måndag 3 april 2017

Ondskans budbärareOlof Palme:
Invandrarna i Sverige kan på sätt och vis sägas förebåda en ny tid. De vill bli en del av vår gemenskap och vi måste i vår tur söka oss ut i en vidare gemenskap över gränserna.
 Världen kommer till oss och vi måste komma ut i världen. 

Vi blir mer och mer beroende av kontakt och impuls över gränserna. Vi kan inte bygga murar mot omvärlden, murar som betyder isolering och tillbakagång. Utvecklingen för människorna närmare och närmare varandra, i en kontakt som betyder stimulans men också nötning och svårigheter. Internationalismen får inte vara endast en känsla av distans. Den blir alltmer en del av vår vardag. SvD  Här kan du läsa fler citat av socialdemokraternas ikon Olof Palme

Nedanstående artikel är från december 2016 och har tidigare publicerats på Facebook.

Politikfakta:
Öppet brev till Stefan Löfven
”Svenska folket går mot sin egen undergång och du vill införa censur av kritik mot dig själv. Du undrar varför det finns en groende rasism? Kritiken mot detta samhällsövergrepp har i huvudsak riktats mot Reinfeldt till en början. Kritiken riktas nu i huvudsak mot din regering Stefan Löfven. Det är din politik, Stefan Löfven, som sett till att Sverige befinner sig i total upplösning. Som splittrat landet. Som ställt grupper mot varandra. Som odlat ett hat man inte trodde existerade.”

Du har suttit som statsminister i snart två och ett halvt år och Sverige går nu i raketfart rakt ner i avgrunden. De flesta erfar nu, att er avsikt är att fortsätta med Reinfeldts gärning, att krossa välfärdsstaten och påskynda ett folkutbyte. Det finns inte ord att beskriva vilket folkförakt ni har för svenskarna. Socialdemokrati har inte med något annat att göra, än att konfiskera folkets skattepengar, för att dela ut till alla utom dem som betalat.

”Våldtäkterna och gängvåldtäkterna ökar lavinartat. Flera poliser i min närhet sitter och gråter för att ni förvandlat vårt samhälle till ett rent helvete att leva i.”

” … Det finns hundratusentals bostadslösa svenska ungdomar som inget hellre vill än att få en egen bostad. Ni bygger, visst, men våra ungdomar har inte råd att betala nyproduktionshyror. Lägenheterna är i första hand avsedda för MENA-folk som får hyrorna betalda av skattebetalarna. Kommunerna köper villor och bostadsrätter till migranterna. Förstår ni att det kokar av vrede i landet? Folk är fly förbannade och vet inte hur man hanterar denna ilska. Det finns hundratusentals svenskar (förutom ungdomar) som inte har en egen bostad. De åker längst bak i kön när MENA-folket skall in först. Inte sällan har de barnkullar som är tre-fyra gånger större än svenskarnas. Vi har fått in sjukdomar i landet som tidigare varit utrotade här. MRSA, TBC, Hepatit A, B och C och andra sjukdomar.

… ”Våra skattepengar går oavkortat till kriminalitetens skyhöga kostnader, bidrag i överflöd till det icke anställningsbara MENA-folket, sjuk- och tandvårdkostnader, bostadskostnader mm mm. Och ni har mage att kalla svenska folket för rasister.”

… ”Svenska folket går mot sin egen undergång och du vill införa censur av kritik mot dig själv. Du undrar varför det finns en groende rasism? Kritiken mot detta samhällsövergrepp har i huvudsak riktats mot Reinfeldt till en början. Kritiken riktas nu i huvudsak mot din regering Stefan Löfven. Det är din politik, Stefan Löfven, som sett till att Sverige befinner sig i total upplösning. Som splittrat landet. Som ställt grupper mot varandra. Som odlat ett hat man inte trodde existerade.”

Globaliseringsagendan med alla märkliga överenskommelser inom bland annat FN är något du, Stefan Löfven, lägger högsta prioritet på. Så mycket att du samtidigt går fram som en flismaskin i ditt eget land. Detta är ren och skär kommunism. Hur kommer det sig att ett så rikt land som Saudiarabien inte lägger två fingrar i kors för att hjälpa ”flyktingarna”? Eller betalar de socialdemokraterna för ett snabbt folkutbyte här? Lägg alla papper på bordet!
… Det är den rödgröna politiken som spottar svenska folket rakt i ansiktet och anklagar det svenska folket för att vara rasister, nazister och fascister. Allt för att skrämma, hota och tysta kritiker. Socialdemokratin kommer inte att ha något regeringsunderlag i framtiden om ni inte importerar röstboskap? Är det huvudanledningen till folkutbytet?

Vi är miljoner som är vansinniga och fly förbannade över ert folkförakt och ert maktmissbruk. Media dödar sig själva med den hjärntvätt, propagandaspridning och förljugenhet som är deras signum idag. De flesta vet vad det handlar om och det föder bara ännu mer vrede. Det är bra att ni visar ert förakt så öppet som ni gör mot svenska folket. Ni kommer inte att sitta vid makten på många, många år. Det kan vi med säkerhet konstatera.
/Inger Strand
(Texten har tidigare publicerats på Facebook)

Daily Mail artikel om SD:s  Peter Lundgren:

"Now it's Swexit! Swedish MEP who branded Article 50 'a breath of fresh air' says his homeland could be next to leave the EU."

Will: - "Just do it! You won't regret it. And then the UK, Sweden and any other country brave enough to escape the EU dictatorship can form a new union based on mutual trade and security cooperation with free membership, whilst maintaining their self-determination."Soldatmamma och Daily Mail
 

Låt oss skratta lite - Gösta Ekman: Ensam är stark
 

5 kommentarer:

 1. Landsförrädaren Olof Palme banade vägen för det helvete vi har idag med en enig Riksdag i ryggen med lagen om att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land.

  SvaraRadera
 2. Mycket bra brev till landsförrädaren Röfvén. Risken är tyvärr minimal att skithögen kommer att läsa det. Blodsven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det några garantier att Svetsloppan kan läsa?

   Radera
 3. Varför mår jag djävligt illa när jag ser bilder av palme o löfven?
  Har jag urmänniskan i mig??

  SvaraRadera
 4. vARFÖR BLIR JAG SÅ ILLAMÅENDE NÄR JAG SER BILDER PÅ PALME O LÖFVEN??

  SvaraRadera