tisdag 7 mars 2017

Lögnerna måste vädras ut. Vi kan inte tro på politikerna.USA - Imperiets mardröm

På grund av inhemsk politik och attityden att USA ska styra och ställa överallt i världen manipuleras den amerikanska allmänheten att tro att Ryssland utgör ett hot mot landet och Europa.

Den inställningen är naturligtvis en del av etablissemangets strävan att bli av med Trump.
Visst, han är oberäknelig, motsägelsefull och kanske okvalificerad som president, men det är inte därför man försöker sabotera honom.   Det handlar om pengar och makt, som är allt i USA och Trump hotar att ta ifrån Washington och New York, Wall Street, Pentagon,  Neokonservativa denna makt.
…Han har sagt att Nato är “föråldrat” och om han skapar goda relationer med Ryssland, är det uppenbart att NATO inte behövs.

Det är därför väldigt viktigt att Ryssland ses som en fiende av så många som möjligt. Det handlar om Makt, Pengar och Imperium - det är den enda förklaringen.

…Ryssland kommer inte att invadera Europa och Washington vet det mycket väl, så varför placerar de små styrkor vid deras gränser? Om det kommer att bli ett avsiktlig krig är det Washington som kommer att starta det.  Att attackera Ryssland med små styrkor, eller överhuvudtaget, är förmodligen en dummare idé än ens Washington kan uppfinna.
Man får hoppas att Europa inte tillåter amerikanerna att göra vad de brukar göra - involvera andra att strida för dem. EKP

Ta del av denna video:

Sverige - Det nödvändiga uppvaknandet
Det skulle komma för eller senare – uppvaknandet. Lögnmedia, vars främsta ledning är Bonnierföretagen, gör precis allt för att stampa med sin stövel på varje Sanningssökande blågul blomma som spirar i den svenska myllan. För att Sanningen inte ska kunna slå rot hos allt fler svenskar måste man statuera exempel och använder all sin repressiva makt, som är vida förgrenad i alla delar av samhället, för att framställa vanliga hederliga människor i dålig dager. Ägarna till Expressen vill ”hänga ut” Sanningssökande svenskar så att folket ska tro att dessa människor är onda och galna ”konspirationsteoretiker”. Varför bemöter man inte argument med argument? Varför attackerar man person och inte argument? Man är helt enkelt rädd för att Sanningen ska nå svenska folket. Förstår svenska folket tappar Bonnier all sin makt och de kanske t.o.m. förbjuds att fortsätta den svenskfientliga propaganda man dagligen ägnar sig åt?

….Gör du som Fria Sidor, går till botten i alla frågor, kan du räkna med, om du startar från ett läge där du helt omfamnar mediebilden, mellan 3-6 månader i Chockfasen, 3-6 månader i Reaktionsfasen och 3-6 månader i Bearbetningsfasen.  Nyorienteringsfasen tar aldrig slut men du når tillräcklig kunskap inom 2-5 år beroende på hur mycket tid du kan lägga. Allt beror på ditt utgångsläge och hur djupt du vill gräva. Hela Artikeln

Ska du bara läsa en bok i år, läs denna! Det är inte en punkt för dig som tror på lögnerna.

 

Några punkter som boken tar upp
inte vet att "alla människors lika värde" är en felöversättning från FN:s deklaration om Mänskliga Rättigheter

tror att islam är kompatibelt med västerlandet

tror att marxismen "egentligen är en bra idé med det har tyvärr råkat bli fel varje gång man infört den"

tror att kön är en social konstruktion

Kriget mot lögnen
Varning, detta är ett lååååångt inlägg. Men jag har haft en liten paus, so here it goes:

Ju mer bloggaren tar del av offentlig maktutövning med media som den stora megafonen, ju mer drabbas jag av en känsla av att jag deltar i en show, typ Letterman eller Leno. Eller det var lite orättvist... mot Letterman och Leno, hellre Ellen kanske?

Den svenska anti-intellektualismen har idag nått en nivå där jag undrar om det går att vända. (Just nu representerad av sossen Veronica Palm i TV4 om hennes timeout). Att slåss mot väderkvarnarna i Sverige är idag legio. Att slå mot den bastanta betongväggen av nationellt självförhärligande, förnekanden, känsloladdat (läs P1) hackigt liksomsvammel som ska föreställa analys och debatt; har länge varit förbundet med en placering i frysfacket. Att erövra 10.000 likes för en bild på sig själv i s k pussyhat är idag mer värt än att presentera doktorsavhandlingar som tar avstamp i teorier som rör livets uppkomst.

Så kommer då Bomben. Terrorforskare Dr Magnus Norell, Dr. Aje Carlbom och Fil kand. Pierre Durrani, är de som släpper den i sin rapport:
Muslimska Brödraskapet i Sverige. Hela artikeln på Osagt

Veronica Palm -Kan åter konstatera att vita medelålders män utan hjälm men med kostym är mest fräcka och otrevliga på cykelbanan (också).


Här är lite mer om MSB:s rapport

Vi lever i bokbålens tid
Förbundsstyrelseledamoten i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet, Anna Ardin, menar i ett blogginlägg efter helgens förbundsstyrelsemöte i socialdemokraternas sidoorganisation att det dokument som MSB publicerade för en dryg vecka sedan om Muslimska Brödraskapet måste plockas bort. MSB skall dessutom, enligt Ardin be om ursäkt för själva beställningen.  Ardin drar slutsatsen att Justitiedepartementet knappast kan ha fog för förtroende för ledningen hos MSB. Ledarsidorna
där man bränner böcker
 bränner man till slut även människor".

Slutligen tycker jag du ska läsa : Väcka anstöt

1 kommentar:

  1. Öppna ALLA dörrar och fönster så det blir tvärdrag i Riksdagen på alla PK tidningars styrelserum och redaktioner på finanselitens styrelserum plus ALLA andra rum och lokaler där PK råttor kan befinna sig.

    SvaraRadera