måndag 20 februari 2017

Nicolai Sennels: Sverige är utom kontroll. Svenska feminister underkastar sig islam.Klurigt 


 
En av flera kommentarer
Omorganistationen kan förbättras genom att placera de fyras plus övriga ljushuvud i ett tombolahjul. Markera med partifärger. Grön(Mp) träff - stor chokladkartong. Du har träffat de dummaste. Röd(S) - liten kartong. Du har träffat de flest dummaste. Lyckas du träffa någon av de tre. Ja då är det jackpot. Då lämnar han sin plats till förfogande. Träffar du den fjärde (Löfven) då är det jackpot för hela Sverige. Statsministern och hela regeringen avgår! Mässkalle Soldatmamma
Nicolai Sennels skriver om Sverige. Då förstår alla att kampen börjar nu för vårt land. Läs också vad Stean Molyneux skriver om den svenska feminismen.

Jag rekommenderar alla att varje dag gå in på Demokratbloggen och EveryKinda People som följer Donald Trump, så får ni nyheter som vi inte får höra i det förljugna SvT.  Det pågår en hatkampanj i USA mot president Trump från de ”de goda” d.v.s. vänstern. Även i Sverige pågår en hatkampanj. Kanske bevittnar vi vänsterns sista strid i västvärlden!

Av Nicolai Sennels
 Bildresultat för Sennels

Det sker verkligen. Sverige går under framför ögonen på oss.

Sverige kommer att uppnå det martyrskap  som man länge kämpat för. Beviset för att landet var redo att dö för sina ideal kommer att avslöjas av alla och envar.

Landets politiska elit och dess förrädarjournalister kan med stolthet i rösten säga att de var villiga att förstöra sitt land för principerna om gränslös öppenhet och extrem tolerans.

Man har inte den nödvändiga kapaciteten att rätta till olyckan.

Landet är utom kontroll
Stora delar av landet är utanför statens kontroll. De officiella siffrorna på landets No Go zoner förra året var 50. Siffran är utan tvekan högre nu. "Det finns laglöshet i delar av Stockholmsregionen nu", medger en svensk polischef. Polisen säger också att "religiösa poliser har tagit över polisiära befogenheter" på många ställen. Granatexplosioner och attacker mot polisens vardag.

Med hundratals olösta mord och en polis som inte på något sätt kan hålla jämna steg med utvecklingen, är landet faktiskt en banan där risken för att begå brott är löjligt låg. Djungelns lag tar över snabbt och säkert mer och mer.

"Rättssystemet, som är en av hörnstenarna i ett demokratiskt samhälle, är på väg att kollapsa i Sverige", säger en modfälld polischef.

Kan inte stoppa  utvecklingen
Man är inte ens i närheten av att ha kapaciteten att rätta till olyckan. Det faktum att 80 procent av landets poliser överväger att avgå, vittnar om en repressiv kraft som slits ned helt.
Förra helgens två episoder visar hur lite ström den svenska regeringen på ett effektivt sätt än de invandrade kontrollerade områdena. Två gånger på en dag fick stryk polispatruller när de vågade bort från stora vägen (allfarvägen).
Detta är inget ovanligt: I vissa områden hör det till vardagen att polisen möts med stenar och brandbomber .
 
Dessa områden är faktiskt kalifater, islamiska stater. Imamer och egna utvecklade shariadomstolar kontrollerar inte demokratisk rätt och mänskliga rättigheter. Sveriges hemodlade Gazaremsa.
Det är bara en tidsfråga innan dessa områden utnämner sig officiellt till Dar al-Islam, där Ummah - det muslimska samfundet - regerar efter och även styrs av islamisk lag Extremt överbefolkat (trångt), outbildade, tungt beväpnade och djupt radikaliserade områden som naturligtvis kommer att  växa i storlek och styrka. Fiendens mark inom de egna gränserna.

Det finns inget som den svenska regeringen kan göra åt det. Militären reduceras till nästan ingenting, poliserna är slitna och nedslagna. Och det finns inga pengar för att kompensera för en del av det.

Bara obehagliga val återstår
Den epidemi av våld, mord och särskilt våldtäkter som edan härjar Sverige, kommer att öka oerhört. De ursprungliga svenskarna kommer att få välja mellan flytta, barrikadera sig eller leva i rädsla och ständig fara. Eller konvertera.

Stadskärnor lämnas till religiösa barbarer, hård sharia, vädjan om internationell hjälp.

De nordiska grannarna måste ta itu med svenska flyktingar i mängder och spendera stora resurser på att försvara sina gränser och farvatten mot resande brottslingar och islamister ..

Och någonstans på ett kontor i Köpenhamn, kommer folk från polisen och försvarsmakten sitta med djupa panna rynkor och göra beräkningar på hur mycket av den danska huvudstaden som kommer att kunna träffas med en granat avfyrades från Malmö.

Sverige får sin martyrdöd, och det finns ingen glädje i att säga "vad var det jag sa."Newspeek

Här kan du läsa mer av Nicolai Sennels:Fr. Snaphanen: UnderkastelseSvenska feminister ironiserar över Trump´s sexism men underkastar sig islam
Jag har aldrig förstått detta göra sitt kön till en ismen, inte heller är det något stor hit i Danmark. Jag var på en middag på härom kvällen, där vi diskuterade hur det kunde gå så fel i Sverige. Mitt korta svart var: "Det beror på att kvinnor har tagit makten, för det är vad svensk feminism handlar om." Resultat: En stor käft…. Är jag misogyn? Nej, bara när jag ser de svenska tv-nyheterna "dagligen" om jämställdhet "eller hör P2 på från Norrland och normkritiska kvinnoband. Det går snabbt över  och jag kommer tillbaka till det normala.
Stefan Molyneux
 Ruggugglornas eller häxornas förening för inbördes beundran.


Läs: En essä om hur Sverige erövrades – del 1


1 kommentar:

  1. Nicolai Sennels är en galenpanna. Han kommer med falska belägg om Sverige för att göra det som alla danska kontrajihadister har som uppsåt: Skada det svenska folket ännu mera.

    SvaraRadera