tisdag 4 april 2017

Stoppa kärringväldet i Sverige.Först kommer ett inlägg av Sandor Herold om ett “polisingripande” som så att säga rann ut i sanden. Ingripandet gjordes av tre kvinnliga poliser men det gick inte så bra.

Sedan kommer ett litet avsnitt om duktiga flickor. Det finns  det ju gott om  i Sverige. Kanske vi ska kalla dem hen eller helt enkelt onda varelser.

Slutligen lite om genusvansinnet i Sverige på Snaphanen-Julia Caesar.

 Migrant beats up Swedish police at asylum center in Stockholm 

Från: Sandor Herold
Malmö 3-3-2017

Den svenska polisen griper in...
YNKEDOM I KUBIK UPPHÖJT MED TVÅ

Till i första hand Klas Friberg, tillförordnad polischef i Region Syd men även till andra menlösa polischefer som likt Klas Friberg  inte ens vågar skriva sanningen om den grova invandrarkriminaliteten i Malmö eller i övriga landet.

 Bildresultat för Klas Friberg, tillförordnad polischef
I inlägget här nedan kan vi se hur tre kvinnliga poliser blir totalt förnedrade av en asylsökande primitiv vilde på en asylförläggning. Man kan fråga sig varför inte poliserna använde sig av pepparspray eller helt sonika skadesköt fanskapet?

Vilden hann innan han helt lugnt lämnade dom kvinnliga poliserna åt sitt öde med att vandalisera polisbilen för ett antal tiotusentals kronor.

Vildens kompisar som filmade förnedringen står och gapskrattar i fönstret åt den svenska polisen och det med all rätt.

Nästa gång tycker jag att polisen använder sig av Sevedsmetoden när man kommer i närkontakt med fler vildar. Sevedsmetoden går ut på att polisen bjuder på korv med bröd  till vildarna vilket man gjorde i Seved här i Malmö när situationen var som värst där.

Ärligt talat Klas Friberg och andra "ansvariga" chefer inom polisen, skäms ni inte när ni ser filmen? Hur tror ni att ni skall få bukt med dylika vildar och deras kriminalitet när ni ser vad som utspelar sig i filmen? Den svenska poliskåren är ju för fan inget annat än ett skämt när man beskådar detta "ingripande". Föreslår att ni visar denna film på nästa internationella möte eller kongress där andra länders poliskårer är representerade. Jag kan garantera att samtliga närvarande kommer att vrida sig av skratt när man ser spektaklet som utspelar sig här.

Klarar tre poliser, även om det råkar vara kvinnliga, inte av att ta hand om en person så tycker jag att ni skall hålla er till att lappa felparkerade bilar.Men ge er inte in något av dom s k " no go zoner" för då kan det gå illa. Håll er till bostadsområden där majoriteten av dom boende består av fredliga svenskar. Fördelen med detta är inte bara att ni slipper bli förnedrade utan även att böterna kommer att betalas i tid.

M V H-Sandor Herold, Malmö 

Carina-Finas pratisar

En av flera kommentarer
Tydligen är alla parter -här rör det sig om 10-tusentals offer, vittnen etc-helt blinda. I de bättre,och längre framskridna länderna än Absurdistan, publiceras bilder och signalement i media på de skyldiga förbrytarna(opixlade).Straffen är hårda för dessa nesliga brott,i stort kring hela klotet med undantag av "vårt" korrupta lands.
Att de styrande socialisterna sedan dagligen ljuger och förringar fakta för sin befolkning är ju ett ingen okänd sanning världen över ! Själv fick jag redan som barn lära mig att ifrågasätta all statistik och alla %-diagram. Här i landet gäller ju att de folkvalda tror att deras lögner blir sannare,för att de ständigt upprepas.
Utslaget i lördagens Högskoleprov,-med tanke på nästa års val-,vore av stort intresse,att taga del av. Månne nådde någon av dessa ljus,upp till ett tvåsiffrigt tal ?

