måndag 6 mars 2017

Vasaloppet - för många vita män.Feministerna förtrycker Sveriges kvinnor. Ylva Johansson blåljög på BBC. Var finns en svensk Donald Trump?

Att sända Katie Hopkins till Sverige är som att sända Ann Coulter till SF`s landsmöte (Socialistiskt Folkeparti). Det blir häftigt. KATIE HOPKINS: The Swedish town where migrant gangs have killed multiculturalism stone dead and laugh at laws they despise and defy


Hon chockas av att Sverige nu befinner sig i fritt fall

Katie Hopkins: Feministerna är en maffia som förtrycker Sveriges kvinnor

Feminismen i Sverige är en del av kvinno­förtrycket och "motarbetar numera Sveriges kvinnor". Det hävdar den brittiska journalisten Katie Hopkins i en intervju med Fox News Tucker Carlson.

Under sitt Sverigebesök nyligen har Hopkins bland annat träffat Örebropolisen Peter Springare och Fredrik Liljegren som är chef på brandstationen i Kista i Stockholm vars brandmän ofta larmas till bränder i förorter som Rinkeby och Husby. Hon chockas av att Sverige nu tycks befinna sig i fritt fall.

– Feministerna arbetar numera mot Sveriges kvinnor, säger Hopkins och fortsätter:

– Feministerna är de nya extremisterna. De är en del av problemet, de är en del av en maffia som tystar de problem som Trump, tack och lov, talade ut om.

På sätt och vis är det bra att folk i andra länder tror att Sverige är förlorat, för då sätts alla klutar till över hela världen för att rädda vårt land, och det sätter också ljuset på katastrofen i vårt eget folks medvetande, och de kommer att kämpa för att återta vårt land igen och döma förrädarna för sitt vidriga förräderi mot sitt eget folk.

Då ökar chanserna betydligt för den revolution som är helt nödvändig för att återskapa Sverige som de etniska svenskarnas land igen! Demokratbloggen

Ylva Johansson och sanningen. Ylva Johansson (S) ljög om svensk brottsstatistik i BBC. Ta del av videon som är på engelska
 
Soldatmamma:


Demonstrationer som vi borde ha även här i Sverige. Finns det någon Donald Trump i vårt land?

Läs Lars Berns inlägg om Donald Trump och läs också alla kommentarer.

”En stor amerikansk president och antiglobalist
 …Jag tror Trump har goda förutsättningar att skriva in sig i historien som en lika framgångsrik president som Ronald Reagan.
Som svensk gjorde talet mig dyster. Hela det svenska etablissemanget med politiker, journalister, kulturpersonligheter och även en del vilsna näringslivsprofiler har gått in för att stödja och underblåsa den hatpropaganda som den degenererade Demokratiska eliten med superintrigmakaren Soros och globalisternas MSM i spetsen sprider mot Trump. Man har blint satsat på att Trumps tid vid makten blir en kort parentes – det blir den inte!

Den snorkiga svenska attityden var en gång densamma mot den mer lågmälde Ronald Reagan som blev efterkrigstidens mest framgångsrika president. Istället har man i åtta år slutit upp bakom den fullständigt misslyckade Obama som skapat terrorväldet ISIS som ägnar sig åt systematiskt folkmord. Det terrorväldet lovade Trump att radera ut. Vad är det för fel på våra styrande?

Sverige med vår patetiska elit har börjat sin relation till Trump med att ställa oss i spetsen för den internationella hatpropagandan mot honom. Våra MSM med DN, SvD, SVT och SR har dagligen dussintals hatinslag som hånar och försöker förminska honom. Och han är medveten om att vi hatar honom, vilket blev övertydligt vid hans tal i Florida för någon vecka sedan. Han kommer inte att missa ett tillfälle att skriva oss på näsan hur dåligt vi klarat integrationen av våra invandrare och hyckleriet bakom vår självutnämnda humanitära stormakt. Sverige är sämst i hela Europa på integration. Vi kan räkna med att detta fiasko från och med nu får stor internationell uppmärksamhet.

…Den svenska eliten har även under Obamatiden inbillat sig att vi skulle kunna smita undan notan för att kunna försvara vårt lands gränser, genom att försöka bli upptagen i NATO-alliansen och bli skyddade av amerikanska soldater.

Det svenska etablissemanget har genom sin snorkiga globalism, sitt högmod och sin inkompetens sett till att Sverige blivit sittande med Svarte Petter. Det är synd om svenska folket, medan amerikanska folket bara är att gratulera till att ha valt en ledare som sätter deras intressen före den grandiosa globalistiska elitens. Antropocene

Bullerby Bosse:
Det är dags för revolution – Sammandrag

Alla folk förtjänar att ha ett eget hemland
med självbestämmanderätt, inte bara palestinierna och tibetanerna. Vi lever under en outtalad tyranni och de som gjort sig skyldiga till detta måste därför avslöjas, och avsättas i de fall där de fortfarande befinner sig i en maktposition. 

Hur tycker du att de ansvariga borde ställas till svars?

– Oavsett måste samtliga ställas inför rätta.
Detta är för övrigt mycket enkelt: håll dem kollektivt ansvariga för alla brott som har registrerats under kod 291. Löfven och Reinfeldt skall för övrigt prövas och dömas som om de personligen hade begått dessa. Offren, det vill säga svenskarna, förtjänar upprättelse, och eftersom etablissemanget vägrar att hålla de verkliga förövarna skyldiga, så faller det sig naturligt att skulden istället förläggs på de ytterst ansvariga: våra egna politiker och ägarna av de stora mediehusen. 

Deras brott är långt värre än vad Wennerström och Bergling begick, och straffen måste återspegla detta som en varning för framtiden så att kommande generationer aldrig glömmer vad dessa folkbrottslingar gjorde.

Vi kommer dock behöva internationella rättegångar, exempelvis i Haag, eftersom det svenska rättsväsendet numera också är så genomruttet på grund av korruption. Med tanke på den signalpolitik som Sverige fört, vilket även har drabbat länderna söder om oss, så finns det goda grunder för att ställa folkförrädarna inför rätta i internationella domstolar.Hela artikeln på Nya Dagbladet

Obama betalade 770 miljoner dollar på moskéer i främmande länder
NYHETER DU ALDRIG SETT. Du vet förmodligen att Barack Obama nästan fördubblade utlandsskulden. Men vet du att han använde minst 770 miljoner dollar i amerikanska skattepengar för att återbygga moskéer i Egypten och andra utländer? Aldrig har du läst att han gav några amerikanska pengar för att hjälpa kristna kyrkor någonstans, vare sig i Amerika eller någon annan stans i Amerika.Läs mer

1 kommentar:

  1. Att vi i sjusovarlandet Sverige skulle ha någon av Donald Trump eller Vladimir Putins kaliber är en utopi. När det har gått riktigt illa i vårt land kan vi kanske få hjälp av dessa två för att få ordning och reda på torpet igen.

    SvaraRadera