lördag 1 april 2017

Ondskan i vår tid. Det måste bli värre innan svenska folket vaknar upp eller.....Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.

Kanske behöver vi inte oroa oss länge.

Ambulansfackets ordförande talade ut om hot mot personalen – portas från mässa med regeringen

Nu har det gått så pass långt med förrädarnas utförsbacke så de allra flesta inser i allt högre grad hur vansinnigt vårt samhälle har blivit och kommer att kräva en förnuftig politik. Folk som sover kommer att vakna av den mardröm som utspelar sig mitt framför ögonen på dem.

Ordföranden för Alarm Ambulans­förbundet, Sveriges enda fackförbund för ambulans­personal, får inte delta på en mässa med regeringen nästa månad. Anledningen är att han talat ut om problemen i förorterna.

Men inbjudan har nu dragits tillbaka. Anledningen är att Grattidge förra månaden lät sig intervjuas av Svenska Dagbladets journalist och kolumnist Paulina Neuding. I intervjun pratar han ut om det växande hot som svensk ambulans­personal ställs inför i förorterna. Fria Tider

Det är alltså inte så att regeringen står på folkets sida mot ondskan, som vissa har förmåtts att tro, och nu när det har blivit så här tydligt att ambulansfackets personal hindras att komma till tals för att skydda de mest aggressiva galningar som kommit in i landet bara MÅSTE mardrömmen leda till ett snabbt uppvaknande, och ren hyperaktivitet som resultat. Eller vad tror ni? Läs hela inlägget

Här kan du läsa mer om ondskan.

Rädda Sverige nu:

Fascismen – Du ska inte vara stolt över ditt land


 Vi studerar NWO:s påstådda handlingsprogram
Punkt nummer 2. Få tillstånd en fullkomliga förstörelsen av all nationell identitet och nationell stolthet som tidigare prioriterades för att få begreppet NWO – en världsregering – på plats.
Det finns ingen inhemsk kultur… och vi är värdelösa…


Dagis skrotar traditioner…  Lucia ska inte firas… allt “svenskt” är egentligen inte svenskt, och hej å hå. Läs hela artikeln

Räddda Sverige nu

Ny religion ska fram som egentligen är multi-guldrån

Bildresultat för Albert Pike

 Jag sänder denna text den 31 mars, och inga texter alls i morgon 1 april, för det här är inget aprilskämt… Nästa kommer på måndag.)

Vi studerar NWO:s påstådda handlingsprogram
Punkt 3: Att konstruera och åstadkomma förstörelsen av de nuvarande religionerna (särskilt kristendomen), och införa
luciferianläran, New Age.
Att det är “ute” att vara kristen hos oss vet alla
Ingen bryr sig heller om att de kristna är de som förföljs mest ute i världen på grund av sin tro. Vi har också konstaterat att vanliga normala muslimer är i skottgluggen.

New Age har väl alla hört talas om?

Kallas ibland för “nyandlighet”. Termen New Age användes så tidigt som 1809 av 
William Blake i hans förord till Milton.Hela artikeln
2 kommentarer:

  1. Jag tycker inte om ordet "förnuft" i sammanhanget. När vi är så här långt gångna kan förnuft aldrig vara svaret. De som gjort så här emot oss kan aldrig behandlas med förnuft. Snarare är vad som krävs kompromisslös radikalitet.

    SvaraRadera
  2. Hur väcker man en Svensk ZOMBIE? Detta är lika svårt som att plocka ner månen. Merparten av det Svenska folket är förlorat. Den spillra som klarar sig kommer att få sitta i reservat någonstans i en norrläns skog. Jag bor i en stad och jag ser inte många med jävlar anamma här inte.

    SvaraRadera