Soldatmamma:
Ylva Johansson gör bort sig i England


Margot Wallström gråter över alla våldtäktsoffer i Kongo. Har ni hört henne gråta över alla svenska kvinnor som våldtagits? Margot Wallström - nyttig för den Nya världsordningen
 

Birgitta Ohlsson som tycker hon är så duktig att hon skrivit en bok om sin egen duktighet. 
Maud Olofsson, tidigare näringsminister, som kört Vattenfall i botten och sa nej till granskning av Postnord.
 Cecilia Malmström, liberal. Låt inte krisen  hota idealen. Varning för liberaler (tidigare folkpartister)


Cecilia Wikström. Ni har väl hört henne på radion. Man kan bli sjuk av hennes raspiga röst. Hon kallar sina väljare för idioter offentligt. Läs också folkmord pågår mot svenska folket.


Cecilia Seidegård. Gotlänningarnas tur att bli berikadeGudrun Schyman. Överklassfeministen bränner pengar.

Bildresultat för kawesa victoria 

Julia Caesar – PK-landet

….Könsmaktsordning – finns bara i Sverige

Det genusvansinne som griper omkring sig som en masspsykos i Sverige bottnar i uppfattningen att män generellt är överordnade kvinnor i ett samhälle som enligt feministerna präglas av obalans i makten mellan könen. Kvinnor är förtryckta. Män har makt. Den statliga jämställdhetsdogm som slogs fast av socialdemokraterna i slutet av 1960-talet är helig och får inte ifrågasättas, oavsett vilka konsekvenser den får för samhällsutvecklingen. Den får bara drivas vidare allt längre in i extremismens absurda träskmarker.

Enligt den feministiska evangelietexten är kvinnor en svag och utsatt grupp, underordnad männen genom den så kallade könsmaktsordningen – ett svenskt ord som inte har någon motsvarighet i något annat land. Könsmaktsordningen är det religiösa credo som utgör kärnan i den radikalfeministiska liturgin.

Den påstådda obalansen ska korrigeras genom att ifrågasätta och ändra på vad som uppfattas som kvinnligt respektive manligt. Helt enkelt vända upp och ner på allt som individer, familjer och samhälle sedan generationer har format till en fungerande modell. Metoden kallas inversion och är ett tankeinstrument som ska skapa rättvisa men istället producerar nya orättvisor och avsevärda mängder dårskap.

Kvinnor har makt över männen
Påståendet om könsmaktsordning är inte sant. I dag är män i ökande grad förlorare på en mängd områden – samtidigt som kvinnor lever sundare och längre, klarar skolan bättre, har högre betyg, större verbal förmåga, utgör 60 procent av dem som studerar vid högskola och sitter på allt fler höga positioner i arbetslivet, där de utgör häften av antalet förvärvsarbetande.
Kvinnor har makt. Kvinnor har dessutom en arsenal av olika subtila maktmedel som män inte förfogar över. Kvinnor har makt över män bland annat i kraft av sin attraktivitet som sexpartners. 

Män har (i allmänhet) starkare sexualdrift än kvinnor och är (i allmänhet) beredda att anpassa sig, kompromissa med sina värderingar och därmed betala ett ganska högt pris för att få ligga. Det vet kvinnor och utnyttjar inte förvånande sin psykologiska/sexuella makt på ett sätt som gagnar deras egna intressen.
Med preventivmedel och fri abort till sitt förfogande är det också kvinnorna som har makten över fortplantningen. Om mannen vill ha barn men kvinnan inte vill är det hon som bestämmer.

”Snart är vi klonade broilers, allihop”

”Snart är vi klonade broilers, allihop” skriver Johan Hakelius i Expressen.
”Ge oss ett par generationer till, så ska vi nog alla vara genomsnittligt beige, bisexuella hermafroditer. Det slår mig att den här fjantiga identitetspolitiken som förlästa argbiggor odlar antagligen inte är något annat än ett desperat försök att fejka olikhet. En sista försvarslinje mot insikten att vi inte längre är unika hönsfåglar med prunkande, säregna fjäderskrudar i den asiatiska djungeln. Ett försök att tänka bort att vi snart är klonade broilers, allihop. (…) Snart är möjligheten att drömma sig bakåt det enda som hindrar att man förvandlas till aska i ödelandet.” Läs hela artikeln på Snaphanen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar