torsdag 30 mars 2017

Synd om jihadister!! Blir snälla om de går i terapi. Islamisk terror har inget med islam att göra.Fr. Snaphanen:
Förstå din jihadist, han har det svårt.

Då jag var ung hade jag ett intryck av att konstnärer var särskilt insiktsfulla människor. Det var i litteraturens tid, när gymnasieelever fortfarande läste världslitteraturen. Ska jag säga något om samtida konstnärer i allmänhet  måste jag vara noga med att inte kränka eller förtala. Nu är det gått bra i så många år utan rättsliga åtgärder. Egentligen är det samma sak med akademiker, humanister, i alla fall. Prästen Helena Edlund skriver i “EN NATION AV AMMANDE TERAPEUTER”:

Kombinera denna naiva aningslöshet med lite exotism och en gnutta martyr-romantik och du hamnar på Göteborgs stadsteater. Där visas just nu teaterpjäsen ”Jihadisten”, som skildrar hur en ung man från staden radikaliseras in i islamism. Pjäsen är sponsrad av Göteborgs stad, kommunen som redan leder den europeiska ligan i terrorist-export. På Stadsteaterns hemsida saluförs pjäsen på följande sätt :

“Pjäsen beskriver hur segregation, utanförskap och en känsla av meningslöshet kan utgöra en grund för att välja att ansluta sig till sammanhang som erbjuder de enkla svaren på existentiella frågor och skänker en känsla av trygg gemenskap.”

Sverige har förvandlats till en nation av oxytocin-stinna, ammande terapeuter, där det tävlas om att förstå och ta hand om individer som är tillräckligt störda för att ge Josef Mengele seriös konkurrens. Men Sverige har missat en viktig detalj: Dessa personer kan inte förstås. Dessa personer ska varken förmänskligas eller humaniseras. De har alla gjort medvetna val i sina liv och de har valt ondskan, våldet och döden. De ska därför ställas till svars som de mördare, terrorister och – ja – monster de är. Så sluta amma dem.

En av många kommentarer:
invernesI Sverige råder galenskapen, de som är friska måste befria de sjuka från deras lidande.

Göteborgs stadsteater försöker förklara pjäsen Jihadisten – det går inte så bra


Här är en av de riktigt sjuka:

Annie Lööf välkomnar 40 miljoner invandrare till Sverige.

Centerpartiet är idag MP.

– Håll gränsen!
Det var statsminister Torbjörn Fälldins korthuggna besked till ÖB 1981.

Annie Lööf, C, 2017. -"Öppna gränserna för 30 - 40 miljoner invandrare rakt in i välfärdssystemet."

Dick Erixon: "Aldrig har bilden av ett regeringsalternativ blivit så misskött som Alliansen sedan förra valet....Man tar inte makten över landet, även om man skulle kunna göra det när som helst. Skälet? Man vill inte prata med ett av riksdagens folkvalda partier. En prestigefråga om relationerna mellan riksdagsledamöterna görs till en viktigare fråga än landets ekonomiska och sociala utveckling.
Knappast ett seriöst regeringsalternativ, med andra ord. Soldatmamma

Svenska Korrupta Karriärer

Svenska Politiker har haft en hög och jämn stöldambition ända sedan Per Albin Hansson. Folkhemmet infördes för att erhålla monopol på 'cashflow' och sedan stjäla ur det. Samvetslösa skurkar genomför Kriminell Politisk Karriär. Aldrig har så många blivit bestulna av så få.

Det statskontrollerade SVT

Låt oss slå fast en sak. Vi skulle inte kunna ha vår svenska livsstil i vårt land om vår lag baserades på islamsk sharia såsom den praktiseras i flertalet av de muslimska teokratierna. Kvinnor skulle vänligt men bestämt – eller kanske inte ens vänligt – bli ombedda att dölja sitt hår för att inte fresta någon man att våldta henne.

…Jag vet, de första som skulle må illa av ett Sharia-Sverige är judarna. Men utan att använda termen ”självförvållat” så är det lite av ett mysterium för mig att de judiska samfunden i Sverige förespråkar tolerans för islam, samtidigt som de vet att det inte finns något annat folk som är så tolerant som svenskarna gentemot judarna, samtidigt som bokstavstroende muslimer både här i Sverige och annorstädes betraktar Israels barn som paria – framför allt i kontext med bosättningarna på palestinskt territorium. Den enda förklaring jag kan se är att de judiska ideologerna njuter av att exponera sitt eget folk för fara och smälek – vilket inte är första gången om vi ser tillbaka på historien.

…Jag upprepar mig: Den dag jag har något som helst inflytande över svensk politik så skall jag verka för att SVT, SR och UR läggs ner. Vi har ett demokratiproblem när ett mediebolag styrs och upprätthålls av staten.

Hälsar eder Peter Harold Skrivarens blogg

EKP: Integrering av vem?
“Integration” har blivit en av de vanligaste omskrivningarna i dagligt tal och press.  Nästan alla tar för givet att Västländerna ska absorbera en aldrig sinande våg av ambulerande utlänningar.

Med tanke på uppdragets svårigheter borde vi åtminstone få förklaringar och råd om hur det ska genomföras och källan till varför man tar det för givet.  Vi måste uppenbarligen integrera fientliga utlänningar i vårt samhälle.  Varför?
.. Det verkar som svenskar, mer än alla andra,  är desperata för smickrande lovord och det har lett till imponerande, ambitiösa ansträngningar av människoimport.
Integrationen fortsätter i snabb takt, och den stora frågan är "Vem är det som integrerar vem?"  Och det är egentligen inte mycket en fråga heller, för att vara ärlig.

Ingen vill bygga ny polisstation i Rinkeby

Oavsiktligt är det en artikel om svårigheterna med integration. Oavsiktlig, eftersom det är ett exempel på undermedvetet svensk motstånd till att vara den som är mottagare i denna integreringsprocess.
Man förstår instinktivt nu vem det är som blir integrerad - och det är inte migranterna - så man bygger fästningar i ett försök att hålla ställningarna i territorium som man redan förlorat. Läs mer på Every Kinda People

Pat Condell: Islamisk terror har ”inget med islam att göra”. Video med perfekt svensk översättning.

Läs också vad Pat Condell skriver. Svenska folket förtjänar vad som komma skall

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar