måndag 13 februari 2017

Striden om Europa - När tar vi strid för våra nationer?Fr. Snaphanen i övers. från danska

Efter Brexit – Striden om Europa
EU är i fara, och det är  EU som skapat faran för sig  och Europa. Ett skäl är en allt djupare union som européerna inte vill ha, en annan är dess ovilja i flera  år att försvara de yttre gränserna. Det kaos vi  nu riskerar är till stor del självförvållat, men även vi som vill ha mindre Europa, vill inte ha kaos och vill inte bara säga "nej". Vi måste också formulera vad vi vill, och i denna riktning är inte alla "populister" så lugnande. Beppe Grillo, till exempel, en störande operettfigur. Det finns mer substans i Wilders, Orban, Farage och Le Pen.

Resultatet är att den nuvarande eurokrati är på väg att ha misslyckats och EU självt har en stor andel i det. Kan EU gå tillbaka som union och politiskt projekt, eller kommer det att krascha helt? Ska Danmark göra som engelsmännen för att inte dras med i fallet? …..

Eurokratin representeras av Martin Schulz, Guy Verhofstadt, och Federica Mogherini. Deras botemedel mot denna misär är mer EU och mer union. Vi är på säker kurs spår mot konfrontation. BBC Four, sendt 7 februar 2017. Da det er BBC: ‘BBC WAKES UP’ Twitter EXPLODES over ’shocking’ After Brexit documentary on EU collapse

Lone Nørgaard:  Därför faller Europa
Rent allmänt har alltför få medborgare någon uppfattning om vilken katastrof de europeiska nationalstaterna står inför, eftersom deras (våra) politiker har tillåtit massinvandring av människor med en helt annan kulturell bakgrund än den västerländska. På ytan är det fortfarande inte så illa, men rapporterna från bland annat Sverige talar tydligt om ett samhälle som är på väg mot sammanbrott. Om Danmark inte mycket snart sätter stopp för invandring, ser det dystert för våra tidigare förtroendevaldas Schlaraffenland. Resultatet av århundradens av politisk kamp. Snaphanen

av Soeren Kern  •  10 februari, 2017
Kritiker av Tysklands öppna invandringspolitik varnar för att den senaste tidens kraftiga ökning i landets muslimska befolkning – som år 2016 översteg sex miljoner för första gången – redan har förändrat landets ansikte för alltid.
Priset för att återställa Tysklands demografiska nedgång verkar vara den fortsatta islamiseringen av Tyskland under skenet av multikulturalismen.
Med en födelsesiffra på 1,6 födslar per kvinna, långt under ersättningssiffran på 2,1, kommer Tyskland att behöva en permanent tillströmning av 300 000 migranter per år för att hålla den nuvarande befolkningsnivån stabil fram till år 2060, enligt rapporten.
"Vi importerar islamistisk extremism, arabisk antisemitism, andra människors nationella och etniska konflikter, samt en skiljande förståelse för samhälle och lag. Tyska säkerhetstjänster klarar inte av att hantera dessa importerade säkerhetsproblem och de resulterande reaktionerna från den tyska befolkningen." – Läckt tyskt underrättelsedokument.
För mer än ett årtionde sedan varnade historikern Bernard Lewis för att om de nuvarande migrationstrenderna skulle fortsätta skulle Europa vara islamskt vid slutet av 2000-talet. Tysklands politiska elit går i täten för att få denna förutsägelse att inträffa.

 

2 kommentarer:

 1. Hur ska det gå till när SD i Sverige säger sig vara för NATO som är globalisternas främsta verktyg för fortsatt fötryck och utraderande av nationalstater? Det behöver startas ett nytt parti obundet från det globala bankirväldet och dess lakejer politikerna i 8-klövern.

  Benny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett nytt parti är på gång "Alternativ För Sverige" kommer deras namn att vara. Det är petade SD;are som står bakom.

   Radera