söndag 5 februari 2017

Ljungbeck: Alla människors lika värde. Sverige stormakt i galenskapGöran Persson i TV4 – globaliseringen oundviklig – Sverige som nation måste krossas


Först kommer ett inlägg av Olle Ljungbeck om alla människors lika värde. I Sverige är det så att invandrare, bögar, lesbiska kvinnor och övrigt PK-folk  är mer värda än svenska folket i största allmänhet. Här kommer några länkar och bilder som talar för sig själva.


Vice statsminister Isabella Lövin får på nöten av briljanta Hanif Bali och Ann Heberlein.

Klimatminister Isabella Lövin ger en kaxig känga till president Trumps inskränkning av aborträtten, med en bild där hon undertecknar förslaget till en ny klimatlag – enbart i sällskap av kvinnor.

 Sveriges smartaste tjejer – Annika Strandhäll har gett hönshjärnan ett ansikte:

 "Detta lovar jag nu dej, du 50-tals tjej. Pensionärsskatten ska skrotas, orättvisan ska botas. Lön & pension är lika, jag ger ej vika."

"Jag minns uppväxt i familj som inte hade råd med klappar, är därför stolt att regeringen satsar mest på familjer utan dyra appar." Läs också alla kommentarerna


Alla människors lika värde"!

Att hysa tvivel om att uttryckssättet, "Alla människors lika värde" är sant är absolut förbjudet inom vissa kretsar. Men uttrycket är falskt och måste därför ifrågasättas. Om vi accepterar uttrycket som det skrivs ifrågasätter vi därmed också normer som etik och moral. Vi suddar därmed också ut gränserna för vad som i ett humanistiskt/mänskligt perspektiv är rätt eller fel.

Ett accepterande av uttrycket skulle innebära att Hitler hade samma värde som t ex Nelson Mandela. Att Stalin var lika värdefull som Raul Wallenberg. Att en "Is-terrorist som mördat, våldfört sig på andra människor barn, vuxna, sjuka etc skulle ha samma värde som de han våldfört sig på.

Var hamnar vi då, när det gäller att genom normer upprätthålla respekten för varandra?

Miljöpartiet är en varm anhängare av tanken om allas lika värde. Samma dag som Mehmet Kaplan avgick hyllades han av Gustav Fridolin på Instagram med lovorden “Få har som han tagit diskussionen och stått upp för allas lika värde” (Nyheter24 18/4). Detta påstår Fridolin trots att han vet att Kaplan som troende muslim förnekar kvinnor rätten till jämlikhet med män!

I praktiken anser Stefan Löfven, sjuklöverpartierna liksom feministerna - förtryckarna av kvinnor/flickor  dessa vara lika mycket värda som  de kvinnor/flickor de förtrycker eftersom de inget gör för att förändra villkoren för bl a alla de kvinnor/flickor som befinner sig i utanförskaps-områdena/parallellsamhällena.

De som tanklöst uttalar denna floskel gör sig också skyldiga till att försvara förtryck av andra människor.

Nedanstående bild är hämtad från en Pride festival.

Självklart skall ingen kränkas eller utstötas för att denne  ingår i gruppen HBTQ personer. Men det borde också vara totalt fel att acceptera att HBTQ personer som i det här fallet kränker andra människor. Att de människor man vill värna samtidigt tillåts kränka andra individer, som framgår  nedan är inget annat än hyckleri om alla människors lika värde.

Denna bild  (inte för att kränka eller skymfa HBTQ personer) skickade jag till ett flertal tidningar i syfte att betona att dessa trots sin utsatta situation inte får undgå  kritik när de skymfar andra. För visst är det grovt skymfande att låta andra HBTQ personer kopplade i hundhalsband krypa på gatan!
 Vad gör barnen där i detta Pride? Olle Ljungbeck

Snaphanen
“Sverige passerat sitt Stalingrad”
Jag har en vän i Göteborg, som säger om sitt land: "Du måste föreställa dig Sverige som en supertanker på 350.000 ton. Omkring 1980, stänger vi motorerna, och det finns fortfarande momentum i årtionden, men en dag kommer det att sluta. "

Jag skrev om detta offentligt för nästan tjugo år sedan. Nu närmar sig Sverige den fatala tidpunkten då den breda medelklassen reser sig mot politikerna. Då kommer många politiska amatörerr sopas av banan. Att vara svensk politiker är ingen guldkantad framtid mer. Reinfeldt gjorde det rätta. Lämnar svensk politik nu, det är klokt att göra för den genomsnittliga idiot som har gjort sig medskyldig i den nuvarande och framtida situationen.

Allt kunde ha undvikits om inte demokratins politiker hade varit en skrämmande samling amatörer. Mitt förtroende för dem är helt borta, och jag kan inte se dagen för mig när det kommer tillbaka. Dessa demokratier tillhör inte längre mig. Sprider min inställning sig  är Weimar tillbaka. Där det en gång var härdat misstro, finns det nu bara förakt.

Patrik Engellau skriver:
Saken är att och fler människor tycks ha börjat misströsta om Sveriges möjligheter att ta sig ur kriserna på ordnat sätt. De talar om systemkollaps. Det är det jag undrar över. Vad är systemkollaps och hur går det till? Det goda samhället och Snaphanen

»Få et job eller fis af, jävla pissråtta!« (Skaffa ett jobb eller stick, jävla pissråtta)

Falling Down i Sverige”

Så uttrycks den svenska ilskan när den ibland ges luft. Även om det inte bådar gott för framtida våld, är det befriande för en förändring. Det finns olika uppskattningar om när locket lossnar på krutdurken i Sverige. Den kunnige socialdemokraten JohanWesterholm tror att det kommer att ske före valet 2018, då ökade skatter, raserad välfärd och invandrares våld mot svenskarna, gå upp till en högre nivå.

Det är svårt att veta om svenskarna är så politiskt medvetna, att de associerar det med specifika individer och går fysiskt bort på de huvud- och nästa skyldiga: Politikerna. Men jag skulle i alla fall inte vilja vara svensk politiker under de kommande åren. En millimeter under ytan sjuder anläggningens desperation om vad de har lagt till höger, och rädslan för den svenska tunga lack måste spricka. Snaphanen

Mörkningsindustrin rämnar och faktaförnekarna får panik
Mörkningsindustrin är en stor och viktig industri i Sverige, det har varit välkänt länge. Om man vill ha ett jobb inom media, polis, offentlig förvaltning i övrigt osv så är det viktigt att vara en del av mörkningsindustrin för annars får man inget jobb. Det märkliga är att man jobbar gratis i den industrin egentligen, eller ja, belöningen är ju att man har ett jobb alls i o f.Läs mer Toklandet

En polis i Örebro har ruttnat ordentligt på allt mörkande och myglande för att försöka dölja hur det ser ut och vilka som faktiskt står för de grova brotten till allra största delen i Sverige.Toklandet

Fr. Snaphanen: Jag är så jävla trött

Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.
Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn. SnaphanenInga kommentarer:

Skicka en kommentar