torsdag 19 januari 2017

Sandor Herold: Viktor Orban står upp för sitt land och sitt folk. I&M Politruker, politruker

Först kommer ett inlägg från Sandor Herold angående Viktor Orbans tal till gränspatrullerna i Ungern. Samtliga partiledare samt journalister på Sydsvenskan har fått detta brev. De ska aldrig kunna säga att de inget visste.

Sedan måste ni läsa Karl-Olof Arnstbergs inlägg på I&M om Sverige och makteliten. Läs hela. Här har jag tagit med endast början. Han nämner bl.a. Kristina Persson och de förmåner hon tillskansade sig efter att hon fick lämna sitt uppdrag efter ett år.

Citat från I&M:
”Ett exempel på hennes egna tillgångar var att hon ägde skog med ett taxeringsvärde på nästan tio miljoner. ”Detta hindrade inte Kristina Persson från att ansöka om och få avgångsersättning. Syftet med den är ”att skapa ekonomisk trygghet i den omställningssituation som kan uppstå när uppdraget som statsråd avslutas”.

Från: Sandor Herold
18.1.2017
Viktor Orbán speech to new Hungarian border patrol units Jan 12 2017
 Nedanstående inslag visar en politiker som står upp för sitt folk och sitt land. Det visar en politiker som inte har sålt sitt folk och sitt land till varelser komna från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna som finns på vår planet.

Det visar en politiker som inte tillåter sina landsmän att bli mördade, våldtagna, misshandlade, rånade av vildar komna från MENA- länderna och liknande primitiva länder.

Det visar en politiker som har förstått att han är vald till att ta till vara sitt eget folks intressen och välstånd och framför allt säkerhet och inte primitiva vildars välbefinnande och bekvämlighet på bekostnad av sitt eget folk.

Denna politiker heter Viktor Orban och som född ungrare kan jag bara känna en gränslös stolthet när jag hör hans tal på till sitt eget folk. Viktor Orban är en politiker som det ungerska folket kan känna sig stolta över.

Till skillnad mot svenska politiker som man bara kan känna avsky och hat mot när man betänker vad dom har gjort med sitt land och mot sitt eget folk.

Viktor Orban är värd all respekt som hans folk visar honom. Ni svenska politiker är inte värda mer respekt än vad en hundskit på trottoaren är värd.

När skall vi få höra ett liknande tal av en svensk politiker till det svenska folket?

Det kommer troligtvis aldrig att ske eftersom svenska politiker är upptagna av att sjunga lovsånger till "svenskar med annan bakgrund" som aldrig har tillfört landet annat än kostnader och sociala problem. 

Sandor Herold, Malmö
Ett mycket bra tal av Viktor Orban! Han är en av dom bästa politikerna i Europa när det gäller kritik av den massiva, okontrollerade och illegala invandringen till Europa. Se, lyssna och lär av hans retorik, SD. Så säger Paul Nilsson 

I&M
Politruker, politruker
 Nu, när jag fått vittring på den svenska makteliten som kolonial, bekräftas relevansen på många sätt. I morgonbladet läser jag om den svenska moderata EU-parlamentarikern Christofer Fjellner. Han har gjort den typiskt politiska karriären som går uppåt och ”bort från”. Bort från Västerås, till Bryssel. Fjellner har varit så duktig, att han beretts plats i den maktelit, som inte längre representerar sina väljare. Enligt morgonbladet säger Fjellner: ”Vi får ta reda på vilka personer Trump lyssnar mest på och försöka påverka dem istället för Trump direkt.”
Bildresultat för christian fjellner
Vilka ”vi”? Fjellner och svenska folket? I så fall, vad vet han om hur och om svenska folket vill påverka Trump? Fjellner är en aktiv snusförbudsmotståndare. Är det i den frågan som han vill påverka Trump? Jag tvivlar på att en svensk EU-parlamentariker har den positionen, att han med sitt tyckande kan nå fram till kretsen kring Trump. Det som Fjellner gör, är att uttala sig som medlem av det globala politikerväldet. På samma sätt som jag skulle kunna säga ”vi samhällsforskare” och Gunnar Sandelin ”vi journalister”.
…Jag skriver om detta socialdemokratiska statsråd, som politiskt förpassats till glömskan, för att pröva hypotesen att makteliten i Sverige inte längre representerar sina väljare, utan har blivit en kolonialmakt. Också i de andra ovan givna exemplen syns det tydligt, hur svenska toppolitiker tolkar sitt uppdrag. Att Sverige tillhör de stater som under rubriken ”Den moraliska stormakten” är bäst i världen på att skänka bort medborgarnas pengar, är inte den självklara merit som politikerna själva gärna vill tro.

Tidigare framtidsminister Kristina Persson
 Bildresultat för kristina persson
Bäst på bidrag och bäst på att ignorera våldtäkter? Bäst på beskattning också, hör jag någon viska i bakgrunden. Bäst på att ogilla den svenska nationen? Bäst på att gilla EU och FN? Men sämsta försvars- och polismakten, tänker jag, när jag ändå är igång med ”bäst och sämst”.
Vafan, är det verkligen sådana politiker vi vill ha i ledningen för Sverige? Läs hela inlägget

Två b-skådisar:- "Om nån är dum mot Sverigebilden, får vi vara dumma tillbaka!" 

Detta var en dag att vakna upp till, jag gick och la mig igen, drog täcket över huvudet och försökte ta in att två EU-underdåniga losers faktiskt slår officiell nordkoreansk retorik i försköning. 

 - Ingen trygghet, ingen polis, inga sjukhus. Och inget framgångsrikt välfärdsland. Och framförallt inga fria och trygga kvinnor. Skalet är tomt.Sverige är ett spökland uppbyggt av kulisser där man inte får berätta om vad som egentligen händer.Soldatmamma

1 kommentar:

  1. Vi måste snabbt hitta en av Viktor Orban s kaliber och avsätta ALLA Sverigehatarna och invandringskramarna som sitter i Sveriges Riksdag innan landet är helt utarmat och förstört.

    SvaraRadera