fredag 10 februari 2017

Meningen med invandringsgalenskapen - invandrarna ska hålla konsumtionen igång.Det är nu klargjort varför invandringen pågår och tillåts fortsätta. I en intervju från Snaphanen klargör Mogherini det verkliga skälet. Glöm detta med enkla arbeten. Varje gång ni ser f.d. kommunisten numera socialisten Ylva Johansson prata om det så ljuger hon. 


Likaså Carola Lemne, Svenskt Näringsliv,  betonar vikten av att de ska få enkla arbeten. Det har aldrig varit tänkt att de ska arbeta. Vi, svenska folket, ska arbeta åt dem och vara glada om vi får mat och uppehälle. 
Bildresultat för carola lemne lön
 Svenskt Näringsliv on Twitter:
 "Höga löner slår ut enkla jobb, vilket slår mot integrationen. Carola Lemne

Christian Dahlgren, ledarskribent på ÖC, skriver.
Skärp er politiker!
Den stora skaran av vanliga, hederliga människor som jobbar i Sverige tvingas varje månad totalt avstå ungefär sju av tio ihoparbetade kronor i skatt till den politiska klassen. För denna summa är det ingen orimlig begäran att de som håvar in våra pengar i väldiga lass också levererar därefter.
… Svenska folket har blivit likt passagerare som löst kostsamma biljetter på ett kryssningsfartyg, där besättningen ger undermålig service och kaptenen förlorat navigationsförmågan – till råga på allt medan pirater hotar i vattnet. Detta ska vi naturligtvis inte behöva acceptera.Läs mer

Fr. Snaphanen i övers. fr. danska
Ekonomin kommer att bli paralyserad utan invandrare 

Federica Mogherini är lovvärt ärlig i intervjun idag
EU: s ekonomi behöver unga konsumenter, även om de aldrig kommer att uppvisa något annat än barn och olyckor. Här har vi kärnan i invandringsgalenskapen: Ekonomin och storfinansen kräver att vi ödelägger oss själva, det är det dolda syftet med det till synes fullständigt irrationella som pågår. Det är poängen med galenskapen.

Det verkar galet, men det beror på att inga politiker berättar för väljarna den verkliga orsaken. Det är också anledningen till att Lars Løkke är så anmärkningsvärt tyst om de skador han utsätter oss för och Støjberg bullrar mycket. Det är naturligtvis ett dilemma att sälja landet eftersom gamla människor inte köper saker som de inte behöver.

Det har inget speciellt med asyl-förföljelse att göra som vi luras att tro, och som många tror fortfarande. Det förklarar också danska och europeiska politikers minst sagt tvetydiga ställning i frågan. Å ena sidan vill de inte förstöra landet mer än de redan gjort, å andra sidan, finns det så många mäktiga herrar, som de är ovilliga att reta. …

EU kommer med andra ord fortsätta galenskapen. De kommer som alla vet, ta in 60 miljoner invandrare till 2050 i "utbytesmigration" oavsett att jobb försvinner som snö i solen på grund av automatisering. Det är 3,3 miljoner per år, men de skall inte arbeta, de behövs för att konsumera för att hålla efterfrågan igång..

Det är många ”subsaharans” EU-ständigt landsätter i Italien under namnet "flyktingar" och som till deras förtret inte kan komma norrut och konsumera. Det har varit 60 miljoner som gäller, och det är inte känt vad Juncker och Mogherini kommer att göra. Den danska regeringen pratar bara om petitesser ,om EU och helheten håller de diskret mun, människor röstar ju på dem ändå. Det sörjer DR och danska journalister för.Läs mer


 Olle Ljungbeck skrev i ett inlägg om dravlet och tanklösheten i svenska dagstidningar.
Citat: "Vi behöver bli 200 miljoner svenskar på landsbygden".

Något mer intellektuellt torftigt finner man knappast att läsa i dag. Ingen som helst förklaring eller analys varför vi skulle vara två hundra miljoner. Hans citerande av "nationalekonomen" Anders Berch är ju närmast komisk. Vad världen inte behöver är fler människor. I stället för att ge kontanta bidrag till korrumperade politiker i de afrikanska och vissa asiatiska länder borde vi lära folken där att odla sin jord på ett rationellt sätt samt utveckla hantverk och småindustri. Men också att kvinnorna frigörs och ges samma villkor som män. Hela inlägget här

Margot Wallström, vår svenska utrikesminister och FN-president.

Ni kommer väl ihåg när hon satt och snyftade i svensk TV över alla kvinnor som våldtogs i Kongo. 


Men nu snyftar hon inte över alla våldtäkter som begås i såväl Sverige som andra västländer. Hon är genomfalsk. Läs mer om henne på Mxp.


 
2 kommentarer:

  1. Det är helt klart att invandringen håller BNP tillväxten på en för EU hög nivå. Detta kan sen landsförrädarna dra nytta av och skryta med när de umgås med sina likasinnade IDIOTER inom EU. Viktor Orban och Wilders bla tillhör en annan klass.

    SvaraRadera
  2. Det är inte konstigt att ALLA de som tjänar grova pengar på invandringen hyllar densamma. Man hugger inte av den hand som föder en. Jag personligen gör allt vad som står i min makt för att bidra så lite som möjligt till konsumtionen. Jag handlar bara det som jag ej kan undvara för min överlevnad.

    SvaraRadera