torsdag 2 mars 2017

Socialdemokraterna - en historia om berättelsen. Bullerby-Bosse: dags för revolution. Våldtäkter i vårt land och svenska kvinnors rädslaHär kommer först ett inlägg på Ledarsidorna som är intressant. Sedan följer Bullerby Bosse  som anser att det är dags för revolution.

Katie Hopkins är en engelsk journalist som har besökt och skriver om kvinnors utsatta situation i Sverige.  

Socialdemokraterna och historien om berättelsen

Jens Stilhoff Sörensen, docent och lektor, skriver bl.a:

Bilden av problemen i förorten är mer problematisk än det som faktiskt pågår. Bilden av politiken har blivit viktigare än politikens innehåll. Vad Sörensen i praktiken beskriver är hur postmodernismen till slut lett det svenska samhället i allmänhet och socialdemokratin i synnerhet till vägs ände. 

Postmodernismen, den relativa berättelsen, dominerar idag utbildningen vid Bommersviks-akademin på SSU:s kursgård Bommersvik. Berättelsen. Framtida ledare utbildas i främst berättelsen. Behärskar du “Berättelsens” dynamik kan du gå hur långt som helst.

…Arbetarrörelsens stora problem började 1987. När kollektivanslutningen av LO-medlemmar upphörde klipptes Socialdemokraternas band till arbetarnas berättelser av. Arbetarrörelsens styrka, att LO-medlemmarna tog med sina vardagsberättelser in i partiet, kapades över natt även om det tog några år innan effekterna märktes av .

…Inte har det förbättrats av att Karl Petter Thorwaldsson, LO:s ordförande, är en del av denna kultur. “Kålle ” är mer politiker än Stefan Löfven med sin bakgrund som ordförande i SSU. SSU är de som drivit tesen om den vinnande berättelsen hårdast.

Regeringen Löfven kan mycket väl visa vägen till Socialdemokraternas undergång om inget dramatiskt uppvaknande sker på kongressen. Om inte statsministern och hans ministrar börjar välja medarbetare med större omsorg och väljer vems berättelser som skapar beslutsunderlaget. Även om statsministern mer eller mindre kommer befinna sig på en resa i Sverige fram till valet 2018 så finns hela hans stab runt honom som reglerar vad han ska se och vad som skall berättas. Den kultur som finns har inte städats ut.. Läs hela artikeln

Bullerby-Bosse i stor intervju – Det är dags för revolution

Sammandrag

Alla folk förtjänar att ha ett eget hemland
med självbestämmanderätt, inte bara palestinierna och tibetanerna. Vi lever under en outtalad tyranni och de som gjort sig skyldiga till detta måste därför avslöjas, och avsättas i de fall där de fortfarande befinner sig i en maktposition. 

Hur tycker du att de ansvariga borde ställas till svars?

– Oavsett måste samtliga ställas inför rätta.
Detta är för övrigt mycket enkelt: håll dem kollektivt ansvariga för alla brott som har registrerats under kod 291. Löfven och Reinfeldt skall för övrigt prövas och dömas som om de personligen hade begått dessa. Offren, det vill säga svenskarna, förtjänar upprättelse, och eftersom etablissemanget vägrar att hålla de verkliga förövarna skyldiga, så faller det sig naturligt att skulden istället förläggs på de ytterst ansvariga: våra egna politiker och ägarna av de stora mediehusen. 

Deras brott är långt värre än vad Wennerström och Bergling begick, och straffen måste återspegla detta som en varning för framtiden så att kommande generationer aldrig glömmer vad dessa folkbrottslingar gjorde.

Vi kommer dock behöva internationella rättegångar, exempelvis i Haag, eftersom det svenska rättsväsendet numera också är så genomruttet på grund av korruption. Med tanke på den signalpolitik som Sverige fört, vilket även har drabbat länderna söder om oss, så finns det goda grunder för att ställa folkförrädarna inför rätta i internationella domstolar.

Fr. Snaphanen:

KATIE HOPKINS rapporterar från Sverige. Det skandinaviska liberala paradiset

Jag kom inte till Sverige för upploppen. Eller på grund av Trump. I själva verket skulle jag varit här i december - innan flygstrejker hindrade mig. Jag kom eftersom jag blivit ombedd. Upprepade gånger. Svenska kvinnor har skrivit till mig via e-post, brev, för att sansat visa mig vad som blivit av deras land. Pappor skriver att de var oroliga för sina döttrar, på twitter att Sverige är inte den plats folk tror att det är, att unga flickor är rädda för att gå ut på natten.

En ung flicka 27 är  - låt oss kalla henne Lucy- är nu livrädd för att gå ut ensam. Hon bor nära ett livligt köpcentrum som drar migranter från no-go zoner, och är rädd för sin promenad till jobbet och hem.

Under bron nära hennes lägenhet samlas ett gäng män. Hela dagen och natten. De har enkel tillgång till henne via ett trapphus. Liksom bockarna Bruse springer hon över, med sin säkerhetsspray. Livrädd.

Hon kan de senaste våldtäktsfallen utantill, citerar dem för mig, orden bara väller fram, en lång rad av fruktansvärda händelser. Hon väntar på sin tur att blir lagd till listan. Hon kan inte berätta för sin mamma. Hon vill inte att hon ska oroa sig.

Hon hade inbrott i förra veckan mitt på dagen. Inbrottstjuvar tog hennes bärbara dator och hennes bilnycklar, och senare hennes bil. Polisen berättade för henne att de var alltför upptagna för att komma. Det svenska paradiset där kvinnor är rädda att vara ute på såväl dagtid som kvällstid.: KATIE HOPKINS reports from Sweden, the Scandi-lib paradise where terrified women have vanished from the streets and a conspiracy of silence and self-censorship on immigration buries the truth

Fascistbygget handlar om pengar


Vi har tidigare konstaterat att djur får mänskliga rättigheter, då en fascism byggs, men inte människor.

Det är helt logiskt här och nu att kor har det men inte svenska kvinnor.

Är det nåt vi behöver nu är det folk som formulerar den typen av texter, som jag har klippt in ovan, så att vi börjar se det absurda i hela detta bygge som pågår. Fortsätt och läs hela artikeln.

Om nedläggningen av Sollefteå BB kan du läsa mer om här


GLÖM INTE!
Olle Ljungbecks uppmaning till en medborgarrörelse. Du kan läsa mer här och här

1 kommentar:

  1. Så sant,så sant, inga långresor med gravida djur, men gravida skall resa över 20mil för att få hjälp av förlossningsvården,enl. politikerna så kvinnor föd hemma bättre för er och barnen, och barnafödandet kommer minska i norra delen av landet, det är kanske det politikerna vill

    SvaraRadera