måndag 20 mars 2017

EU-ländernas domstolsregler för terrorister. Tryggve Emstedt, advokat, godhetsapostel.Migrationsverket, Mikael Ribbenvik
Cc:Stefan Löfven;
Gustav Fridolin;Anders Ygeman;Isabella Lövin;
Från: Paul Nilsson:
Vad anser ni om dessa regler? 
 
EU-länderna kan avvisa asyl för "terrorister",
domstolsregler
Källa: eu-states reject asylum teerrorist


Från: Paul Nilsson: Medierna måste släppa myten om högervågen | Kultur | Expressen
För vidarebefordran till Per Wirten, Expressens kultursida.

Bildresultat för Per Wirten
Du inleder din artikel från nedanstående länk med att skriva följande om det nederländska parlamentsvalet:

"Det blev platt fall för Geert Wilders".

Frihetspartiet ökade med 5 mandat. På vilket sätt menar du att deras valframgång är "platt fall"? Segraren, VVD, minskade med 8 mandat. Socialdemokraterna minskade med 29 mandat. Hur vill du definiera socialdemokraternas ras? Här kan man verkligen prata om "platt fall", men inte om Frihetspartiet som tvärtom gick framåt.

Olle Ljungbeck: Advokater berikar sig
Gefle dagblad

En del individer tror att ett samhälle/stat kan drivas helt utan realism.
En av dessa är advokaten Tryggve Emstedt, som tror att enbart snäll-ism och tyckasyndom-ism räcker för att få en stat ett fungera. Detta ger han uttryck för i sina helt irrationella  och i flera falla osanna åsikter. Nu senast i Gefle Dagblad den 18 mars. 

När man läser nedanstående rader av Tryggve Emstedt i hans artikel i Gefle Dagblad i dag, inser man att han inte har för avsikt att beskriva verkligheten. Den existerar inte för sådana som Elmstedt. 

”Det är plågsamt att år efter år konstatera Sveriges oförmåga att fånga upp alla guldägg som finns i invandringen med bl a ett otal läkare, tandläkare ingenjörer etcetera från inte minst Syrien men också väldigt studiemotiverade afghaner som sparat två miljoner åt oss genom att efter några år läsa in gymnasiekompetens och sedan komma ut på arbetsmarknaden eller i vidare utbildning på universitet/högskola”. (I ordboken förklaras otal med ”mycket stort antal”. Hela artikeln här

Advokat Tryggve Emstedt, advokat i Gävle, en av många godhetsapostlar i vårt land

Låt människovärdet bli en ledstjärna för vårt ställningstagande i migrationsfrågan

Efter att ha varit med i debatten på barrikaderna på 1990-talet och en bit in på 2000-talet, samt aktiv som konsult i riksdagen under en lång följd av år och ordförande i Länderkommittén för f d Jugoslavien etcetera, börjar jag känna mig själv loj och passiv och det får bli ett slut på det, skriver Gävleadvokaten Tryggve Emstedt.
.....Låt alla som kommer få en god man som har koll på familjen och ser till att alla i familjen kommer ut i arbete eller utbildning och får hjälp med praktiska bestyr och kontakter med myndigheter.
Låt människovärdet bli en ledstjärna för vårt ställningstagande i migrationsfrågan och låt oss aldrig acceptera att Ungern och andra rasistländer får stå modell för hur man behandlar de extremt utsatta asylsökandena som kommit till Europa.
Låt budkavlen gå och lova dig själv att skriva minst en debattartikel eller inlägg på sociala medier den närmsta tiden. Hela artikeln här

Läs:
Isis halshögg 4-åring

Jag vill inte vara svensk- ett hån mot alla Isoffer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar