torsdag 20 april 2017

Den globala maktelitens strategi.Varför avtog hatpropagandan mot Trump i en handvändning?

Den globala strategin
I tidigare krönikor har jag vid upprepade tillfällen beskrivit själva drivkraften bakom globalismen. Allt handlar om affärslogiken hos en makthegemoni som är uppbyggd av en handfull hyperförmögna familjer med direkt eller indirekt ägarkontroll i flertalet av dagens största globala företag och banker. Huvuddelen av dessa familjer finns i USA. För att de här makthavarna fritt skall kunna fortsätta berika sig krävs en dominerande global position inom de största marknadssegmenten såsom livsmedel, energi, läkemedel, transportmedel m.fl.. En sådan position möjliggör nämligen att kunna styra världsmarknadspriser genom att sätta fri konkurrens ur spel via olika monopol och oligopol.

Hela strategin tänktes en gång ut av John D Rockefeller, när han för hundra år sedan skaffade sig global kontroll över marknaden för raffinerade petroleumprodukter med sitt Standard Oil. Han drog även upp riktlinjerna för att kunna sätta makt bakom planerna via stort inflytande över den amerikanska statsmakten, såväl den millitära som säkerhetsapparaten med CIA i spetsen. Instrumentet var Council on Foreign Relations m.fl. kända lobbyorganisationer.

Kommentarer:
angela
”Men även relationerna mellan USA och Kina är en källa till djup oro. Hur skall Trump hantera det öppet provokativa och Kina närstående Nordkorea?” Han försöker i alla fall att få hjälp av Kina. Och Kina ringde Nordkorea. Så det verkar som om de funnit varandra och inte är i direkt opposition mot varandra.

Kineserna vill inte ha krig där.

Det svåra för Trump är den interna konflikten mellan svärsonen och Bannon. Den fick han lägga på is tills vidare. Nordkorea är viktigare och Syrienfrågan lyckades han minimera tills vidare. Han är inget dumhuvud precis. Men han måste få tillbaka Bannon för annars är han såld. Då växer svekdebatten. Jag vet inte hur den är i USA. Om anhängarna ligger mera lågt där och tar allt med ro.

juliusebola
Äsch…det här med krypandet för nazismen. Sverige gjorde helt rätt under den konflikten. Det fanns inga goda sidor i det kriget. Tyskland var inte ett dugg värre än de allierade och än mindre än Soviet. Det fanns ingen sida att ställa sig på. Det finns så många sjuka krigsbrott som begicks av bara de allierade i det kriget. T.ex att släppa två jäkla atombomber efter att Japan redan gett upp (inget vi får läsa om. Men dokumenterat.) Och som Dennis Irvin säger så om brittiska och amerikanska soldater som dog i den konflikten såg sina länder nu, så hade dom kastat sina vapen och gått med tyskarna. Det var samma krafter som lurade in Amerika i det kriget och har helt kontrollerat deras utrikespolitik sedan dess.

angela
Snabbspår för utlänningar. Nu till samhällsvetare. Till statliga verk och beslutsfattande. Återigen en smygnyhet som så få som möjligt skall känna till men de är tvungna att meddela det. De sökande till universitetsutbildningen är ämnade till Migrationsverket, Skatteverket och andra för samhället viktiga positioner. Motverka, sabotera. Vem/vilka har beslutat det. Ut med dem. Det är en socialdemokratisk och miljöpartistisk regering. Vilka mer stöttar upp detta. Nu är det en strid på liv och död.
Ut med globalisterna ur för samhället viktiga positioner. Infiltrera globalisternas bas. Mycket bra att du så direkt pekade på hur snabbt besluten tas i Sverige överhuvudet på folk och hur de verkar genom beslutsgrupper från land till land som ”twitterstormar”, skränande demonstrationsgrupper, kampanjer på arbetsplatser och kulturella institutioner och allmänna jippon  Det går med blixtens hastighet att köra igång sina celler. Anthropocene

Den amerikanska färgrevolutionen
President Trump har den 11 april 2017 kallat Bashar al-Assad för ett djur och skyller situationen i Syrien på Ryssland. Detta är inte statsmannamässigt, övervägt och balanserat, såsom vi måste kunna förvänta oss av en person som sitter på jordens största arsenal av kärnvapen utan liknar mer en situation då vi historiskt stått inför ett krig. Då tar propagandan helt över och vad som är sant eller falskt har ingen betydelse.

Svaret på om man kommer att lyckas ligger helt i händerna på alla tappra människor runtom i världen som försöker, på varje möjligt sätt, få andra medmänniskor att vakna. Därför är det korrekt att hävda att svaret på frågan ovan, om man kommer att lyckas, beror på dig som läser detta. Är du med och underblåser splittring och hat mellan människor, grupper och religioner, eller riktar du din udd mot makten, som inte ger svenska folket rätt till självbestämmande och rätten till sitt eget land?

Bara en färg att välja på
USA hade nyss ett val. Folket valde rött. Det passade inte ”the deep state” man iscensatte en färgrevolution för att återigen se till att den blåvita fanan ska regera det amerikanska folket. Amerikanska folket hade således, i praktiken, inget val att göra. Nu inser du också, om inte tidigare, hur viktigt det är att förstå vår värld för att inte låta dig luras. En fredlig värld förutsätter att du engagerar dig och försöker förstå.

De flesta svenskar förstår inte ens att de inte kan lita på etablerade media. Hjärntvätten har därför alla förutsättningar att dröja sig kvar och kanske t.o.m. förstärkas. Sverige och världen står därför inför ett synnerligen bekymmersamt läge. Ett folks ointresse, och därmed okunskap, leder obönhörligen till dess undergång. Hjälp till att få fler att förstå, för din egen skull, framtida generationer och för en fredlig värld. Det är allvar nu.. Fria Sidor
3 kommentarer:

 1. Angela, påstår du att Nordkorea är öppet provokativt? Det är nog USA som provocerar...USA har inget som helst rätt att kritisera Nordkorea när man själv är den värsta förtryckarstaten som anfaller andra länder på rent godtycke. Du har nog köpt MSM:s sketna USA_propaganda med hull och hår.

  Benny

  SvaraRadera
 2. Det tål att upprepas köp inga PK medier.

  SvaraRadera
 3. Vi får hoppas att Marine Le Pen blir President så hon och Putin kan sätta käppar i hjulet för globalisternas vansinniga drömmar om världsherraväldet.

  SvaraRadera