onsdag 11 januari 2017

Ordet är integration. Varför importera odjur? Sanandaji om invandrares arbetslöshet och annatTa del av videon ”Det nya landet”. En av deltagarna Lisa Boysen är med och tycker det var ”helt underbart” att få medverka i den. 

Ett upprop för ömsesidig integration. Det betyder att även infödda svenskar ska integreras.

Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka– Mona Sahlin i P1-morgon i Sveriges Radio P1 den 17 maj 2001Först har jag lagt in lite om det Nya Sverige. Man kan säga att det var inte bättre förr men nu är det värre. 

Kenneth Sandberg har skrivit ett inlägg om hur man ska sysselsätta häktade personer. Det är förmodligen i fängelserna som de utlovade jobben ska komma.

På Osagt kan du läsa om de milda domarna mot de fem afghaner som våldtog en ung pojke under knivhot. Ingen frågar hur han mår nu? Framförallt är det ingen svensk politiker som beklagar det hela. 

Maj Grandmo kallar de fem afghanerna för odjur men vilka är odjuren egentligen som tillåter sådana människor att få vara i ett land. Det är våra svenska riksdagsledamöter. De är odjuren i lika hög grad.

Sedan pratar Tino Sanandaji om ljugande om invandrandet med lite text översatt från danska.
Sist men inte minst så kan vi förvänta oss horder av afrikaner de närmaste fyra åren.

Socialkontor ville omhänderta 14-årig gravid flicka.

Då dödshotades de av den syriske maken. Petterssons

 

Och Centern växer bland svenskarna.

Micke Carlsson, blogg:

Godmorgon Sverige!
I juni hade Sydsvenska Dagbladet en artikel om barnäktenskap

De är förbjudna i Sverige om man är svensk.
Men inte om man är nysvensk.

 

-----------
Om man är nysvensk gäller andra lagar, en pedofilistisk samhällskultur verkar slagit rot i vårt land.
Migrationsverket har identifierat 132 gifta barn i 80 kommuner, barn som i de flesta fall har placerats med sina vuxna "makar".
Alltså är det flickebarn som har dessa vuxna "makar". Gubbsjukan växer i vårt land. Läs mer på Carina-Finas pratisar

Häktes-aktivism
“Jag tycker det är jätteroligt att man kan få en människa att tänka på annat än bara tråkiga saker”, säger nyanställda Annica Andersson på Malmöhäktet.
 

För att göra tiden mindre tråkig för de intagna har man startat “isoleringsbrytande aktiviteter”, där målning är en variant. Inslaget visar inte den 22-årige internen i bild. Men av hans svartludna armar och det återkommande (i synnerhet av araber) använda ordet “faktiskt” att döma, så är det nog inte heller denna gång “Svenssons” grabb som råkat illa ut.Läs mer

Odjurens förlovade land
Bildresultat för fem afghaner våldtog pojke
 Så här skriver Maj Grandmo bl.a.
Vi har odjur som ser sin chans att komma till ett land som totalt har förlorat greppet om att skydda sin egen befolkning

..De släpar in honom bland buskar och träd så de kan vara i fred och sätter en huva över pojkens huvud. Där våldför sig alla fem på barnet genom analsex. Alla fem. Det måste ha gjort outhärdligt ont. Grovt, hänsynslöst och bestialiskt. De misshandlar honom och hotar honom med kniv och spottar ur sig ytterligare hot om att pojken bara skulle knysta om övergreppen skulle de döda honom. De filmar sig själva för att riktigt njuta av övergreppet som har förstört en människa inifrån och ut.

Barnet som är strax under 15 år, är helt maktlöst. Kan inte skrika och påkalla uppmärksamhet, kan inte röra sig, kan inte säga ett ord. Han kommer säkerligen vara svårt psykiskt skadad för resten av sitt liv. Han kommer att fråga sig om det berodde på honom själv och han kommer att ha skuld- och skamkänslor ända in i märgen. Ingenting kommer att utplåna denna mardröm ur hans minne. Han är dömd. På livstid.

…Listan går faktiskt att göra hur lång som helst. Gruppvåldtäkter är inte något svenskt beteende utan de utförs av den ständigt växande skaran av utländska män som kommer och söker asyl i Sverige. De är så säkra på att komma in genom sina fejkade stories att de inte har något att förlora.

På detta sätt är invandringen till Sverige en veritabel katastrof. Vi har inget "kompetensregn" som vattnar våra åkrar. Vi har odjur som ser sin chans att komma till ett land som totalt har förlorat greppet om att skydda sin egen befolkning. Osagt hela artikeln

Fr. Snaphanen:
Tino Sanandaji - Varför ljuger de om invandrares arbetslöshet?
Tredje generationens ljugande om invandrararbetslösheten för att dölja ett misslyckande.
Tino Sanandaji är snustorr och saklig när han svarar på frågan: Det är människor som sätter ideologi över fakta. Sverige har massimporterat arbetslöshet. Invandrararetslösheten har varit konstant i över 30 år: nämligen 50 procent. Då det fanns 300.000 invandrare, kunde man förbise det. Nu när det finns över 2 miljoner är det uppenbart att det blivit ett betydande problem.

"Investeringen" har blivit en kronisk kvarnsten runt halsen på svenska skattebetalare , och är uppenbarligen det största hotet mot ett välfärdssamhälle, om det fortfarande existerar. Det framgår i alla parametrar att den svenska fasas ut. 50-60 procent kommer aldrig i arbete. Sanandaji besvarar också varför mer än hälften av invandrarna aldrig kommer i produktivt arbete.

Frederik Reinfeldts och Stefan Løfvens motiveringar till massmigration från tredje världen, faller platt till marken. Vissa tror även på deras fantasifulla lögn - Löfven till exempel vet knappast sanningen - andra kan bara inte sluta ljuga, eftersom de har ingen lösning till de problem som de har skapat. Svensk politisk debatt har varit ett spegelskåp av fantasifulla lögner i decennier. Här lyser klarhetens ljus genom fiktionen. 40 minuter som är värda sin vikt i guld. Man hittar det bara på alternativa kanaler.Fr. Snaphanen

Österrikes säkerhetstjänst: 15 miljoner afrikaner på väg mot Europa


15 miljoner afrikaner är på väg mot Europa de kommande fyra åren. Det varnar Österrikes militära underrättelse­tjänst (HNaA) för, skriver tyska Bild.
Det handlar om en "armé" av afrikaner som lockas av bidragen och de europeiska ländernas välstånd och som därför vill lämna sina hemländer i förhoppning om ett bättre liv.

Afrikanerna väntas i synnerhet komma från länder som Nigeria, Kongo-Kinshasa, Sudan och Etiopien. Det är en invandringsvåg som kommer "växa massivt" om inte EU agerar, varnar HNaA.
Anledningen till den befarade invandrings­vågen är en växande arbetslöshet i dessa länder. Det rör sig om länder med gigantiska födelse­överskott och en kraftig befolknings­ökning men förhållandevis låg ekonomisk tillväxt.

HNaA är noga med att poängtera att dessa afrikaner är "ekonomiska flyktingar" som kommer "primärt av ekonomiska anledningar" till skillnad från dem som kommer från länder som Somalia och Eritrea.

HNaA föreslår att EU stärker gränsskyddet mot tredje världen och tar krafttag för att repatriera illegala invandrare för att visa att det inte lönar sig för afrikanerna att försöka ta sig till Europa. Man föreslår även åtgärder för att hjälpa de afrikanska ländernas ekonomier så att arbets­tillfällen skapas som stävjar vågen av invandrare.Fria Tider

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar