tisdag 14 mars 2017

Julia Caesar: Den fjärde statsmakten - (utdrag). Brage Norin filosoferar om Sverige. Journalister är en skam för sitt yrkeVarför tjurar svenska folket, Fredrik Virtanen?
 Se först denna video så förstår ni hur galen världen här.Julia Caesar: Söndagskrönika: Den fjärde statsmakten
Vi är många som vet exakt vad som pågår. Vi lever i skiten, vi pratar om det hela tiden och vi arbetar för att lösa de här problemen. Vi gör det så att andra människor kan leva komfortabelt.”

Media sviker sin uppgift som Den tredje statsmakten
I ett normalt demokratiskt samhälle
Den första statsmakten – Regeringen.
Den andra statsmakten – Riksdagen.
Den tredje statsmakten – Massmedia.
I ett normalt demokratiskt samhälle ska Den tredje statsmakten, det vill säga media, granska de två första. Det fungerar inte i Sverige. Etablerade media sviker sedan länge sitt demokratiska uppdrag att granska makten och ge allmänheten korrekt och saklig information. Journalistik har förvandlats till politisk aktivism.

Målet är att slutgiltigt tysta oliktänkande

Utan betänkligheter röjer mainstream-media anonyma skribenters identitet och utsätter oss för livsfara för att de påstår sig vilja ha en ”fri och öppen debatt”. Tro dem inte! En fri och öppen debatt är det sista de vill ha. De vet att de har allt att förlora. Läs Julia Caesar

Vår tids viktigaste story
På EKP skriver Berit att man måste se och lyssna till Mark Steyn. Han klargör de sista minuterna av videon  vad allting i väst handlar om.

”Han är helt rätt i hur media medvetet och avsiktligt,  gör allt som står i deras makt för att hålla det borta från oss och om vi inser det,  förstår vi också den djävulska agenda som utspelas i Västvärlden. 

Sveket är otroligt.”EKP
USA.reportern har lämnat Sverige och är helt på det klara med hur svenska journalister arbetar. De rapporterar inte sanningen. Anders Leander i Mönsterås
Filosofiska tankar från Brage Norin:

”VÅRT LAND HAR INTE EN PROMILLES CHANS.
Vi är offer för ondskans kultur. Vi väljer politiker som är förlamade av längtan efter smulorna från globalisternas bord. Vi väljer politiker som vill kriga. Sverige gick med i CIA/NATO:s krigföring utan att ens fatta något beslut i riksdagen. Vi slår alla rekord av nationellt vansinne - i kubik!!! Vi är ett mycket tragiskt offer för CIA:s hjärntvätt. Hur kan någon enda person tro på Sveriges framtid?

Låt mig bara ta ett enda litet exempel. Annie Lööf påstår att Sverige kan ta emot 40 miljoner invandrare och att alla "ensamkommande pojkar" måste få stanna. Sverige bör ta emot ännu fler anser hon. Många ensamkommande "barn" från Afghanistan är redan beroende av heroin. I Afghanistan har CIA lyckats skapa världens största opiumodling - mitt i Asien. De har lyckats väl. Befolkningen dör som flugor och massor av ungdomar försöker desperat fly. Sverige har kämpat för flickskolor och andra mänskliga rättigheter - med vapen och soldater. Det är mycket svårt att tänka sig något sjukare än den svenska militära insatsen i Afghanistan. Fan vad Sverige är ivrigt att få vara med och kriga i NATO:s regi. 

Vi får nu skörda den 1) draksådd vi sått. En enda heroinmissbrukare kostar staten mera än vad en normal medborgare betalar i skatt under sin livstid. Vår insats i Afghanistan kostade mycket pengar men det är ingenting mot de kostnader som väntar vårt land. I mina ögon är nästan alla politiker i Sveriges Riksdag en fullständig katastrof. 

Sveriges Riksdag är inte ett hönshus. Sveriges riksdag är ett rent dårhus där nästan alla politiker lever i en fantasivärld som bara existerar i politikernas sjuka hjärnor. Det är CIA:s femtekolonn som har förstört vårt land så djävulskt. Vi ser inte att öst kraftsamlar i historiens största fredliga projekt - den nya sidenvägen. Ingen nation i öst vill kriga. Det är bara den onda "fria" västvärlden som vill fortsätta att kriga. CIA:s femtekolonn har totalförstört våra hjärnor.”

1)Från I Draksåddens tid:
"Nationer, ska du veta, min son, likvideras på så sätt, att man först tar ifrån dem deras minne. Nationernas minnen av sitt eget förflutna, eller hela Europas minne, ja, vi insåg för sent hur nära vi hörde samman i denna gamla världsdel. Man vill förstöra våra böcker, vår bildning, vår historia. Andra skriver nu böcker åt oss, ger oss en annan bildning och tänker ut en annan historia. Europa börjar glömma vad det en gång varit." Bgf

Här kan du läsa mer om CIA:s propagandakrig som pågått länge  i Sverige .

Annie Lööf – 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige

 Ny grundlag - Historiskt beslut utan debatt
Nästan helt utan offentlig debatt ändras den svenska grundlagen på viktiga punkter. Riksdagen fattade idag det slutliga beslutet som bland annat innebär att EU-medlemskapet nu skrivs in i grundlagen.
Samtliga riksdagspartier utom Sverigedemokraterna står bakom de nya skrivningarna.
Detta historiska beslut bygger på en bred politisk kompromiss mellan de övriga sju riksdagspartierna, som under flera år har förhandlat sig fram till den uppgörelse som alltså nu fått definitivt klartecken av riksdagen.
SD går emot
Sverigedemokraternas motstånd beror framför allt på två saker.
År 2009 avskaffades värnplikten i Sverige utan debatt och information till väljarna

Allmän värnplikt avskaffas-Publicerad 2009-03-19

 Värnplikten skrotas i fredliga tider, samtidigt som försvaret blir snabbare och bättre. Så ser regeringens inriktning ut i den proposition som lades fram på torsdagen och ska gälla fem år framåt. Oppositionen är missnöjd, men dess alternativ spretar åt olika håll.DN

Proposition 2009/10:80
Ordet medborgare kommer att försvinna i den nya omarbetade grundlagen.Hela inlägget finns här.

Här är en av våra värsta landsförrädare - Annie Lööf
 1 kommentar:

  1. Med tanke på hur snabbt Sverige går utför är det hög tid att Svenska folket gör sitt hem till en riktig borg. Denna borg skall rimligtvis kunna skyddas därför är vapen helt nödvändigt. Vid en kris som är närmre än många tror skall man också ha ett lager av förnödenheter hemma så man kan klara sig kanske en månad. Det är hög tid att skrida till handling.

    SvaraRadera