onsdag 19 april 2017

Hur blev svenska folket ett folk utan respekt för oss själva och vårt värde?Tyvärr är det väl så, att ett antal lallande godhetsfånar låter sig duperas av MSM:s flagranta avledningsmanöver gällande det "ISLAMISTISKT BETINGADE TERRORDÅDET" som skedde i Stockholm förra veckan.  Basil Fawltys "Don't mention the war" skulle stå sig slätt i dag...Fr. Snaphanen

Kärleksmanifestationen övergrepp på ett folk i sorg


Svenska Webb-TV med skarpt spetsiga kommentarer till "opolitiska" samtal som hölls på Sergels Torg den 9 april.  Nu klappar i alla i  händerna för vår bedrift, nedmonteringen av Sverige och kommande anarki. ….. Nu tar vi varandras händer och fira vårt nederlag som om det var en stor seger: 4 döda, plus 15 sårade.

Det är svårt att ta sig igenom, men de verkar njuta av det. Se också Avpixlat
Det tråkiga är att de mycket väl kan stå där och "kärleksmanifestera"  om ungefär en månad för 150 döda. Det finns inget som hindrar att ett svenskt Bataclan. Snaphanen

Ian Wachmeister:
Hur ska detta sluta
Faran är inte över. Den är här. Och nästa gång islams terrorister slår till kommer sanningens minut för Sverige och för det svenska folket. Hur skal det sluta

Fr. Snaphanen:
Anne Marie Waters - Ingenting kommer att förändras i Sverige
Vi har varit förskonade hittills men enligt skribenten så är terrordåden 2010 och 2017 endast ett jordskalv före det faktiska vulkanutbrottet. 

Politiker kommer att vara medskyldiga till de kommande jihad-morden, likväl som de är medskyldiga till det betydande våld som riktats mot befolkningen i fyrtio år. De har aldrig förhandlat om "multikulturalism" med människorna, så det blir en ganska liten grupp människor som ska mötas vid en rättegång.

Polismannen Pierre Leander gjorde en bra start i  genom att anmäla regeringen för de fyra terroristmorden häromdagen . Naturligtvis politikerna personligen ansvarig för dödsfall de orsakar, och svenska politiker har flera hundra mer på mitt samvete än fyra häromdagen . –Snaphanen och Dessa satans medlöpare.


 FLASHBACK 15 APRIL 2017

Efter terrordådet på Drottninggatan: Bitterhet och vrede ger oss kraft och hopp

Bitterheten och vreden efter terrordådet på Drottninggatan är det känslomässiga beviset på att vi tar oss själva, våra och andras rättigheter på allvar.
 Vreden kan ge oss kraft och energi att agera – och bitterheten innefattar hopp.

Hur blev vi ett folk utan respekt för oss själva och vårt värde? När slutade vi bry oss om hur andra behandlar oss? Varför förstår vi inte när vi blir kränkta, hånade, föraktade, angripna – ja, faktiskt utsatta för ondska? De frågorna har malt i mig veckan efter terrordådet på Drottninggatan.

Två dygn efter att en man kapade en lastbil, och i akt och mening att döda så många av oss som möjligt i hög hastighet körde nedför en gågata, samlas tusentals människor på samma plats för att manifestera kärlek. Otaliga texter på temat ”kärleken övervinner allt”, ”godheten ska segra över ondskan”, och ”vi låter inte rädslan vinna” har publicerats och så många floskler har uttalats i tv-soffor och radioprogram att de kunnat fylla Sveriges samtliga bibliotek och bli över.

Många har, efter terrordådet den 7 april, varnat för att rädslan ska splittra människor och leda till ett ”vi och dom tänkande”. Jag är inte ”vi” med dem som inte respekterar andra människors värde och rätt till liv, med mördare och terrorister. De kommer alltid att vara ”dom” i min värld. Bitterheten och vreden är det känslomässiga beviset på att vi tar oss själva, våra och andras rättigheter på allvar. Vreden kan ge oss kraft och energi att agera – och bitterheten innefattar hopp, hoppet om en fredlig värld där barn inte blir dödade av terrorister på väg hem från skolan.

Tack Flashback! Det var ju just detta ord jag letade efter: överslagshandling! Inom etologin – läran om djurs beteende – karaktäriseras en överslagshandling av ett slags irrationellt felhandlande vid konfrontation med en fara. Beteendet utlöses när flykt- respektive kampmekanismerna kommer i konflikt med varandra; i stället för att avlägsna sig från ett hot, eller ta strid fryser djuret till is, faller i sömn eller börjar putsa sig. I tråden “Början på ett mediakrig om mångkulturen”  dyker begreppet upp i anslutning till kommentarerna till – vissa – reaktioner på den papperslöse islamisten Akilovs terrorattentat på Drottninggatan i Stockholm.Hela artikeln

Nej, Malena Ernman - vi är inte rädda!

Nej, Malena – vi är inte rädda. Vi är förbannade och jävligt trötta på att vi har den mest tafatta och inkompetenta regeringen i Sveriges historia.

Sundsvalls tidning har skänkt utrymme till den uppmärksamhetskrävande Malena Ernman för att sprida vänsterextrema Expos nya påhitt om att alla som vägrade stå och lyssna när Sarah Dawn Finer ylade på Sergels torg – är rädda, arga på folk som kramar poliser och besvikna för att det inte blev ett hatiskt upplopp efter terrordådet i Stockholm.

…Nej, Malena – vi är inte rädda. Vi är förbannade och jävligt trötta på att vi har den mest tafatta och inkompetenta regeringen i Sveriges historia.

Vi är förbannade och jävligt trötta på att det daltas med människor som inte har något här att göra – illegala invandrare som rör sig fritt i Sverige, som ägnar sig åt brottslighet och nu även islamistisk terrorism.

Vi är förbannade och jävligt trötta på att vårt rättssystem har ruttnat sönder fullständigt och uppvisar en räddhågsen tandlöshet mot den nya vågen av hänsynslös brutalitet och blodlust.Läs hela artikeln på Politikfakta

Ondskan i vår tid: Sverige är ondskans imperium

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar