lördag 8 april 2017

I flosklernas rike frodas dumhetenToklandet
Stockholm
Så har terrorismen då krupit lite närmare, närmare de som hellre pratar om rödvinspriser, närmare de som uppmanar folk att #varinterädda.

FantaNetflixochPizza-mannen som uppmanar folk att inte vara rädda är rädd. Fast han befinner sig i Sundsvall. Han är orolig för sina barn, för vänner osv. #varinterädda är mantrat som mångmiljonären i vanliga fall hånfullt använder mot de som är oroliga för andra saker varje dag där de bor, där deras barn går i skolan, där de inte vågar gå ut på kvällarna, där bilar brinner, där stenar kastas, där folk skjuts, där självutnämnda moralpoliser bestämmer osv. #varinterädda får de i ansiktet då.
…Idag på morgonen hörde jag Peter Wolodarski på SVT, han sa att han var orolig eftersom hans barn var i området och att det blev tydligt hur viktigt korrekt och rätt information var. Just det Peter, sånt är väldigt viktigt. Korrekt och rätt information är alltid viktigt! 
 

Tar du med dig den insikten till Dagens Nyheter också eller är det bara viktigt när det gäller dig själv vid speciella tillfällen? Är det business as usual som kommer att gälla framöver eller kommer rätt och korrekt information att vara den nya ledstjärnan?


 .. Jag postade den där ganska tidigt igår och några blev jättesura. Gissar att de inte ens läste vad det stod eller ens ville veta vad det stod. Någon tyckte det var för tidigt men egentligen är det för sent. Det var inte för att göra en politisk poäng jag postade utan bara krass verklighet. Men visst, det finns en sådan poäng där men det gör det i allt om man vill se det. Det finns en politisk poäng i att vilja se och tro att andra gör politiska poänger och låtsas vara arga på det också. Men poängen som man kan utläsa om man vill fanns inte ens i mitt huvud när jag postade.

,… Vi pratar alltså om ”Jobb, Bostad och Körkort åt terrorister”-folk. Vi pratar Miljöpartister. Alice Bah Kuhnke. Gustav Fridolin. Julmustexperten. Wallström. Osv. Vi pratar kommuner och landsting där genus och mångfald har styrt i många år. Sidan Jämställ.nu, som SKL driver tillsammans med Sekretariatet och landstingen, är i princip styrda av Nationella sekretariatet för genusforskning, det är i stort sett bara de som använder sidan. Allt på den sidan har med sekretariatet att göra. 


Sekretariatet och deras antivetenskapliga arbete är som en politbyrå. Vi pratar MSB där genus och mångfald under många år har varit ett särskilt viktigt område. Osv.
…Enligt flera tidningar så är den gripne en islamist och han har även postat IS-propaganda. Vem kunde ana…
Men rödvinspriset har ju inte gått upp förstås så allt är väl lugnt då antar jag.Läs hela artikeln

Soldatmamma: Jag föraktar flosklerna och de förutsägbara sentimentaliteterna som kommer nu

.. På ett politiskt plan är jag iskall.  Har reinfeldts julgran brunnit ikväll? Vår regering har reat ut vårt land till dom som kommit hit för att krossa oss och vårt civiliserade sätt att leva.


Låt dom naiva gå och tända ett ljus. Och skandera att vi aldrig viker ner oss.

Kriget kommer:

"Det är dags att inse att vi nya svenskar kommer att kräva plats. Och ta med oss vår kultur, vårt språk och våra vanor Det är dags för er svenskar att se detta som nåt positivt, nånting nytt, Det Nya Landet. "

 

 Debatt_Aftonbladet

Anna Kinberg Batra klarar inte av att fatta
Anna Kinberg Batra medverkade i kvällens Aktuellt och fick frågor om terrorattacken.
…Politikerna är nu fulla av floskler. De står antingen som utropstecken och låtsas inte förstå någonting, eller så är det verkligen så att de inte begriper någonting. Vi svenskar frågar inte ”hur kunde detta hända?”. Vi vet att det hände för att politiker som Batra har medverkat i att fatta vansinniga beslut och låtit kolonisatörer välla in i Sverige.

Ann Kindberg Batra som tydligt och öppet stödde regeringen Reinfeldts politik som gjorde att över 700 000 migranter från tredje världen kom hit ska försöka förklara för sin dotter varifrån ondska kommer. Hon säger att det är svårt.

Men i det här fallet är det ju hur enkelt som helst. Ondskan finns i hennes eget parti och hon är själv en del av den. Hon talar ofta om vikten av ”öppenhet”, det vill säga mer eller mindre öppna gränser, EU-stöd, FN-stöd och stöd till ”integration” som leder till utplåning av svenska folket.

När någon frågar ”varför detta kan hända oss”, så är svaret att det beror på politiker som Anna Kinberg Batra. Hon är en av många ansvariga för att Sverige söndras, splittras, skadas och förfaller. Hon medverkar till att Sverige koloniseras, men vill inte ta ansvar för sin politik.
Hon är lika medskyldig till terrordådet som Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt och många andra.Medborgarinitiativ

Läs:
Hyckleriet på DN avslöjat efter terrordådet
Terroristattacken i Stockholm är bara början

2 kommentarer:

  1. Man måste ställa sig frågan vilka trauman denna stackars terorist har varit utsatt för.

    SvaraRadera
  2. Nu köar ynkryggarna inom PK sfären för att lägga blomsterkvastar och uttalar sig i PK media för att försöka visa att de bryr sig. Hyckleriet når oanade höjder i detta söndertrasade land. Man blir spyfärdig när man ser skådespelet.

    SvaraRadera