söndag 12 februari 2017

Feministerna gör bort sig totalt. Vad är "enkelt folk"? Genusindustrin =fördumningsindustrin


Kommentarer:


”Det är så vidrigt att jag saknar ord! Kvinnor har dött och blivit skjutna för att se inte bar slöja i revolutionens Iran! Att de svenska nazifeministerna spökar ut sig i dessa tygsjok är djupt ovärdigt en demokrati där kvinnor än så länge är jämbördiga med män. Dessutom är det framför allt ett hån mot kvinnor som kämpat och fallit under kampen för kvinnors frihet. 
Det säger allt om motbjudande Stefan Löfvens brist på integritet och styrka. En flat och undergiven figur som fånleende står och är yr av lycka att få leks med världens stora grabbar. Han har inte hjärna nog att förstå hur grundligt han och hans ”feministiska” regering gör bort sig. Jag spottar på Löfven och hans feminister som förråder oss varje dag. Sverige, nr 2 i världen vad gäller våldtäkter!

De kan ju kalla det ”feminism” men det som verkligen pågår är islamisering. Måtte valet förpassa ormen Löfven till politikernas avfallshög där han hör hemma!
Inga reaktioner ännu från Alliansen (den påstådda oppositionen) mot de skandalösa bilderna på feministförnedringen i Iran.

Vad säger Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Ebba Bush Thor om att se sina medsystrar tvingas lyda order om hur de bör klä sig av en iransk mulla som dessutom vägrar skaka hand med kvinnorna?!


Vad säger Jan Björklund om detta?


Kommer det att komma några reaktioner månntro eller tycker de att det hela är normalt? Fler kommentarer på PetterssonsDen artikel som jag skrivit av nedan hittade jag bland en del material som min mamma klippt ur DN och sparat. Min mamma,  som är borta sedan många år, läste DN på den tiden det var en tidning värd att läsa. Har inte kunnat hitta artikeln på nätet. Tyvärr. Men först några citat.

Stig Malm, P1 morgon, 5 september 2005“Socialdemokraterna är som nykterhetsrörelsen

– en folkrörelse utan folk.”

"Om Sverige lyckas med integrationen av nyanlända flyktingar på arbetsmarknaden kan Sverige om tre-fyra år ha en superekonomi med 4-5 procents tillväxt."
 "Han såg ärligt talat väldigt iransk ut, lite sådär terroristvarning.


LO och Näringslivet

Rutan -”Enkelt folk”

I uppståndelsen kring LO-ordföranden Stig Malms svaga förankring i vår tid har det viktigaste kommit bort.

Politiker och andra pratare tycker ju det är roligast att uttala pirrande könsord, så därför har ingen tagit upp: Vad sa Malm om sin privatchaufför?

Jo, att det är en ”enkel pojke”.

Vad betyder det? Vad är idag en ”enkel pojke”?

Sista gången jag mötte uttrycket, som numera är bornerat till max, måste ha varit när jag senast läste Karl Asplunds fordom berömda dikt ”Hjältarna”. 

Det är den som handlar om ”Titanics” undergång, där det kärvt och ofta fastslås: ”Några måste lämna båten!” Livbåten alltså.

I dikten står det:

Då reste sig tre. Det var enkelt folk.
Det var karlar från tredje klass
med kantiga drag och med mödans solk
på sin tarvliga resestass.

Dikten utkom 1919. ”Titanic” gick under 1912.

Sådant folk har knappast synts till i Västeuropa sedan kriget. Det finns helt enkelt inga som nedsättande kan kallas ”enkelt folk”. Inte finns det fjärde klass heller.

Stig Malm lever på ett förfärande sätt i förfluten tid då arbetare, ”enkelt folk” hade mödans solk på sin tarvliga resestass”. 

Åk ut till Arlanda när det som LO-ordföranden kallar ”enkelt folk” åker charter för att bada i Medelhavet eller gå på museer i Paris och London.

Kan Malm hitta en enda ”enkel” människa där?


”Någon måste lämna båten”. Stig Malm borde få begrunda sitt föråldrade klasstänkande i ensamhet.

Nästa LO-bas kanske kan nöja sig med tjänstebil utan privatchaufför./ÅKERMARK


Här kommer en del av dikten som är väl värd att läsas i sin helhet. 


Hjältarna

De buro ej kaskar och vapenrock,
Ej blänkande stål i han,
Men de dogo dock i en sluten flock
För sitt folk och sitt fädernesland

Deras folk var bara en mänsklighet.
Deras land var bara en värld.
Deras yrke och namn är det ingen som vet.
Det var på Titanics färd.

Deras folk var det stoltaste folk en värld
med vördnad att nämna vet,
de namnlösa tre från Titanics färd,
deras folk var en mänsklighet.

Karl Asplund, 1919.


Efter detta bör ni ta del av Tanja Bergkvist då hon skriver om ”fördumningsindustrin, d.v.s genusvansinnet. T.ex. ska genustanken genomsyra hela samhället. En forskare inom ämnet fysik bör bli genusmedveten. Men betyder det att genusforskarna måste forska om fysik? Ingalunda. Jag säger bara det. Köp boken Haveriet eller läs Tanja Bergkvists blogg.

”Så idag finns inom genussektorn och därmed svensk samhällsverksamhet alltifrån genuscoacher, jämställdhetsdirektörer, genusstrateger, förändringsledare, jämställdhetskonsulter, genusambassadörer och förändringsagenter samt förändringspiloter”. 

Finns att köpa här


Sist men inte minst – Lita inte på Anna Kinberg-Batra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar