torsdag 16 mars 2017

Sandor Herold: Sydsvenskans artikel - S och MP står vid vägs ändeDebattinlägg: ”S och MP står vid vägs ände.”
Vi välkomnar att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och Märta Stenevi (MP) äntligen öppnat ögonen för Malmös verklighet (Aktuella frågor 13/3). Men Malmös problem löses inte av fler kartläggningar – de kräver kraftiga och omedelbara åtgärder. Det skriver Torbjörn Tegnhammar (M), Fredrik Sjögren (L), Niels Paarup-Petersen (C) och Torsten Elofsson (KD), företrädare för alliansen i Malmö. Hela artikeln kan du läsa här

S och MP står vid vägs ände
Till: Till Torbjörn Tegnhammar (m) och Niels Paarup - Petersen (c) m.fl. politiker och journalister i MalmöFrån: Sandor Herold
Malmö 16-3-2017

"Roten till Malmös brottslighet är hopplöshet" , skriver ni i ert inlägg under Aktuella frågor i Sydsvenskan den 16 - 3 - 2017.

Nej, mina herrar, roten till brottsligheten är inte hopplöshet. Roten till majoriteten av all grov brottslighet i Sverige är invandringen där mångkulturella vildar i princip har tillåtits att så gott som helt okontrollerat välla in i landet.

Hur skall ni förklara att t ex samtliga skjutningar under årens lopp i Malmö har utförts av s k "svenskar med annan bakgrund" och där också offren härstammar från samma grupper?
Varför nämner ni inte dessa fakta i ert inlägg? Som vanligt nämner ni inte heller med ett enda ord den överrepresentation både vad det gäller kriminalitet och bidragsfusk som finns hos våra s k "nysvenskar". Denna undfallenhet och feghet att våga sätta sanningen på pränt vad det gäller detta ämne är alltid något som återkommer så fort en svensk politiker debatterar ämnet kriminalitet och förfasar sig över detta.

Ert inlägg är inget annat än ännu ett praktexempel på hyckleri eftersom ni båda och era partier är bland dom skyldiga som sett till att Sverige och i synnerhet Malmö har förvandlats till ett mångkulturellt träsk som genomsyras av grov kriminalitet som numera har tilltagit såna yttringar att mord, skjutningar, sprängningar, rån, våldtäkter, anlagda bränder, misshandel, bidragsfusk, svartjobb, brott mot äldre, upplopp numera är alldagliga företeelser. Att inte ens nämna att detta hänger samman med invandringen är otroligt fegt och ynkligt.

Ni skriver vidare att " hopplösheten föds ur segregation och utanförskap". Ordet utanförskap är av er politiker ett uttryck som vi hört till leda. På vilket sätt är en invandrare eller flykting som kommer hit utanför det svenska samhället? Vederbörande får bostad, läkarvård, tandvård, barnbidrag, försörjningsstöd, sjukvård, barnen får skolgång, den vuxne invandraren har alla resurser som innebär både svenskspråksundervisning och andra utbildningar, barnen får hemspråksundervisning, dom äldre invandrarna går rätt in i det svenska pensionssystemet utan att ha arbetat en enda dag i Sverige.

Säkerligen finns det fler förmåner som invandraren kan ta del av i det nya landet som jag har glömt, men det räcker väl med det uppräknade.
Frågan jag ställer till er angående detta på ren svenska är, var f-n är invandraren och flyktingen ställd utanför det svenska samhället? Invandraren är enligt min mening mer inne i det svenska samhället än svensken själv som tillika har finansierat allt detta som kommer invandraren till nytta.

Att sedan en hel del av dessa individer beter sig som svin i det landet som givit dom en fristad från dom påstådda och i dom flesta fallen uppdiktade historierna om förföljelser och
våld visar med all önskvärd tydlighet att dom  kommit till detta landet enbart för att tillföra oss sociala problem och kostnader. 

Som invandrare av den gamla stammen så är det för mig ofattbart hur man kan bete sig så som somliga av dom vildar gör som har sökt sig hit från främst dom s k MENA - länderna och andra länder längre bort österut. Hur länge skall dessa individer få hålla på med sina våldsbejakande aktiviteter riktade mot det svenska samhället och mot svenskar innan ni vågar sätta stopp för fler att komma in i landet? Hur många skjutningar till skall vi få höra talas om? Hur många fler svenska kvinnor skall bli våldtagna av vildarna innan ni reagerar på det enda sättet som kan sätta stopp för detta, nämligen ett totalstopp för mer invandring.

Till den centerpartistiske hycklaren Niels Paarup - Petersen som tydligen är mycket oroad över våldet och dödandet i Malmö och nu skickar en hälsning till statsministern att denne skall få bort vapnen från våra gator och se våra döda som ni ser Stockholms döda och se våra liv som ni ser Stockholmarnas liv. Vi är lika värda det.

Jag tycker att Niels Paarup - Petersen i första hand skall skicka denna hälsning till sin egen partiledare som ju har förklarat att Sverige har plats för ytterligare 30 miljoner invandrare.

Hur tror du din hycklare det hade sett ut på våra gator om ytterligare 30 miljoner mångkulturella vildar från dom mest primitiva våldsbejakande  länderna och kulturerna hade fått komma in i landet?

Jag önskar svar på mina frågor men troligtvis så blir det precis som det brukar bli när man tillskriver hycklande politiker, d v s det kommer inte ett enda svar.

Anledningen till detta är troligtvis så enkel som att ni mycket väl vet att allt det jag skrivit tyvärr är överensstämmande med hur det ser ut i Sverige idag och att det finns inga argument emot detta och därför så är det bäst att förbli tyst. Och på sydsvenskan råder det ju konstant "platsbrist" när det kommer obekväma inlägg och svar från en medborgare som har en åsikt som inte sammanfaller med tidningens i ovanstående frågor. Tystnaden är ju som bekant den feges bästa försvar.

Sandor Herold, invandrare boende i den en gång svenska staden Malmö

Annie Lööf – 30 miljoner invandrare är inte omöjligt för Sverige GLÖM INTE!
Olle Ljungbecks uppmaning till en medborgarrörelse.
Du kan läsa mer här och här

 Så här skriver Olle Ljungbeck bl.a.:

Svenska folk? Hur länge till kan ni vänta med den stora demonstrationen, som får till resultat att dessa landsförrädare lämnar de uppdrag, som de är för små och omoraliska att inneha och som de nått genom lögner och falskspel?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar