söndag 26 februari 2017

Sveriges röda khmerer är de svenska politikerna och vänsterfeministerna.Fredrik Reinfeldt –vem vill se eller höra honom. Den värsta landsförrädaren i modern tid


Sveriges röda khmerer anklagar SD för att ljuga om Sverige

Kommer ni ihåg Kambodjas röda Khmerer och deras folkmord på det egna folket. Hela folket utsattes för brutala övergrepp och ett fruktansvärt folkmord på det egna folket ägde rum. När vi i Väst fick höra talas om det så förfasades vi. Det var nästan omöjligt att förstå att några skulle vilja utrota sitt eget folk. Situationen var så fruktansvärd så grannlandet Vietnam var tvungna att gå in i landet och få slut på det brutala tyranniet.

Det svenska tyranniet mot det egna folket är lika vidrigt och svårt att förstå. Slöddret i riksdagiset för precis likadan politik. De svenska ”khmererna” har delat upp sig i olika partier, men alla för de en folkmordspolitik mot det egna folket, och snart har vi så svåra problem att klara livhanken så även Sverige skulle behöva invaderas av något annat land för att hjälpa oss. Demokratbloggen Kellyanne Conways tal, som varje konservativ kvinna behöver höra


 February 23, 2017.  President Donald Trumps politiska rådgivare Kellyanne Conway talade till deltagarna vid den konservativa Political Action Conference (CPAC) 2017 på torsdag förmiddag, och vad hon sade var omvälvande.

Feminister runt om i världen rullar med ögonen, eftersom Conway fullständigt omdefinierade hela deras identitet - och det var perfekt.

Conway intog scenen.

Hon började med att slå ned på vad modern feminism har blivit och förklarade varför hon inte identifierar sig med begreppet.

Feminister kommer att säga att de definierar sin rörelse som "försvar av kvinnors rättigheter på politiska, sociala och ekonomiska grunder, vad gäller jämställdhet med män."

Som mor till tre unga flickor och en av de mest framgångsrika kvinnorna i den politiska sfären, verkar det som denna definition borde beskriva Conway perfekt.

Men hon ser den sanna definitionen av uttrycket, baserat på de specifika aktiviteter hon och världen har uppmärksammat.

Conway definierade modern, liberal feminism som,"anti-män och pro-abort."

Kvinnornas marsch, en massiv samling av moderna, liberala feminister, fylldes med pro-Planned Parenthood och abort idéer, med uppseendeväckande litet intresse för lika lön för lika arbete.

Conway beskrev en personlig drabbning hon hade för lika lön, och hennes inspirerande berättelse är en som varje kvinna behöver höra.

Hon blev ombedd att hålla ett tal tillsammans med en manlig politisk kommentator när hon var i sena 20-årsåldern. Hon hade aldrig fått betalt för ett tal tidigare, så en ersättning för ett, var inget hon tänkt på tills hon tillfrågades.

“Det låste sig“, förklarade hon, "För mig, var yttrandefriheten inte “the first amendment”, det var" ring Kellyanne, så kommer hon och talar fritt,”(gratis) skojade hon. 

Men vad hon gjorde sedan var storslaget.
I ett modigt exempel på självförtroende, svarade Conway “Jag tar vad han får”. Enligt Conway, var han som ringde förvirrad, men medgörlig. Han sade att mannen hade begärt  $ 3500, så  hon svarade, “Det blir bra”. Hon hängde upp luren och föll till golvet av förtjusning.  

En modigt, djärvt steg för en ung kvinna inom politiken, och bevis för kvinnor överallt , om du tror på ditt eget värde, att vad du kan uppnå är oändligt. The Horn News

I&M – Gruppmoralen

” ..Dagens elitfeminister begränsar sig inte till att kämpa för lika rättigheter utan vill ha ett samhälle med femtioprocentig delning av allt.
 Det manliga kvinnohatet och de patriarkala strukturerna är förklaringen till att kvinnorna inte når målet.”

Det är förstås gruppmoralen som gör att media är så selektiv i sin rapportering, inte främst partitillhörighet, dolda agendor eller ondska.  De ljuger ju oftast inte direkt, men de väljer ut nyheter och artiklar så ensidigt, att resultatet blir en lögn. Det är gruppens ledargarnityr som anför vad som är gruppmoral och media ser sig som en del av denna, Sveriges ledning så att säga. Jag har ofta förvånats över hur snabbt media anammar ett nytt PK-ord, en PK-förklaring eller journalisternas kvickhet med att hänga på drev, hur långsökta de än är. 

Vid närmare eftertanke är antirasismens kärna att man inte ska vara solidarisk med sin egen grupp. Hur sannolikt är det att de nyanlända inte vill hålla ihop sin respektive grupp och vara solidariska inom denna? Uppskattningsvis 0 %. De kommer aldrig att anamma PK-moralen, det vill säga tillhöra ”svenskgruppen”, utom de förstås, som direkt mutas av och betjänar denna. Därför kan rasism och förtryck bara utföras av dem som inte är definierade som offergrupper. 

Problemet idag är att denna gruppmoral är ”feministisk” det vill säga den värnar inte gruppen utan identiteter. Dagens elitfeminister begränsar sig inte till att kämpa för lika rättigheter utan vill ha ett samhälle med femtioprocentig delning av allt. Det räcker emellertid inte att ha makthavarna med sig, att göra de rätta livsvalen och att odla könsbundna intressen för att nå det målet. Detta är bakgrunden till att HBTQ måste lyftas fram samt påståendet att kön inte finns, utan att allt är sociala konstruktioner. Det manliga kvinnohatet och de patriarkala strukturerna är förklaringen till att kvinnorna inte når målet.Läs mer

Musen som röt!
Regeringens storhetsvansinne slår nya rekord när man förklarar krig mot Trump, internationella reportageteam och fria röster på sociala medier som länge insett hur förljugen den vackra bild DÖ-partierna och lydmedia ger av Sverige.
Det påminner om när jag som krigsplacerad i Beredskapsnämnden för Psykologiskt försvar deltog i krigsövningar. Då skulle vi, vid krig, som satt på utlandsavdelningen, skicka fejkad information till fienden och utlandet. Inte godkänna stora förluster utan bara den egna krigsmaktens ”stora framgångar”.
Nu är det myten om den humanitära stormakten Sverige som ska räddas! RuneLanestrand
Sveriges television har utvecklats till en ren propagandaapparat
Om någon fortfarande har minsta hopp kvar om att public service inte är helt i tjänst hos de politiker som skapat den humanitära stormakten Sverige ska de se gårdagens svt:s Opinion live.
Debattledare var den förskräckliga Belinda Olsson som ständigt avbryter när någon har kritik som inte får komma fram. I går var hon alldeles sanslös i en debatt mellan den "politiskt frälste" ledarredaktören Anders Lindberg på Aftonbladet och författaren/journalisten Katerina Janouch.
Belinda Olsson ställde inställsamma frågor till Lindberg som fick prata utan att avbrytas. Janouch avbröt hon gång på gång. På slutet blir hon så frustrerad över Janouch orädda och rättframma kritik att hon helt spårar ur.
Då tar hon på sig debattrollen och argumenterar för fullt med Janouch och faller henne i talet gång på gång. Denna Opinion live torde gå till historien som svt:s värsta.
Vilket inte vill säga lite i denna bedrövliga, politiskt uppfostrande serie vars sammanfattning tycks vara bestämt av redaktionen i förväg. Här kan du se Opinion live:
http://www.svtplay.se/video/12457690/opinion-live/opinion-live-sasong-2-23-feb-22-00?start=auto.Rune Lanestrand

Upprop: En medborgarrörelse måste bildas nu.

Så här skriver Olle Ljungbeck bl.a.

Om de som läser detta är intresserade av att verka för en sådan organisation är de välkomna med intresseanmälan till mig.

Eftersom jag fyller 85 år är jag inte beredd att ställa mig i ledningen men väl att arbeta för en sådan organisations födelse.

 Det har gått för långt. Sveriges regering har inte kontroll över vare sig territorium eller skyddet av de svenska medborgarna. Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle. E-post: olle.ljungbeck@gmail.com Läs mer här och härInga kommentarer:

Skicka en kommentar