fredag 3 februari 2017

President Trump om den Nya Världsordningen. På marsch mot Eurabia!President Trump´s speech to the New World Order


Fr. Snaphanen i övers.
Muslimsk terror är EU:s skuld

FN och EU: s planer är 60 millioner fler invandrare kommer till EU innan 2050. Det är 3, 3 miljoner varje år, hur de nu föreställer sig det!  Det kallas ”ersättningsmigration” eftersom vi blir äldre och äldre, och invandrare kallas "flyktingar", även om en minoritet är det. Men detta är i en tid då vi förlorar 30 procent av våra jobb på grund av automatisering. Kort sagt, behöver vi inte MENA och Afrikas befolkningsöverskott annat än att starta inbördeskrig i våra barns livstid, "som inte var så långt bort från att lyckas i Frankrike sommaren 2016.

FN och EU arbetar på ett kvalificerat mordförsök på Europa och det enda välkomna i detta sammanhang är att Östeuropa inte hoppar på det tåget.Men vad gör de västeuropeiska ledarna? Ingenting, lyssna på lokalpolitikern Lars Løkke och hans parti. Tystnad, tystnad! bortsett från  Støjbergs avledningsmanöver. Deras tystnad är en tyst acceptans av EU: s planer.

Tro inte att de socialdemokratiska danskarna kommer att välja nästa gång och ställer sig annorlunda över situationen för EU: s planer för vårt land. De kommer att göra det möjligt för EU att tömma vår nation, en av världens äldsta, på identitet. Det är ett bebott landsbygdsområde som stora delar av Sverige som redan rensats på identitet. Låt oss se när dessa ledare mjuknar. ….Snaphanen


Soldatmamma:
MOOOOOAAAAAHHHHAAAAAAA!
”Trump är ett hot mot Europa”

Skarp varning från Europarådets icke demokratiskt valde överstatlige ordförande Donald Tusk.Läs också kommentarerna

 
Sveriges tidigare socialistiske statsminister och numera torpare Göran Persson uttalar att Trump är galen och kommer att avsättas.

Åsiktkorridoren lever och frodas, trots allt

av I&M

Sveriges extrema migrationspolitik fortsätter. Politiker, media och myndigheter (läs Migrationsverket) försöker ge sken av att läget är under kontroll men det är inte sant. Förra året beviljade Sverige asyl till tre gånger så många som övriga Norden tillsammans. Sedan millennieskiftet har vi beviljat 1.5 miljoner uppehållstillstånd. Den största gruppen nu består av närmare 400.000 anhöriga, som väntas söka sig till Sverige under de närmaste fyra-fem åren!
De två senaste veckorna har jag försökt att i reguljära media få in en debattartikel om att det stora inflödet försätter. I vanlig ordning blev det nobben. Det har det nästan undantagsvis blivit de fem senaste åren från alla debattredaktörer. GP, SvD, SVT Opinion, Dagens Samhälle, Expressen och Aftonbladet avböjde denna gång, vilket knappast kom som en överraskning (DN med sin agendajournalistik var inte ens tänkbar). Jag kan inte dra någon annan slutsats än att det här är siffror som helst inte ska komma ut och bli föremål för en offentlig diskussion. Läs mer av inlägget
Läs mer om familjen Bonnier och deras nätverkInga kommentarer:

Skicka en kommentar