fredag 17 februari 2017

Regeringens engagemang för ensamkommande som hotar att begå självmord

 
From: Paul Nilsson
Sent: Friday, February 17, 2017 5:07 AM
To: socialdepartementet.registrator@regeringskansliet.se
Cc: Stefan Löfven ; statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se ; Gustav Fridolin ; Isabella Lövin
Subject: Angående självmord

Till folkhälsominister Gabriel Wikström.

Informationen i bilagan och länken till artikeln i Sydsvenskan säger mycket om vilken grupp som du och regeringen vill hjälpa i första hand när det gäller självmord. Enligt er är det tydligen mer oroväckande att ensamkommande ungdomar tar livet av sig jämfört med svenska ungdomar. Varför är ni mer oroliga för när ensamkommande ungdomar tar livet av sig än när svenska ungdomar gör det? Anser regeringen det är allvarligare att betydligt färre ensamkommande än svenska ungdomar väljer att avsluta sina liv? Varför kallar inte regeringen till krismöten angående svenska ungdomar som begår självmord?
Paul Nilsson

Fackeltåg för fräckheten

Till: Flera representanter för Ensamkommandet förbund på flera orter i Sverige, journalister på Sydsvenskan samt partiledarna i Sveriges riksdag och regeringskansliet

Från: Sandor Herold

 Malmö 16-2-2017Bildresultat för 14 februari fackeltåg i Malmö
                                                                               
Nu i dagarna så visas det upp ett stort engagemang från både politiker, journalister, läkare, psykologer och andra myndighetspersoner samt inte minst från PK- massmedia  för de stackars s k ensamkommande flyktingbarnen som nu tydligen hotar med kollektivt självmord om de inte får permanent uppehållstillstånd.

På Alla hjärtans dag så anordnade Ensamkommandes förbund tillsammans med olika PK - organisationer ett fackeltåg i Malmö för de som det står, gav upp.

I artikeln som naturligtvis finns i Sydsvenskan så berättar en av de i flock kommande åldersbedragarna, ett mer passande namn enligt min mening, vid namn Amin att han tidigare försökt att hänga sig men att innertaket brast.

Ja Amin, antagligen så visste du mycket väl att den tunna gipsskivan i taket där du fäste repet inte skulle hålla för din tyngd och därmed så var ditt självmordsförsök s a s ett spel för galleriet. Nästa försök tycker jag att du skall utföra genom att sätta dig på tågspåret nere i Kungsparken där museijärnvägen drar fram. Ungefär lika ofarligt som ditt hängningsförsök eftersom det mig veterligen inte längre går några tåg där. Möjligtvis så går där några turer om dagen på sommaren och hastigheten är kanske som högst 20 km i timmen.

Artikeln i Sydsvenskan avslutas med att Amin som strax före hjul utförde sitt "självmordsförsök" och som tydligen har överklagat sitt avvisningsbeslut säger följande :  
”Jag är bara så trött".
Ja Amin, jag är också så trött och säkerligen många andra med mig.

Trött på er,  era lögnare som kommer hit och parasiterar på vårt land och det som vi i generationer har byggt upp.

Jag är trött på era lögner om att ni alla är under 18 år gamla, trött på era sagor om "flykter" från Afghanistan när tydligen en stor del av er kommer från Iran och t om är födda där.

Trött på era sagor om årslånga fotvandringar hit. Trött på dom mord som en del av er är skyldiga till här, trött på alla våldtäkter som ni utsätter våra kvinnor för, trött på alla anlagda bränder och annan skadegörelse som ni med jämna mellanrum utför på boenden där man hyser er, trött på ert knarkande med allt vad det innebär för att införskaffa detta.

Jag är innerligt trött också på alla era s k "gode män" som lever gott på dem Judaspengar de får av våra skattepengar  för att göra er tillvaro här så bekväm som möjligt.

Likaledes trött på alla de som tjänar miljon efter miljon genom att starta  upp boende för er. Miljoner, eller troligtvis så rör det sig om miljarder, som rätteligen skulle läggas på t ex svenska åldringars välbefinnande än på afghanska i flock kommande åldersbedragare.

Ännu mer trött blir jag när jag tänker på vad det kommer att kosta när era föräldrar och alla era syskon kommer hit som anhörighetsinvandrare. För det är ju en av de största anledningarna till att ni har ljugit er in här, att få hit hela släkten.

Och det är också den anledningen till er fräckhet att hota med kollektivt självmord eftersom det vore en stor skam att återkomma till era familjer med ett misslyckande att få stanna här och som också innebär de får vara kvar där de hör hemma.

Det här fackeltåget som ni höll i Malmö är inget annat än ett bevis på er fräckhet, precis som era hot om kollektivt självmord, för där sades det i ett av talen att det inte skall finnas rasister på våra gator och myndigheter. Ni menar alltså att de som inte vill föda er, bekosta ert boende, bekosta er utbildning, era sjukvårdskostnader och allt som ni hittar på här med era suspekta verksamheter är rasister? Ni menar tydligen också att de myndighetspersoner som följer svenska lagar och verkställer beslut som följer svenska lagar är rasister?

Ni är inte lite fräcka, era bedragare och lögnhalsar! Det första ni gör när ni beträder svensk mark är att ljuga och hemlighålla er ålder och identitet men ni drar er inte för att anklaga dem som inte godtar ert beteende för att vara rasister.

Jag skall vara mycket klar nu, ingen har bett er att komma hit och därmed har varken jag eller någon annan svensk något ansvar för er. Är det så att ni inte trivs med detta så börja fotvandra tillbaka dit därifrån ni har kommit eller cykla dit eller ta er fram precis som ni vill. Huvudsaken är att ni kommer härifrån.

Vill ni hellre begå kollektivt självmord så gör gärna det. Som jag skrev, ingen har bett er att komma hit och därmed så behöver ingen ha något dåligt samvete om ni nu gör slag i saken. Vilket jag betvivlar att ni gör.
Jag kommer också hädanefter att röra mig på våra gator eftersom jag har rätt att som svensk medborgare att vara i landet i motsats till de av er som fått avvisningsbeslut men som vägrar att följa detta.

Att jag av er anses vara rasist rör mig inte i ryggen.

Sandor Herold, boende i Malmö och invandrare av den tamare sorten

Läs:2 kommentarer:

  1. Kollektiva självmord i stor skala bland invandrarpacket blir som en gudagåva för Svenska skattebetalare. Blir detta verklighet är det mer än efterlängtat.

    SvaraRadera
  2. Vi orkar inte med detta tramset. Media får väl köra runt " dom små barnen" i vagn. Då blir allt lugnt o fint.

    SvaraRadera