måndag 9 januari 2017

Putin om de kristna rötterna. Craig-Roberts och Trump om propagandan mot Ryssland. Framtidsstaden MalmöPaul Craig Roberts:
 Uppenbarligen äger CIA inte bara de amerikanska och europeiska medierna,
universitetsfakulteterna, den amerikanska kongressen, USA:s regering, många pseudofalska-”lefties” och progressiva webbplatser utan också guvernörerna i de amerikanska delstaterna. Läs hela artikeln på engelska.

Ta del av vad Vladimir Putin säger här. Hela texten finns på engelska.
 Putin: de euroatlantiska nationerna överger sina kristna rötter

Om man någonsin har undrat varför Putin tilltalar så många stabilt sinnade människor i USA,
behöver man inte gå längre än ta del av vad den ryske ledaren anklagar de euroatlantiska nationerna för, nämligen att de överger sina kristna rötter, placerar homosexuella relationer på samma nivå som familjer,
underblåser en miljö för pedofili och skapar en atmosfär som så småningom kommer att leda till nedbrytning av civilisationen – och som leder till förlusten av värdighet.

Donald Trump versus dumheten
På sin blogg twittrar den blivande presidenten Donald Trump:
Att ha en god relation till Ryssland är något bra, inte dåligt. Bara ´dumma ‘människor, eller idioter, skulle tycka det var dumt”. Så twittrar tillträdande president Donald Trump.
Här kan du läsa Kenneth Sandbergs hela inlägg som han adresserat till hela den ”politiska eliten!!!!!Hela inlägget
Från I&M
Januaripotpurri
Idag blir det några av mina egna reflektioner. De har det gemensamt att ingen av dem riktigt räcker för en bloggtext i fullformat.
De globala utopisterna fantiserar om en värld där alla människor är sams och kan röra sig fritt. Intelligens verkar inte utgöra något fullgott skydd mot denna dröm. Exempelvis ansåg Einstein att nationalism var att likna vid en barnsjukdom, som mässlingen. Utopisterna vill inte se de, ibland tusenåriga, konflikter som finns mellan olika folk och religioner. De är övertygade om att de företräder det goda, medan deras ideologiska motståndare, alltså alla vi andra, som förstår att de snöat in på en orealiserbar utopi, demoniseras.
Tydligast blir denna grupp i sin uppfattning av muslimsk terror som, om man får tro dem, inte beror på att islam förespråkar dödligt våld gentemot avfällingar och otrogna, utan på rasism och andra orättvisor. Det är en ganska vanlig hållning i Sverige, till exempel inom svenska kyrkan. Ärkebiskop Antje Jackelén anser att Muhammed inspirerar miljontals människor till strävan efter rättvisa, fred och ett gott liv. Också påven anser att det är fel att se islam som en våldsam religion. När han som­maren 2016 besökte Sverige sa han i en intervju att det är girighet och sociala orättvisor, som gör att unga människor ansluter sig till IS.
Utan att ha någon statistik som stöder min hypotes, så tror jag att i synnerhet kvinnor lockas av denna form av ”globalfredliga” dagdrömmar. Har vi inga nationer, så blir vi av med krigen. Utopin är en värld utan nationella och religiösa identiteter, utan etniska och andra minoritetsgemenskaper. Vi får en värld där alla är inkluderade, ett inom nyspråket alltmer förekommande begrepp. Resonemanget är bakfram och lite barnsligt, på samma sätt som tanken, att om vi bara kunde bli av med alla vapen som finns på jorden, så skulle folk inte kriga med varandra. Om detta sjöng man allsång på sextiotalet (”I natt jag drömde…”).
Läs mer av inlägget


Framtidsstaden. Om Sverige imorgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då? (Karneval förlag)
Av Thomas Nydahl
När författaren och journalisten Lars Åberg ställer frågan ”Kommer resten av Sverige att bli som Malmö?” så slår den an tonen för hela boken. Det är nämligen en ytterst väl fungerande frågeställning. Malmö kan vara staden – och bilden av tillståndet i en stad – som gör det lättare för oss att läsa in vad framtiden har att erbjuda. Inte bara för Sverige utan för varje europeisk nation som genomblåsts av globalismens plundrarekonomi och en massiv invandring från främst den muslimska världen.

Under mina resor i engelska Black Country (West Midlands) har jag gång på gång känt igen Malmö. Det är bara det att Birmingham och de mindre städerna i landskapet är så oerhört mycket hårdare belastade av det som också kan spåras i Malmö; de etniska enklaverna, islamismens kontroll över hela stadsdelar, könsapartheid, våldsamma konflikter, segregation och otrygghet. Så om de engelska städerna ligger femton år före Malmö kan man väl misstänka att Malmö ligger femton år före det övriga Sverige.

När författaren och journalisten Lars Åberg ställer frågan ”Kommer resten av Sverige att bli som Malmö?” så slår den an tonen för hela boken. Det är nämligen en ytterst väl fungerande frågeställning. Malmö kan vara staden – och bilden av tillståndet i en stad – som gör det lättare för oss att läsa in vad framtiden har att erbjuda. Inte bara för Sverige utan för varje europeisk nation som genomblåsts av globalismens plundrarekonomi och en massiv invandring från främst den muslimska världen.

Under mina resor i engelska Black Country (West Midlands) har jag gång på gång känt igen Malmö. Det är bara det att Birmingham och de mindre städerna i landskapet är så oerhört mycket hårdare belastade av det som också kan spåras i Malmö; de etniska enklaverna, islamismens kontroll över hela stadsdelar, könsapartheid, våldsamma konflikter, segregation och otrygghet. Så om de engelska städerna ligger femton år före Malmö kan man väl misstänka att Malmö ligger femton år före det övriga Sverige.. Läs mer och framförallt kommentarerna.

Här är en av kommentarerna
Både Bush-administrationen och Obama-administrationen i USA ligger bakom krigen i Mellanöstern och Nordafrika som har lett till att Europa översvämmas av migranter från de här områdena. Bland dessa miljoner muslimska migranter finns ISIS-soldater. ISIS/IS/ISIL/Daesh är bara andra namn på al-Qaida som används av globalistkapitalisterna, som kontrollerar USA, EU och FN, för att destabilisera länder, störta de styrande, ta kontrollen över länder och införa Rothschilds centralbank i dessa. Titta på denna viktiga video som visar att Barack Obama och Hillary Clinton finansierade ISIS, gav dessa legosoldater vapen och fordon, tränade dem och såg till att ISIS växte! Det önskade resultatet: Kaos i Mellanöstern, kaos i Nordafrika, kaos i Europa. Ur kaoset växer något
nytt fram: globalistkapitalisternas hemska skapelse den nya världsordningen ("the New World Order", "NWO").


"Leaked Kerry Audio Shows Obama Wanted ISIS To Grow in Syria

New Voice: Varför Mobbas Putin – del 1 och del 2Inga kommentarer:

Skicka en kommentar