lördag 18 mars 2017

Nederländerna och valet. Geert Wilders fan-club och sanningen om invandringenVem vann valet? Läs på Mxp


Här följer en video som är intressant. Geert Wilders turkiska fan-club
 


Fr. Snaphanen:
Automatiseringen ska rädda västvärlden inte immigration.
Det är allmänt känt att vi går in i ett decennium där ett rekordstort antal enkla jobb försvinner på grund av automatisering. Varför är det fortfarande EU-kommissionens politik att hämta 60 miljoner invandrare från andra  och tredje världens länder, eftersom "vi lever längre”. Varför protesterar inga västeuropeiska regeringar mot denna inkompetenta galenskap?

Sverige är i en särskilt grotesk situation. Fredrik Reinfeldt menar att massimport av människor var nödvändig "för att säkerställa välfärden." Resultatet blev att landet nu på konstgjord väg skall skapa 200.000 enkla jobb, det vill säga just de som försvinner som snö i solen. Stefan Löfven tror på gamla amsagor och som innebär att Sverige är inte redo att ödeläggas ännu. Läs merhttp://snaphanen.dk/2017/03/16/automation-will-save-western-economies/

Express.co
Tysklands migrations kris förvandlas till en mardröm då 80% av flyktingar  inte har några dokument.
Den verkliga omfattningen av migrationskrisen i Tyskland har avslöjats då det visar sig att 80 procent av de asylsökande har kommit dit utan pass - och hundratusentals planerar nu att ta över sina FAMILJER.

Fyra av fem invandrare som hoppas kunna SKAPA ett nytt liv i det förlovade landet Europa kommer att landa i Tyskland utan pass SOM en chockerande ny rapport från den federala polisen har avslöjat.


Mellan januari och april, av 114.255 asylsökande som väntar på att passera gränsen, saknar omkring 91.000 de handlingar som krävs.

Och från januari till mars i år grep  tyska gränspoliserar 1,306 falska dokument från asylsökande , varav 145 var syriska flyktingar, enligt den tyska tidningen Bild.Hela artikeln

Närmare 80 procent av de asylsökande har anlänt till Tyskland utan ett pass
Är LO svenska arbetarklassens bästa vän. Glöm det!


…Jobben inom den offentliga sektorn och särskilt när det gäller polisiära och fångvaktande uppgifter bör ju alltid ligga i händerna på meriterade människor från den egna folkstammen, så här ser vi ännu ett exempel på att det egna folket inte längre har någon betydelse hos sossarna, som nu har konverterats till ett parti som hatar och förtrycker det egna folket... precis som de röda khmererna i Kambodja på sin tid! Hela artikeln”Om till exempel nån i fikarummet säger att invandrarna är för många, då ska debattören agera”, heter det bland annat i LO:s riktlinjer.
 


Läs mera här
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar