torsdag 9 mars 2017

Den ondskefulla feminismen. Svensk åkermark säljs ut till högstbjudande. Ekonomiska kraschen kommer.Vill du träffa likasinnade? Vill du göra mer för Sverige än att bara snacka?

Hör av dig till medborgarinitiativet på mobilnummer: 076-0979086 eller e-postadress: medborgarinitiativet@gmail.com" . Läs mer
  

Fr. Ledarsidorna:
Vi lever i bokbålens tid
Förbundsstyrelseledamoten i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, Anna Ardin, menar i ett blogginlägg efter helgens förbundsstyrelsemöte i socialdemokraternas sidoorganisation att det dokument som MSB publicerade för en dryg vecka sedan om Muslimska Brödraskapet måste plockas bort. MSB skall dessutom, enligt Ardin be om ursäkt för själva beställningen.  Ardin drar slutsatsen att Justitiedepartementet knappast kan ha fog för förtroende för ledningen hos MSB.Hela artikeln

Vem är Ann Ardin som har en sådan demokratisk uppfattning!!!? Hon är den kvinna som anmälde Julian Assange för våldtäkt. 

Assange - våldtäkt - åklagare - kopplingar till ökänd CIA-agent ! Här och här kan du läsa mer om denna kvinna.

Varför planterade man in feminismen?
Om vi studerar den lista - som anses vara den härskande klassens handlingsplan - inser man att världen står inför en stort kollektiv maktgalna Napoleons, och målet är ett totalt världsherravälde. För att uppnå det måste soldaten i mannen väck, och mannen måste till varje pris feminiseras och slaktas i egenskap av soldat. Feminismen handlar främst […]
Feminismen handlar främst om att feminisera den nya generationens män
Inte sällan ser man människor som undrar förbryllat varför inte “feministerna” bryr sig om kvinnor som har det svårt i t.ex. Mellanöstern, och det beror på att de är helt ointresserade av kvinnor, och barn.
Feminismen blir vår död
Jag själv har sagt sen början av 80-talet att “feminismen blir vår död” och på den tiden vek sig folk av garv men det sker sällan numera.

Jag har alltså fällt den repliken just den 8 mars sen 1980 ungefär, och i mitten av 80-talet var jag på en fest hos en författarkollega och mötte där en professor i historia, och som sa mig att “du kommer få rätt i det”.
Han berättade att samhällen har feminiserats många gånger förr, och varje gång det sker invaderas det samhället obönhörligen. Efter invasionerna blir det poppis i 8-900 år igen med starka bra män som kan försvara alla kvinnor och barn mot dåliga män.
De unga männen vi talar om har en direkt order om att invadera Europa
De är inte intresserade av RFSU-kurser eller genusstudier för de är ute efter ny mark, åkrar, vatten och territorium och de är soldater, inget annat. Här i Indien är man helt på det klara med att Europa är under attack och skymningskrigets genrep är ett förstadium.Hela artikeln
Apropå åkrar, vatten och territorium så bör ni läsa en insändare som var införd i Land för en vecka sedan.
Här är lömska planen som bäddats in i livsmedelsstrategin
Nyligen presenterade regeringen en livsmedelsstrategi. Men den innehåller också en skrämmande plan för att sälja ut vår viktigaste naturresurs, skriver Fredrik Wangsten och Marina Eriksson.
För några veckor sedan presenterade regeringen sin efterlängtade livsmedelsstrategi, ett dokument som ska ange inriktningen för Sveriges livsmedelspolitik fram till år 2030.
Vid en första anblick ser vi många positiva formuleringar och fina ord om hållbarhet, miljömål, ökad självförsörjningsgrad och minskat regelkrångel. Så långt är allt väl.

…Skrämmande plan

Men dokumentet innehåller också en tydlig och skrämmande plan för att kunna sälja ut vår viktigaste naturresurs – åkermarken.
Om planen genomförs så kommer det att vara dödsstöten för det småskaliga och hållbara jordbruket som ända in på 1980-talet stod för den största delen av vår matförsörjning.

Som en trojansk häst

Likt en trojansk häst har den lömska planen bäddats in i positiva ord om konkurrenskraft. Under punkten ”strukturutveckling” vill regeringen ändra på jordförvärvslagen, så att aktiebolag lättare ska kunna köpa upp jordbruksmark.
Det betyder att priset på åkermark kommer att öka i en allt högre takt. Bondens viktigaste resurs, jordbruksmarken, blir snart så dyr att vanliga bönder inte har en chans att köpa den..

Medveten strategi

Tyvärr verkar en sådan utveckling vara en medveten strategi, eftersom utredningen också föreslår en översyn av arrendelagstiftningen.
De få bönder som kommer att finnas kvar blir i bästa fall drängar åt kapitalet – som arrendatorer på sina forna gårdar. Hela artikeln

Så det gäller att

Rädda Sverige nu - Den välplanerade ekonomiska kraschen

“Indragning av sedlar är på gång inom EU, beslutades i slutet av januari, och skall ske i september, helt tyst om detta.

Kommer bli lågt maxtak på kontanta transaktioner.
Guld och andra metaller kommer bli olagliga att föra över gränser och kunna beslagtas. Antagligen som US 1932 då det blev olagligt att privat äga guld som beslagtogs.

Samma regler som US om reseförbud, om du har en skatteskuld kommer du inte kunna få ett pass är också på g. US har ju infört en “exit-tax” på 30% om du önskar emigrera får du inte pass/lämna innan den är betald.
Kom ju nya regler här om bankfack sk “värdefack”, sa att man i princip inte får förvara något av värde där. Kontanter och guld är uttryckligen förbjudet. Kommer att bli en ny marknad för säkerhetsbolag framöver.” Läs mer

 Ta del av videon Grundliga förberedelser inför börskraschen

Några rubriker:1 kommentar:

  1. Åt helvete med Sverige och åt helvete med Svenska vidriga kvinnor, låt detta land brinna i helvetet. Ett livsodugligare folk kommer aldrig sätta sin fot på denna planet.

    SvaraRadera