torsdag 23 mars 2017

Svenska folket byts ut, nu går det fort. Kalergiplanen fungerar
Houari Boumedienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:
”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoderNu är 37 procent av Sveriges befolkning i åldern 0-44 av utländsk bakgrund.

Förvandlingen av Sverige och dess folk går allt snabbare. Enligt nya siffror från SCB är nu 37 procent av befolkningen i åldrarna 0-44 av utländsk bakgrund.
2002 låg motsvarande andel på 26 procent, vilket innebär att ifall samma takt som under de senaste 14 åren fortsätter kommer etniska svenskar att vara i minoritet till 2034 – och om de senaste fyra årens takt hålls uppe kommer detta ske ännu tidigare.

Den föra detta Sverigedemokraten Erik Almqvist tar upp den demografiska förändringen i ett Facebookinlägg där han också citerar Klaus Bernpaintner: “I en demokrati avgörs allt i långa loppet av demografi och födelsetal. Lagar och grundlagar är bara tillfälliga farthinder. Att svenska kvinnor en dag kommer tvingas klä sig i sopsäck är en manifestation av folkviljan.”Avpixlat

Här kan du läsa om Råslätt och Kalergiplanen – EU:s okända agenda

En enda stor statskupp som driver fram en ekonomisk krasch

Detta är inte en tillfällig svacka. Det är katastrof. Rättssamhället har fullständigt havererat, skriver polisen Nils Löfgren som nu lämnar sitt jobb på myndigheten. Läs mer De flesta ser idag att det är för mycket "konstigheter" i Sverige Om man inte sett det tidigare är det inget att skämmas för. Lejonparten jobbar för sju eller är arbetslösa, och deppar för sju.

Ohälsotalet skjuter också i höjden, och får vi tro de kort vi har studerat nån vecka ska vi bli knäckta och rädda – meningen.

Inte märkligt om man blir då våldsverkare importeras medvetet för att skapa kaos, och många beslut är synbar galenskap, men det är inte ett svenskt fenomen utan gäller hela väst.

 Mats Johansson “såg” direkt att vi hade en statskupp kallad “decemberuppgörelsen”
Vad är din kondenserade kommentar till vad vi har bevittnat i svensk inrikespolitik under det fjärde kvartalet 2014? Har du sett något liknande tidigare?
– Nej, jag saknar ord, vilket sällan händer. Förstår inte hur statskuppen gick till. Rädda Sverige nu
Källa (SvD). 

Lyssna på Den svenska statskuppens ”SÖNDRA OCH  HÄRSKA” Demokratbloggen

Ta sedan del av Carina-Finas inlägg om pedagoger så förstår ni att Sverige är bortom all räddning

Spärra in dessa livfarligt sjuka tanter som kallar sig pedagoger. 

Genom att säga "blomma" till varandra när de upptäckte ett "normativt" beteende ville en grupp pedagoger på Eriksgårdens förskola, i Bollebygd, bryta sina mönster.

Att säga "legogubbe" istället för "legofigur", att sätta kön på saker, eller att förutsätta att det är en man som kör grävmaskinen var beteenden som Annika Jonshede och Weronica Carlsson upptäckte hos sig själva. De ville få bort det och kom på idén att hjälpas åt att synliggöra för varandra genom ett kodordet "blomma".

Anledningen till kodordet var att barnen inte skulle förstå vad det handlade om.Läs hela artikeln  Soldatmamma och mer på Toklandet

Karin Rågsjö (V)ger folkföraktet ett ansikte


  När svenskar hör sig av till riksdagsledamoten Karin Rågsjö för att uttrycka sin oro inför framtiden möts de med hån och förakt.

Karin är förutom utbildad socionom, ledamot i socialutskottet och suppleant i finansutskottet också en aktiv röst på Facebook. Där propagerar hon ofta för ökad massinvandring, något som inte lär drabba henne nämnvärt i hennes bostadsrätt nära vattnet vid Kungsholms Strand.

Ibland hör oroliga medborgare av sig till Karin. Det är det värsta hon vet. Hon föraktar nämligen vanligt, arbetande folk som är oroliga för sin sjukvård och pension i spåren av den vansinnigt dyra massinvandringen. Motgift

Så mycket har Lars Ohly kostat skattebetalarna efter avslutad politikerkarriär


SÖDERMALM Lars Ohly har via riksdagens inkomstgaranti lyft ut cirka 1,2 miljoner kronor samtidigt som han sökt 15 jobb på 3 år. Ohly beskriver det som smärtsamt att inte få jobb trots bred erfarenhet och god kompetens. Nyheter idag

De köpta journalisterna - Sanningen får man höra av barn och fylletrattar!
Nu döms Expressens Eric Erfors till fängelse för rasistattack

 Bildresultat för eric erfors
 Efter 25 år som ledarskribent lämnade Eric Erfors nyligen Expressen – under mystiska omständigheter. Men nu kan Fria Tider avslöja att den 56-årige Bonnier-veteranen har dömts till fängelse för grovt rattfylleri, våldsamt motstånd och för hemfridsbrott mot två araber.

– Han kallade oss idiotinvandrare 1 och 2, berättar en av araberna om liberalens plötsliga attack.

Eric Erfors anställdes redan 1991 av familjen Bonniers uthängningstidning Expressen och gjorde sig snabbt känd för sitt antirasistiska engagemang och sin kamp mot Sverigedemokraterna, vars budget han bland annat har dömt ut som "ett skämt". Erfors har också "varnat" för att förtroendevalda från SD, som han menar ger uttryck för "islamofobi och rasism", tillåts sitta som nämndemän i migrationsmål. Läs hela inlägget här
Femtekolonnaren Olle Wästberg
– En av Sveriges mest extrema politiker någonsin.
– Han öppnade dörren för massinvandring.
– Han har haft många nyckelposter i samhället där han kunnat arbeta i det tysta med att sabotera svensk identitet. Hela artikeln här på Bojkotta Aftonbladet

På Blågula Frågor kan du läsa mer om när framtidsmagasinet SALT sågades vid fotknölarna av de politiskt korrekt – läs Olle WästbergInga kommentarer:

Skicka en kommentar