.

Historien ger ju oss många exempel på sådan förnekelse från individer, som vållat andra människor enorma skador och otrygghet. Jag kan inte förstå annat än att det gäller dig också för en sund människa kan inte förneka de faktiska förhållandena som Du gör. Vi andra både ser och hör om dem dagligen.

Folk-och försvarskonferensen listade Du följande som varande hot mot Sverige.

Militära, informations-och cybersäkerhet, terrorism och våldsbejakande extremism, organiserad brottslighet, hot mot energiförsörjning, hot mot transporter och infrastruktur, hälsohot, klimatförändringar.(Försök inte påstå att den organiserade brottsligheten inte skulle vara invandrare. Till 90 procent är den det).

Ingenstans finner vi bland dessa "hot" den minsta antydan till den oro och otrygghet som Brå nu redovisat. I stället listar Du en rad "hot" med vilka Du söker dölja det mest allvarliga, nämligen massinvandringens katastrofala följder för svenska folket. Inget "hot" är så allvarligt som det Du och övriga sjuklövern vållat svenska folket.

Du med flertal i sjuklövern kallar er humanister. Ja ni har t o m i er självförhävelse myntat ordet humanistisk stormakt. Så kan endast den som gripits av hybris uttrycka sig. Självklart handlar det i dag inte om humanism utan om ren sadism om man som Du och övriga sjuklövern i er maktgalenskap helt kört över svenska folket och tagit parti för våldsverkarna mot det egna folket.

Detta är ju mycket lätt att bevisa. Det är väl ingen nyhet för dig att framstående jurister som fortfarande anser att svenska lagar skall gälla i Sverige anser att vii dag tillämpar två rättssystem.

Några exempel där svensk lag ej tillämpas utan invandrare följer hemlandets lagar eller värdegrund trots att svensk lag skall följas;

Barnäktenskap, tvångsäktenskap, könsstympning,skilda bad (Här har ju till och med Europadomstolen förklarat att det strider mot lagen att ha skilda bad), gymnastik och idrott etc. Tvingande klädkoder etc. Hedersvåldet tar sig än grövre former medan Du bara ser på!

Du blev av FN.s generalsekreterare tilldelad det finaste uppdrag man kan få. Nämligen att leda jämställdhetsarbetet för kvinnor och män. Men Du svek totalt. I dag är Svenska kvinnor mer utsatta, mer otrygga, mer oroliga än de var innan Du fick ditt uppdrag av FN-chefen!

Det finns endast en sak för dig att göra Stefan Löfven.Du måste klargöra för dina vänner inom hederskulturen, kvinnoskändarna, våldtäktsmännen etc att det finns endast en väg för dem om de vill vara kvar i vårt land. Lämna sina egna värderingar, lagar, Koranen och sharia. Kräver Du inte detta är allt ditt prat om ett bättre samhälle lönlöst.

Kan nämna att jag vid senaste biblioteksbesöket också snabbt ögnade igenom Centerns partitidskrift. Och vad fick jag läsa där? Jo fyrtiomiljonsinvandringsförespråkaren Annie Lööf berättade i denna vilken lyckokänsla det skulle bli när hon efter pensionsåldern kunde dra sig tillbaka med vetskapen att hon räddat tusentals syriska barn! Men att hon genom massinvandringen gjort Sverige från att ha varit det tryggaste landet i världen till ett av de mest otrygga spelar inte någon som helst roll för henne. Att svenska skolflickor aldrig längre kan gå trygga utan oro eller gråter när de ska gå till skolan är kanske också tankar som kan komma att besöka henne en gång!


Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Här har jag gjort en övers. fr. danska om  programmet Uppdrag Granskning i onsdags kväll. Efter detta lilla förord kan du läsa Sandor Herolds inlägg om araben Kader på Demokratbloggen

Fr. Snaphanen: Den svenske Fitna
Fitna (or fitnah, pl. fitan; Arabic: فتنة , فتن‎‎: temptation, trial; sedition,distress civil strife”. När jag kallar det Fitna, beror det på att vi som följer Sverige nära nog vet att stridigheter och social friktion är Sveriges öde för evigt. Det självgående, fredliga samhället kommer aldrig åter.

Det har ödelagts för alltid av en blandning av socialister, liberaler, drömmare och kvinnor och feminina män, som tog makten och förvaltade makten så det blev som det blev. Fred är kort sagt förbi i Sverige. … ( svår övers. Här menas förmodligen att det är fritt fram för kriminella medborgare då staten inte på något sätt stävjar detta och Sverige är nu en helt misslyckad nation. Ungefär så.

Sverige står med mössan i hand till piss-stater som Marocko. Band till och bundna av brottslingars "mänskliga rättigheter”. "Sverige är bara en illustration av det europeiska förfallet, där  rånare från hela världen ska få  en smak av det ruttnande liket. I Sverige talar man om förstörelsen som om den ramlat ner från himlen, men det är verkliga människor som inte har tagit sitt ansvar. Tyvärr är politik ett område där glada amatörer kan komma undan med vad som helst. Utvisade kriminella får stanna ändå. Hele programmet Uppdrag Granskning 58 minutter. Snaphanen och Demokratbloggen

1 kommentar:

  1. De som företräder PK eliten inom makt, media och finans är det i särklass största hotet mot Sverige och det Svenska folket.

    SvaraRadera