måndag 10 april 2017

Olle Ljungbeck: Det grövsta brottet någonsin!  Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

 Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter. Läs mer


Så här skriver Olle Ljungbeck till vår statsminister Löfven bl.a.

Du har gång på gång visat att Du helt saknar bildning i ordets rätta bemärkelse, men Du gör det också vad gäller kunskapen om våra grundlagar och förarbetena till dessa.

Eftersom jag flera gånger noggrant tagit del av innehållet i dessa vet jag att Du bryter mot Regeringsformen genom att till denna typ av möte inte inbjuda en partiledare med ca en miljon väljare vid senaste valet och kanske två miljoner vid nästa val. Som medborgare anser jag att Du än en gång visar din feghet och svaghet i en fråga  som är av livsavgörande vikt för folkets och landets framtid.

Jag kräver nu att Du i denna viktiga fråga även bjuder in Jimmie Åkesson.

Inte någon gång i historien, och inte någon gång sedan Sverige blev en nation och självständig stat, har statsledningen (idag regering och riksdag) så grovt förbrutit sig mot svenska folket som regeringarna Reinfeldt och Löfven i samband med massinvandringen.

När Löfven - samtidigt som han totalt förnekar sitt ansvar för senaste terrorattentatet, som krävde både liv och svårt skadade människor - kallar till möte om terror, vägrar han att låta den som mer än alla andra varnat för att detta kommer att hända - nämligen Jimmie Åkesson - att deltaga vid mötet.

Samtidigt som han gör detta - nämligen utestänger en partiledare med mer än en miljon väljare - utropar han inför folket, "Landet står samlat", "De kan aldrig besegra oss", "Vi skall stå tillsammans" etc. 

Denne man som tillsammans med Reinfeldt och övriga sjuklöverministrar och riksdagsledamöter åsamkat det svenska folket och vårt land en sådan skada som ingen annan statsledning före dem, inte bara förnekar sin skuld - utan också tar till de stora men innehållslösa orden - för att dölja vilken brottsling han är. Självklart vill eller vågar han inte bjuda in den partiledare som hela tiden likt en Cassandra varnat för vad som kommer.

Du har gång på gång visat att Du helt saknar bildning i ordets rätta bemärkelse, men Du gör det också vad gäller kunskapen om våra grundlagar och förarbetena till dessa.

Eftersom jag flera gånger noggrant tagit del av innehållet i dessa vet jag att Du bryter mot Regeringsformen genom att till denna typ av möte inte inbjuda en partiledare med ca en miljon  väljare vid senaste valet och kanske två miljoner vid nästa val. Som medborgare anser jag att Du än en gång visar din feghet och svaghet i en fråga  som är av livsavgörande vikt för folkets och landets framtid.

Jag kräver nu att Du i denna viktiga fråga även bjuder in Jimmie Åkesson.

I detta sammanhang kan det kanske vara värt att nämna att Sverige störste statsman genom tiderna - Per Albin Hansson,  landsfadern kallad - samlade flertalet riksdagspartier - utom kommunisterna - i en samlingsregering tiden 13 dec 1939 - 31 juli 1945 för landets bästa. Vissa av dessa partier inbjöds trots att alla som kan sin historia vet att i flera av dessa partier rymdes riksdagsledamöter av alla politiska schatteringar. Per Albin var väl medveten om detta men ansåg att han genom denna handling tjänade sitt land bäst. Det parti Du nu utesluter har mer av Per Albins omtanke om Sverige och svenska folket än Du hittills har visat och som du troligen inte har  förmåga att realisera.

Jag sänder denna artikel även till Konstitutionsutskottet för att ge detta en ärlig chans att påverka dig och därmed visa att åtminstone de, i första hand vill se till vårt lands bästa.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle1 kommentar:

  1. Vad tycker du olle,,,ska jimmy ta med sej anna h,,,, o gustav kaselstrand ? Dessa får ju inte vara med sd längre,,,är det nån skillnad tycker du ?
    Uteslutna som uteslutna,,,,

    SvaraRadera