tisdag 21 februari 2017

Utblickar från det mångkulturella paradiset Sverige!Drivkraften att förlöjliga sig själv stavas kulturmarxism... Vi satsar på att vara tydliga med vår värdegrund gällande kvinnors rättigheter och vågar också protestera mot de krafter som utgör ett risktagande för oss svenska kvinnor... Värdegrunden

Hur tänkte Magdalena Andersson? undrar nu många. (Foto: TT / montage)


På en selfie på Facebook raljerade på måndagen Sveriges finansminister Magdalena Andersson (S) över Jan Björklunds kritik mot slöjan, som Liberalernas ledare anser är en symbol för manligt förtryck av kvinnor inom hederskulturen och där det finns exempel, även i Sverige, på kvinnor som mördats efter att ha kastat slöjan.

Sedan pudlar hon
Jag inser att mitt tidigare inlägg blev missförstått.
Min avsikt var naturligtvis aldrig att förminska förtrycket av slöjtvång. Ingen ska tveka om att jag står upp för jämställdhet och kvinnors rättigheter. Regeringen har i alla kontakter med Iran lyft kvinnors situation och mänskliga rättigheter i landet.
Däremot försökte jag ironisera över att Jan Björklund valde att göra plakatpolitiska poäng på regeringens Iranbesök.
Det blev inte bra, det ber jag givetvis om ursäkt för.”
”Jag skäms över regeringens kvinnliga ministrar, bedrövligt att jämföra hatt med slöja”, dundrade Gulan Avci, ordförande för Liberala Kvinnor, i Expressen. Dagens PS Opinion

 …Bästaste tjejgänget tycker däremot att dom är förtryckta för att dom måste bära hatt på utrikes statsbesök. Förmodligen tänker dom skicka den feministiska bilden till president Trump, bara för att liksom skriva honom på näsan vem i hela världen som vet mest och bäst.Soldatmamma

Här har vi politikerna eller varelserna som har förstört vår land. Det är inte bara dessa utan politiker sedan 40 år skulle jag vilja säga.
Där står de jävla asen och flinar och tycker att de är värda all beundran. Men vad de verkligen är värda är HAT, ett avgrundsdjupt FÖRAKT och bör häktas för att kastas ut ur vårt land tillsammans med de parasiter de har importerat för våra skattepengar och därmed plundrat ut Sverige för att utplåna vår folkstam. 

Personerna i enmanspartierna får själva ta ansvar för den politik som förs och kan inte skylla sina missgrepp på andra. På det sättet kan vi bibehålla demokratin och fria val med hjälp av internet och enskilda personer, och vi blir av med den jävla kollektivismen till förmån för individualismen och fritänkandet!Hela artikeln

Nedanstående delar av artikel som inte finns på nätet ännu handlar om de föga trovärdiga moderata talesmännen. Efter den artikeln har jag lagt in en artikel från den 26 januari 2017  i SvD som handlar om muslimska mäns inställning till kvinnor, i Sverige.Ville ha fri invandring – nu leder de nya tuffa M

M-ledaren Anna Kinberg Batra svängde om migrationen och SD – vilket ledde till splittring i Alliansen och ett ras i opinionen. SvD:s Claes Lönegård undersöker M:s huvudvärk och hittar en topptrio med trovärdighetsproblem.

Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra och partiets ekonomisk-politiska talesperson Ulf Kristersson. Foto: Yvonne Åsell

Det var veckan när Anna Kinberg Batra blev Håkan Juholt. En partiledare som kunde tappa nästan 6 procentenheters väljarstöd på en månad. Var det för att hon hade släppt in Sverigedemokraterna i det politiska finrummet? Så löd den gängse teorin.
Eller var det för att väljarna efter dryga två år av moderat passivitet i riksdagen inte trodde att Kinberg Batra menade allvar med sitt utspel om att vilja fälla regeringen? Den analysen hördes bland interna kritiker och besvikna borgerliga väljare.

Jimmie Åkessons intåg i riksdagen gjorde nämligen att Alliansen förlorade sin majoritet i riksdagen. Reinfeldt hade i valrörelsen lovat att inte samarbeta eller göra sig beroende av SD. Eller att ens ”ta i dem med tång”, som han sa. Och efter valet höll Moderaterna fast vid den linjen: SD skulle isoleras.

Som nyutsedd gruppledare blev det Anna Kinberg Batras ansvar att få igenom regeringens politik i riksdagen, utan att ge det nya vågmästarpartiet inflytande.

När journalister frågade hur det skulle gå till framhöll hon att hon hade lång och god erfarenhet av att samarbeta med både socialdemokrater och miljöpartister. Dessutom var hon det sverigedemokrater skydde mest av allt: en flyktingliberal. Som hade motionerat om ”fri invandring” och drivit igenom ökad arbetskraftinvandring till Sverige.

När journalister frågade hur det skulle gå till framhöll hon att hon hade lång och god erfarenhet av att samarbeta med både socialdemokrater och miljöpartister. Dessutom var hon det sverigedemokrater skydde mest av allt: en flyktingliberal. Som hade motionerat om ”fri invandring” och drivit igenom ökad arbetskraftinvandring till Sverige.


SvD den 28 januari 1989: Ulf Kristersson, då Muf-ordförande, vill ha fri invandring.
I samband med det hade hon år 2005 sagt till Göteborgs-Posten:

– Kanske börjar man se den reglerade invandring vi haft sedan 1968 mer som en historisk parentes.

Fem år senare, nu som gruppledare i riksdagen, intervjuades Kinberg Batra av Dagens Industri. Hon försäkrade då att Moderaterna inte tänkte förhandla med Sverigedemokraterna, och hon såg heller ingen anledning att överge den hållningen på längre sikt.
– På valnatten sa de att den viktigaste frågan att börja jobba med är att minska den utomeuropeiska invandringen. Det gillar jag inte alls, måste jag säga.

För Kinberg Batra, som växte upp i ett folkpartihem och började sin politiska bana med att samla in namn mot sälklubbning, var det helt andra frågor som engagerade: EU, marknadsekonomi och tidigare betyg. Och hon hade helhjärtat stått bakom Fredrik Reinfeldts ideologiska kliv mot mitten, med mindre fokus på gamla moderata profilfrågor som lag och ordning och försvar.

– Jag har klassiskt liberala värderingar i botten, och trivs bättre i Nya moderaterna. De gamla var ganska mansstyrda och förknippades kanske med hårdare värderingar, sa hon till DI.
.. Man skulle kunna tro att siffrorna får det att bubbla inom partiet. Men när SvD har ringt runt hörs få partiröster som opponerar sig mot partiledningens nya linje. Däremot klagas på är att omsvängningen kom för sent, och att Kinberg Batra inte har klarat av att kommunicera den utåt.
Politik är, som Fredrik Reinfeldt ofta påpekade, en förtroendebransch.

Vad gäller saken?
Moderaterna fick i SvD/Sifos mätning för februari den lägsta opinionssiffran sedan Alliansen bildades 2004 – 19,8 procent.
Andelen väljare med stort förtroende för M-ledaren Anna Kinberg Batra har sjunkit från 40 procent i juni 2016 till 30 procent i januari 2017, enligt DN/Ipsos.
Moderaterna anses ha bäst politik i endast två av de tio frågor som väljarna tycker är viktigast, enligt undersökning från Novus i januari. SvD

SvD: Det som hände mamma, händer nu också här
Pakistan. Staden Quetta 1998. Jag var i den myllrande Liaqat Bazar och handlade med min mamma. Hon bar en vanlig hijab, en sådan som enbart täcker hennes hår. En av affärsidkarna i vit huvudbonad och med långt skägg tittade argt på henne och fräste:

– Kvinnor som du förstör vår religion. Jag vet inte vad din make sysslar med, men jag hoppas att han misshandlar dig så att du nästan dör så att du förstår att du inte kan bära hijab på det där sättet.

Min mamma svarade inte. Hon bad mig att vara tyst och vi skyndade därifrån. Hon fäste sin hijab så att den satt tätare runt hennes huvud och vi begav oss hem utan att ha handlat något.

Idag, nästan 20 år senare i ett helt annat land i en helt annan atmosfär, var jag i en shoppinggalleria på jakt efter en tröja när jag råkade höra några oroande kommentarer från två män i 30-årsåldern. De kommenterade två kvinnor som gick förbi mot damavdelningen. Den ene sa:
– Titta på de där hororna! Deras män har ingen kontroll över dem. Jag hatar sådana här kvinnor, jag skulle vilja strypa dem.
Den andre sa:
– Men det här är Europa. Om du rör dem så kommer de att göra ett drama av det.
– Jag bryr mig inte, sa den förste mannen. Jag har slagit min fru tre gånger sedan vi kom hit och hon har inte klagat. Vi män måste kontrollera hororna. Hela artikeln

Jag (bloggaren) frågar mig, vad tycker de svenska feministerna och vad säger de om de män som dömts i Sverige för folkrättsbrott? Det finns fler anmälningar , ca 45 st som väntar på utredning. Är det dessa människor som vi vill ha i Sverige?

Syrier och ”svensk-rwandier” döms för grova folkrättsbrott

En 61-årig man döms för folkmord och grovt folkrättsbrott i Rwanda och en 46-årig man döms för grovt folkrättsbrott i Syrien. Båda får livstids fängelse.
Onsdagen den 15 februari dömdes den 61-årige mannen, som är svensk medborgare, i Hovrätten till livstids fängelse för folkmord och grovt folkrättsbrott i Rwanda 1994. Han är tidigare dömd i Tingsrätten. Torsdagen den 16 februari dömdes den 46-årige mannen från Syrien till livstids fängelse i Tingsrätten för grovt folkrättsbrott.Nya DagbladetInga kommentarer:

Skicka en kommentar