lördag 4 mars 2017

Margot informerar Trump om Sverigebilden. Minska jordens befolkning med vaccination. Södermalm skyddad verkstad för journalister
Det går rykten om att Carl Bildt har varit USA-informatör sedan 1970-talet.
Margot Wallström, det högsta hönset bland alla ruggugglor skulle i telefonsamtal  med Donald Trump berätta mer om Sverigebilden.  I SvD i dag säger hon att det var ”konstruktiva” samtal.
Här  kan du läsa mer om Margots information till Donald Trump. 
  

I&M: Bloggläsare i början av mars 2017
Abdirizak Waberis tid i riksdagen var en märklig upplevelse för många svenskar. I flera intervjuer före 2010 sade Waberi att han trodde på en bokstavlig tolkning av koranen. I en intervju från 2006 stödde han idén att män kan ha fyra fruar. I en annan intervju från 2009 sade han att han inte skakar hand med en kvinna, att kvinnor och män inte får dansa med varandra, och att han hellre skulle vilja leva i ett land med islamiska sharialagar. Dessa intervjuer avslöjar att Waberi är en islamist. Han fick representera Sveriges näst största parti i riksdagen utan att svenska medier eller någon annan granskade hans tidigare uttalanden.
***
Till festen är bland andra en journalist bjuden. Hon säger till mig att jag är tveksam när det gäller Shekarabi därför att han är invandrare, inte för att han invandrat illegalt och försnillat pengar. Hon säger att Löfven är bra, för hennes dotter arbetar för honom. Hon säger att jag beskriver klimathotet fel därför att jag bara läst forskares böcker och inte de andras böcker. Trump skall bort trots att han blev vald. När jag inflikar att det är amerikanerna själva som skall ändra på sitt valsystem så stirrar hon på mig. Läs mer av inlägget

Rune Lanestrand:

 

Ett ännu tydligare svar på de allt mer skruvade rapporterna från BRÅ framgår i dess egen presentation. ”Brå är en myndighet som verkar för att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället genom att ta fram fakta och sprida kunskap om brottslighet och brottsförebyggande arbete.”
Brå som uppskattas mycket av sin arbetsgivare har omhuldats och har nu 100 anställda. BRÅ styrs av ett Insynsråd som inte precis lugnar den kritiske.


Insynsrådet leds av generaldirektören Erik Wennerström, som arbetat många år på justitiedepartementet och åtta ledamöter utsedda av regeringen:

Anti Avsan, riksdagsledamot (Moderaterna)
Emma Ekstrand, tillförordnad enhetschef (Kriminalvården)
Anders Hall, avdelningschef (Rikspolisstyrelsen)
Arhe Hamednaca, riksdagsledamot (Socialdemokraterna)
Fredrik Holmberg, stabschef (Ekobrottsmyndigheten)
Agneta Kornstrand, chefsjurist (Domstolsverket)
Anna Pauloff, utredningschef (Statskontoret)
Hedvig Trost, byråchef (Åklagarmyndigheten)


Det finns också ett vetenskapsråd som har den verkliga makten över hur den ”upplevda” kriminaliteten och våldet ska  döljas på bästa sätt. Där sitter den beryktade Jerzy Sarnecki som nog aldrig satt sin fot i Kista-liknande miljöer.
I vetenskapsrådet som utses av generaldirektören sitter ”pålitliga” personer med fina titlar bl.a.

..Prof. Jerzy Sarnecki, Kriminologiska institutionen, Stockholms universitet

...Den tidigare generaldirektören Jan Andersson fick efter nio år lämna posten som generaldirektör 2011. Om hans bakgrund var den bästa kan inte jag bedöma. Men han hade tidigare i sitt liv under sex år missbrukade knark och dömdes till fängelse för narkotikabrott.

”Jan Andersson var 21 år i november 1974 när han fick 60 dagsböter för innehav av hasch. I oktober 1975 dömdes han på nytt. Jan Andersson köpte och sålde för att få ihop till sin egen förbrukning. Nu blev straffet åtta månaders fängelse.
Åklagaren ansåg att det rörde sig om ett grovt narkotikabrott och hävdade att Jan Andersson handlat med mer än ett kilo hasch. Andersson medgav 7 hekto och bedömningen i domstolen stannade vid normalgraden av narkotikabrott” (källa Aftonbladet) Rune Lanestrand


Varför ska svenska folket skänka bort allt som vi har arbetat ihop?
 


Södermalm. Rapport från en filterbubbla

GLÖM INTE!
Olle Ljungbecks uppmaning till en medborgarrörelse. Du kan läsa mer här och här

1 kommentar:

  1. Anti Avsan, den moderate riksdagsmannen, lär ju ha varit den som verkligen utförde syndabocken Chrille Petterssons jobb.

    SvaraRadera