lördag 28 januari 2017

Sveriges statskupp per korruption. Hungersnöd - Om kriget kommer.Mitt folks behärskare är ett barn, och kvinnor råda över det.
Mitt folk, dina ledare föra dig vilse och fördärva den väg, som du skulle gå.
  

 En norrlänning Frithiof i Västerbotten talar här om att en statskupp redan har ägt rum i Sverige. Han nämner bl.a. bankerna, de statliga myndigheterna, pensionärerna som borde vara rika men nu är fattigpensionärer, bönderna som håller på att utrotas, hungersnöd m.m. 
 Sveriges statskupp per korruption 

Di: Experterna: Kraschen kommer

Sveriges livsmedelsförsörjning ”Om kriget kommer”
I en artikel i Nya Tider vecka 3  finns en artikel om en bonde Anders Forsberg, riksdagsledamot för SD, som berättar om bristen på en livsmedelsstrategi i vårt land.

I en bilaga till Länstidningen i Östergötland ”Om kriget kommer” finns en artikel om beredskapsbrister om Sverige angrips. Sven Lindgren, som är Ordförande i Försvarsförbundet, berättar att då inrikesminister Anders Ygeman på en direkt fråga från LRF om livsmedelsförsörjningen i vårt land svarade han: ”det där kommer att lösas med avtal med våra grannländer”.  (denna artikel finns inte på nätet>)

Romer och kriminalitet
I samma nummer av tidningen Nya Tider skriver Karl-Olov Arnstberg om Romer och kriminalitet. Han berättar i artikeln om när dåvarande integrationsministern Erik Ullenhag på den internationella romadagen den 8 april  2014 hyllade romerna med orden:

Det är en dag när vi ska minnas vad romerna betydde för Sverige och för Europa, när det gäller kultur och när det gäller att bygga vårt land”.!!!

 

Det är så våra svagt begåvade politiker resonerar. Det finns ingen tanke eller omsorg om Sverige eller svenska folket. Beträffande Anna Kinberg Batra ska man nog akta sig för att tro på henne och hennes senaste utspel.

Anna Kinberg Batra är en olycka. Det är Reinfeldt som helt och hållet ligger bakom hennes partiledarskap. Man har sällan sett någon partiledare som är så utan förutsättning att leda ett land.(min anm.)

I&M -Tycker hit och dit
….Anna Kinberg Batra kunde få fråga om den nyfödda svensken var en intelligensbefriad landsortsbo eller en smart stockholmare.
Birgitta Ohlsson, liberalernas egen globalaktivist, skulle ges chansen att rätta henne: ”Stopp och belägg, Sverige ska absolut inte ha några fler nationalister. Nykomlingen måste bli kosmopolit, en världsmedborgare!”
En kristdemokrat kunde förklara att nyfödingen var ett levande bevis på vansinnet med aborter.
Och Centern kunde kanske damma av sitt gamla förslag om att införa månggifte. Det skulle en dag i framtiden ge den nyfödde en bra förhandlingssituation i bröllopstårtebutiken.
En vänsterpartist kunde säga att nyfödingen var ett bra argument för en skattehöjning. Så tycker nämligen vänsterpartiet om det mesta. Därefter kunde man låta en som vanligt mobbad sverigedemokrat få tala om hur vilseledande och galet det var att fira en bebis.
Eftersom tre fjärdedelar av folkökningen består av invandrare, så borde man istället ha valt en ung afrikansk analfabet. Det skulle få de glada journalisterna att sätta sina hurrarop i halsen. Slutligen en finanssnubbe. Jag fantiserar om att han trasslar till det för sig när han förklarar att de tre fjärdedelarna handlar om en nyemission, att syftet är att få in nytt friskt humankapital i företaget Sverige.
Journalisterna är glada över att Sverige nu har tio miljoner invånare. Det är nog många som på ett diffust sätt tycker det finns anledning att känna sig stolta: ”Det här gjorde vi bra!” I teve gratuleras en nybliven mamma till att ha fött Sveriges tiomiljonte invånare, trots att ingen vet vem det är, därför att så individuellt inprickande fungerar inte statistiken. Hon ser lite förvirrad ut över hyllningarna, begripligt nog. Jag tänker att det hade varit kul om hon hade sagt, att hon och hennes familj medvetet försökt pricka in nyfödingen som nummer tio miljoner, ungefär som när man spelar på hästar.
Läs mer av inlägget på I&M
Då och då får jag filosofiska tankar från Brage Norin. Jag citerar här:

SVERIGE MÅSTE UTARBETA EN NATIONELL RÄDDNINGSPLAN.
Vi MÅSTE välja en grupp som börjar dra upp riktlinjerna för framtiden i vårt land. CIA:s femtekolonn har skadat vårt land tillräckligt. Det blir fullständigt kaos i Sverige om politikerna i hönshuset får fortsätta att hålla i rodret för vårt land sedan EU-projektet havererat. Denna händelse börjar bli akut. Det råder en total politisk villervalla i Sveriges Riksdag.

Problemet är att motståndarna till globaliseringen är så förbannat splittrade. Makt korrumperar. Ekonomiska privilegier korrumperar. Våra makthavare går under om de tillåts köra i en egen "politikernas gräddfil". Vi äro alla innerst inne giriga.
Vi ser tyvärr bara flisan i grannens öga. Vi ser inte bjälken å vårt eget öga. Kanske är detta genetiskt betingat. Detta grundproblem måste lösas om demokrati ska kunna återupprättas i vårt land.

EN HUVUDFRÅGA.
Frågan om den svenska krigsmakten är känslig. Statens band med Wallenberg måste till varje pris brytas. Banden som förbinder finansimperiet Wallenberg med staten Sverige är vårt lands cancersvulst. Svulsten måste opereras bort en gång för alla för att vårt land ska kunna bli en självständig nation. "Finansfamiljen Wallenberg är en skamfläck på Sveriges baner".

Låt denna fråga bli den minsta gemensamma nämnaren för en svensk räddningsplan. Om vi inte lägger en massa konfliktfrågor på hyllan kan vi aldrig påverka Sveriges framtid. Vi måste ta fram en serie förslag som kan ena alla friska krafter i landet. Vi är tvungna att dränera träsket Sveriges Riksdag för att rädda vårt land.  Morgondagens värld är redan här. Hjärnorna hos dagens svenska politiker har cementerats i en värld som inte längre existerar. Dessa politiker måste rensas ut från riksdagen fortast möjligt. Vi har flera stora svenska tänkare. Hans Blix är enastående. Lars Bern är en historisk tungviktare. Det finns många som skulle kunna platsa i den politiska räddningsstyrka - som vi så väl behöver. Vi behöver akut ett genomtänkt förslag till svensk räddningsplan.

Kanske är det för sent för Sverige.


1 kommentar:

 1. Svenska Räddningsplanen
  Politiska Räddningsstyrkan

  Nominerade är:

  Hans Blix, enastående.
  Lars Bern, historisk tungviktare.
  Inga-Britt Ahlenius, fd. chef FN:s interna revision.
  Ann-Marie Pålsson

  Fyll på listan !!!

  "Klartext"

  SvaraRadera