söndag 12 mars 2017

Ny grundlag -historiskt beslut utan debatt. PK-sjukan. Fi och Schyman. Centerns bruna förflutnaEn gång för alla så måste svenska folket förstå att vi kan inte ha kvar dessa sju riksdagspartier. De måste bort. De är alla överens om att svenska folket ska bytas ut.
Här kan du läsa Olle Ljungbecks hela inlägg där han anser att en medborgarrörelse måste bildas.
Ny grundlag - Historiskt beslut utan debatt
Nästan helt utan offentlig debatt ändras den svenska grundlagen på viktiga punkter. Riksdagen fattade idag det slutliga beslutet som bland annat innebär att EU-medlemskapet nu skrivs in i grundlagen.
Samtliga riksdagspartier utom Sverigedemokraterna står bakom de nya skrivningarna.
Detta historiska beslut bygger på en bred politisk kompromiss mellan de övriga sju riksdagspartierna, som under flera år har förhandlat sig fram till den uppgörelse som alltså nu fått definitivt klartecken av riksdagen.
SD går emot
Sverigedemokraternas motstånd beror framför allt på två saker.
Partiet är emot det svenska EU-medlemskapet och vill därför inte att detta förs in i grundlagen. Man tror att det skulle försvåra ett svenskt utträde ur EU.
Sverigedemokraterna motsätter sig också den nya forumleringen i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt samhälle. Bakom kulisserna

Vill du träffa likasinnade? Vill du göra mer för Sverige än att bara snacka?

Hör av dig till medborgarinitiativet på e-postadress: medborgarinitiativet@gmail.com
Hemsidan ligger på Facebook och här är adressen dit.
Den är lite torftig än så länge, men allteftersom aktivismen fortlöper kommer sidan uppdateras.
  /Medborgarinitiativet
Från I&M
Först lite info om ett seminarium i Riksdagshuset, där jag ska inleda en diskussion om PK-samhället utifrån min nyutgivna bok med samma namn.
Adress: Riksgatan 1
Mötesbeteckning: Seminarium om yttrandefrihet
Tid: 21 mars kl. 18.00 – 20.00
Lokal: RO-Mittpolen (plats för femtio personer)
Externa deltagare ska i förväg anmäla sig på riksplan.entre@riksdagen.se, helst 1-2 dagar innan för beräkning av kaffe och kaka.
Deltagarna ska komma i god tid. Säkerhetskontrollen vid ingången tar tid.

PK-sjukan

Allmän beskrivning
PK-sjukan är en identitetsbaserad social psykos som tar formen av kulturellt självskadebeteende. Sjukdomen är främst spridd i den västerländska kulturkretsen. Enstaka nedslag förekommer i andra kulturkretsar, men där är smittsamheten avsevärt lägre eller obefintlig. Verklighetskontakten bland de smittade är starkt nedsatt – de hävdar att verkligheten är en social konstruktion och förespråkar en språklig och normativ föreställningsvärld, dit endast ”det goda” får tillträde. Hur verkligheten ser ut förväxlas med hur den bör se ut. Skillnaden mellan sanning och lögn samt rätt och fel är relativiserad – för den sjuke finns det endast åsikter, vilket leder till att vissa betydelsefulla personers åsikter är särskilt värdefulla, oavsett hur illa verklighetsförankrade de är. Sjukdomen är epidemisk och de medborgare som har kapacitet att bygga upp en intellektualiserad bild av verkligheten, är särskilt utsatta för risk. Läs hela inlägget

Det är för jävligt 

  Feministen Gudrun Schyman har talat, och det borde vara lätt att hålla med henne. ”Det är ju rent ut sagt för jävligt” ryter Schyman ifrån i ett TV-program, och uttalandet får sitt spinn i annan press. Det är ju rent ut sagt för jävligt, och det jävliga är Gudrun Schymans fokus. Det som är rent ut sagt för jävligt är nämligen en instagrambild. Gudrun Schyman upprörs av Paolo Robertos instagrambild där überhunken berättar att bröst är beviset på att mannen kan fokusera på två saker samtidigt. ”Sexism!” ylar Schyman, och konstaterar att det är för jävligt att lägga ut något sådant på nätet.  Själv ser jag en drift med mannens tillkortakommanden i Paolo Robertos påstående.

Det intressanta är att Gudrun Schyman inte hamnar på löpet eller i ett TV-program när hon upprörs över hedersförtryck, våldtäkter eller sexuella övergrepp. Det hade ju varit på sin plats att Gudrun Schyman hade suckat bort Paolo Robertos instagrambild och text om bröst för att skjuta in sig mer angelägna ämnen. Iotakt

Skämt är inkörsporten till tyngre grejer som våldtäkter!

Töntarnas töntar de två till höger!

 Paolo Roberto har skämtat på Instagram, det får man inte göra enligt Filip och Fredrik! I alla fall inte på sätt som DE anser är fel, ja t o m sexistiskt enligt inkallade experterna Gudrun Schyman och Ida Östensson! Ja de kallade t o m Östensson för expert…

Vad var det Roberto hade skämtat om?


Ett skämt som på ett smart sätt uppenbart driver med stereotypen att män bara kan koncentrera sig på en sak i taget och ett kanske överdrivet intresse för det motsatta könets attribut. Det är ett skämt som driver med män alltså. Ett skämt som det finns korn av sanning i dessutom. De flesta män kan lätt ta det skämtet, det är lätt att bjuda på såna saker. Det allra flesta förstår vad skämtet går ut på.
Så vad skämtet tydligt bevisar är att radikalfeminister totalt saknar humor. De är humorlösa helt enkelt. De vill bestämma vad folk ska tycka är roligt vilket då blir nästan ingenting. Toklandet

Vad tycker fru Schyman om detta? Läs kommentarerna


Inte bara i Feministiskt initiativ finns det ruggödlor. Det finns hopplösa ruggödlor i Centern också. Den tidigare näringslivsministern verkar ha misslyckats med det mesta under sin tid som minister. Det var hon som bl.a. på ett möte med Näringslivet yttrade följande:


Dansk professor om Postnord:   "Alla lösningar är dåliga"
Högt politiskt spel och en gravt misskött verksamhet med dåliga startförutsättningar ligger bakom den allt sämre situationen för dansk-svenska Postnord. Nu brådskar det med en lösning för att vända bolaget.

– Det är som att välja mellan pest och kolera – alla lösningar är dåliga, säger danske ekonomiprofessorn Per Nikolaj Bukh.

Den svenske näringsministern Mikael Damberg har senaste dagarna höjt tonläget mot att de svenska skattebetalarna, som kontrollerar 60 procent av Postnord men bara har halva inflytandet, ska betala för de galopperande danska förlusterna. 

Samtidigt har det startat ett politiskt spel i Riksdagen, där den nuvarande regeringen med Mikael Damberg i spetsen vill lägga skulden för fiaskot på den tidigare borgerliga regeringen. Centerledaren Maud Olofsson lyckades under sin tid som näringsminister driva genom några av de sämsta affärerna i svensk historia, där Postnord alltmer utvecklas till en variant av Vattenfalls köp av holländska Nuon.

– Detta är ett äktenskap som jag ärvt av Maud Olofsson, säger Mikael Damberg.

SvD Näringsliv har tidigare skrivit om hur beslutet att slå ihop postföretagen drevs genom på väldigt kort tid. Beslutsunderlaget fick kritik från flera håll för att vara svagt och ofullständigt. Bakom det stod förutom Maud Olofsson och hennes närmaste stab bland annat Postens dåvarande styrelseordföranden Marianne Nivert och vd Erik Olsson. Han skulle själv skulle göra ett ekonomiskt klipp om affären fullföljdes med en börsnotering som följd.

Någon närmare genomgång av affären verkade Maud Olofsson inte intresserad av då heller, utan anklagades bland annat för att försvåra en granskning från Riksrevisionen.
Men varningarna fanns redan från början att danska posten var ineffektiv. Därtill kommer en mycket snabb digitalisering i Danmark, som gett stora vinster till danska staten som svenska skattebetalare nu får ta notan för via Postnord. Glädjeprognoser om stora samordnings-vinster blev till intet.

Men flera borgerliga riksdagsledamöter vill idag ”vända blad”, att inte tala om den misslyckade affärsuppgörelsen utan om alla misstag som skett sedan dess.( Denna artikel är kopierad i delar, finns inte på nätet)
Dagens centerparti utmålar gärna alla som är kritiska mot den förda invandringspolitiken som ”rasister” men om sitt eget bruna förflutna tiger man.

Likheterna mellan Vattenfalls köp av Nuon och svenska postens samgående med den problemfyllda danska posten är flera. Det gäller inte minst persongalleriet med dåvarande näringsminister Maud Olofsson i spetsen.
 Nu har Centern en annan ”politikerstjärna” i sina led.

Annie Lööf – 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige

 Därför finns det anledning att läsa om Centerpartiets bruna förflutna

”Bondeförbundet var på 30-talet det mest rasistiskt färgade partiet i riksdagen och hade som enda parti antisemitismen och rasismen inskriven i sitt partiprogram! 1933 hade Bondeförbundet givit legitimitet åt det myrdalska och socialdemokratiska rashygieniska projektet och i sitt partiprogram skrivit:” Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling.” 
Mxp - Centern ett parti med nazistisk bakgrund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar