torsdag 5 januari 2017

Två f.d. statsminisstrar möts i svensk TV. Svenska folkets försvinnande. De tre marodörerna.
”En lätt naiv invandringspolitik
Två före detta premiärministrar möts. Det är först om cirka 30 minuter, det börjar bränna till om invandringspolitiken . Det är en hövisk konversation, men Fogh får fyra av  några sanningar till den person som kommer att gå till historien som mannen som avskaffade välfärdsstaten och Sverige.
Hans försvar är att invandrare är en investering som kommer att betala sig. En ganska konstig tanke när vinster inte förekommit någonstans i Sverige i fyrtio år. Malmö och Södertälje går med ett enormt miljardunderskott.

Fogh har rätt i att det aldrig kommer något gott av att utesluta stora delar av den allmänna opinionen. Hämnden kommer nu: Aftonbladet/Inizio: SD vinner fråga efterfråga. Reinfeldt låtsas att han inte hörde det, men han räddade sig också ur regeringen i tid. Det är inte hans bord längre.

Fogh förefaller ganska insatt om Sverige, även om jag tvivlar på att han har detaljkunskap för att förstå den fulla betydelsen av vad som hänt. Det finns också en tillbakablick på Muhammadkrisen och på två krig ….Samtalet kommer att ligga kvar på ett artigt plan. Det borde ha varit mycket mer dramatiskt Toppmötet Avsnitt 2, 58 min.

Ett folks försvinnande
Den svenska befolkningen mellan 0 och 21 fram till 2014. Grafiken är vägledande.

Enligt den är bara drygt 65 procent av barnen som föds i dag helsvenska. Bara under detta årtionde kommer svenskarna vara i minoritet i flera stora kommuner. Tänk på att det fram till 2100 eller till och med 2050, och har genomförts en fullständig demografisk revolution. Alla svenska politiker utom SD, var revolutionärer. Det är idealister och världsförbättrande 

Utan att svenskarna någonsin tillfrågades.. Om man vet lite om islams 1400-åriga historia, vet vi redan att de kommer att vara på god väg att passera ursprungssvenskarna vid den tidpunkten. Det pågår i mindre skala i många år:

Inom 20 år har pensionärerna dött av, samtidigt som den yngre generationen föder färre barn än vad som krävs för att det etniska svenska folket ska klara sig. Andelen etniska svenska barn minskar för varje år som går enligt Svenska Statistiska Centralbyrån SCB. Samtidigt ökar andelen nyfödda barn med utländsk härkomst för varje år som går i Sverige….. Detta har försatt Sverige i en ganska så allvarlig situation.
Läs alla kommentarerna

När började nedmonteringen av Sverige som nationalstat? Om detta skrev jag ett inlägg tidigare, som ni kan ta del av sist i detta inlägg.

De tre marodörerna
Som bloggaren ser det så finns det speciellt tre män som har lagt parketten till Sveriges annalkande kollaps.

Nummer ett var mannen som gav 68:ornas krig mot "det etablerade" ett ansikte: Olof Palme. Född på Östermalm där han också gick i skolan. Efter en fil kand i USA återvände han till Sverige och avlade en juristexamen.

Som bloggaren ser det så finns det speciellt tre män som har lagt parketten till Sveriges annalkande kollaps.

Nummer ett var mannen som gav 68:ornas krig mot "det etablerade" ett ansikte: Olof Palme. Född på Östermalm där han också gick i skolan. Efter en fil kand i USA återvände han till Sverige och avlade en juristexamen.

Vad inte många vet om Palme var att han hade en viss militär bakgrund via aspirantutbildning till sergeant vid kavalleriet. Hans speciella talteknik kanske var ett arv från den tiden.

När Palme kom till makten 1969 var Sveriges rekordår (se förra inlägget) slut. Han hade varit utbildningsminister innan och som sådan var han en av arkitekterna bakom flumskolan.

Palme manade till "internationell solidaritet" hellre än att utveckla de bästa förutsättningarna för utbildning och Sveriges företagande. Det gick som det gick. Företag och ambitiösa studenter lämnade Sverige. Och långsamt började skutan sjunka.

…Och så då nästa demontör: Bengt Westerberg. Han var socialminister i Carl Bildts regering 1991-94. Många undrade om det inte var Westerberg som var statsminister. Värdegrunden blev ett socialt fostringsverktyg för barn på 90-talet under Westerbergs tid som minister; en händelse som ser ut som en tanke.

Westerberg reste sig från intervjusoffan och gick ut ur TV-studion efter valsegern 1991. Orsaken var att Ny Demokrati med Bert Karlsson och Ian Wachmester i täten med sin invandrarkritik, kommit in i studion efter att ha kvalificerat sig för Riksdagen.


Detta var bara början på antirasismen som politiskt verktyg. Den antirasism vi ser idag har brett ut sig så långt att inte längre någon minns vad det egentligen betyder. Men Westerberg var den som mer eller mindre initierade begreppet. Uttåget från TV-studion var en sjaskig demonstration av den intoleranta kultur som sedan dess har behärskat Sverige.

Och så då Fredrik Reinfeldt som väl inte behöver någon närmare beskrivning. Driven av en negativ självkänsla med en personlig aversion mot sitt eget otydliga ursprung; var han nog det värsta som Sverige har tvingats stå ut med.


Hans egen personliga strid utvecklade sig till ett hat mot Sverige som ingen annan har varit i närheten av. Åtminstone inte i ledande position. De djupa kränkningar som han utsatte oss svenskar för tenderade att öka i kapp med att SD ökade sina opinionssiffror. I den meningen var inte Reinfeldt demokrat. Istället införde han en egendomlig dubbelpositionering av självhat, svenskhat, intolerans och fördömanden mot sina motståndare. Han vägrade att acceptera vartåt vindarna blåste.

Men han skapade många apostlar under sig. Den godhetskultur som grasserar i de bäst bemedlade, i de bästa och dyraste bostadsområdena, bland den självgoda och folkföraktande pöbeln som njuter av varje halshuggning av dem man ser som motståndare mot den egna förträffligheten; har också lämnat de demokratiska värdena bakom sig och skapat något annat. Läs hela artikeln på Osagt

Läs här:

Olle Ljungbecks vädjan till de nordiska regeringarna att agera mot den svenska regeringens och riksdagens våld mot svenska folket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar