fredag 14 april 2017

Vad ska det bli av Sverige? Trevlig helg trots alltGlad Påsk från bloggaren


 Vi kan se fram emot att leva i ständig skräck

…..Vi kan nu därför förvänta oss vad som helst. Fria Sidor tror att världen nu står inför en avgörande strid. Vi i Sverige kommer inte undan. Här är vad Fria Sidor tror. En ren spekulation som du får värdera på egen hand.

a) Skapa kaos i alla västländer genom att aktivera IS

b) Skapa kaos i Ryssland genom att aktivera IS

c) Splittra motståndet

d) Avled Kinas intresse

e) Utmåla nationalister och fri media som samhällets fiender och med varje till buds stående medel censurera, attackera, åtala, ruinera ekonomiskt, förtala och smäda där varje yttring av kritik, varje fråga, varje sökande efter bevis och sanning, enligt lagar och förordningar mer eller mindre kriminaliseras

f) Få Ryssland och Europa i konflikt. Läs hela inlägget

EKP: Vart bär det hän?
….Vi har just sett hur USA har skickat 59 eller 60 kryssningsmissiler för 1.5 millioner dollar styck, till ett syriskt flygfält för att uttrycka president Trumps upprördhet efter att ha sett skadade barn, vilka påstås ha förgiftats vid en gasattack orsakad av syriska regeringen. 

Men herr president, vad sägs om alla dessa irakiska, syriska och afghanska barn som dödats av amerikanska B-52 och B-1 bombplan ? Eller förstörelsen av den
irakiska staden Fallujah där USA använde förbjuden vit fosfor och brände både stora och små.

Jag är inte pacifist -  jag anser att människor bör kämpa för vad som är viktigt: deras hem, familj och nation.
Låt mig veta när Ryssland eller Syrien hota dessa saker.Läs hela inlägget kommentarerna

Så blir du grundlurad av makteliten.

New World Order påstås vara en konspirationsteori men tänk om det inte är det? Tänk om det verkligen finns en liten oligarki som sedan några hundra år sökt världsherravälde? Hur kan vi ta reda på det? En metod är, som Fria Sidor gör i detta inlägg, att detaljstudera olika organisationer som oligarkerna stött och se vad de arbetade för. Denna studie visar att de inte bara stödde kommunismen utan också den mjukare varianten, socialismen, alla studentrevolter, användning av droger, HBTQ, normupplösning, degenererad konst, musik och kultur.

När enskilda inte längre själva får bestämma över vad de tjänar, flyttas bestämmandet från dem, till politikerna. Med t.ex. EU flyttas så makten bort från individen ytterligare ett steg. Men även om man fick med sig arbetarna denna gång så var de för traditionsbundna. Det krävdes något mer för att lyckas med NWO. Man gick på de unga, de oerfarna och de utan referensramar. Genom att slå in en kil mellan de äldre generationerna och de unga kunde man snabbt bryta loss dem från hundratals år av samlad kunskap och erfarenhet och enkelt forma deras tankar. Så föddes studentrevolterna, normlösheten, drogmissbruket, feminismen och den degenererade kulturen – allt under fina slagord som rättvisa, jämställdhet, broderskap och frigörelse och allt planerat, iscensatt och genomfört med pengar från finansoligarkerna, CIA och olika stiftelser i New York och City of London. Konspirationsteori eller inte?  

 …..Frankfurtskolan

Frankfurtskolan med centrum i Columbia University, USA

Grundad: 1923
Grundare: Medlemmar av det tyska kommunistpartiet vid Universitetet i Frankfurt med finansiellt stöd från Herman Weil, en affärsman inom spannmål. Tvingades sedan stänga ner 1933 under Hitler och medlemmarna förlade verksamheten till USA, dit man emigrerat. Tongivande medlemmar: Max Horkheimer, Theodor Adorno, Erich Fromm, Wilhelm Reich och Herbert Marcuse. Läs hela denna artikel

Makt över språket, Frankfurtskolans kärnidé -

En av Frankfurtskolans kärnidéer är att äga makten över det talade språket. Genom att målmedvetet påverka samhället med ordkonstruktioner anpassas debatten till den egna önskade politiska inriktningen. Som exempel nämns ofta de män från 16 år upp till cirka 35 år som klassas som Ensamkommande flyktingbarn. Trots att det i huvudsak rör sig om vuxna män med så goda ekonomiska förhållanden att de har råd att betala människosmugglare stora summor för att komma till Sverige visar ordkonstruktionen tydligt att den psykologiska påverkan som makten över språket har är viktig för den politiska agendan. Ensamkommande anspelar på någon som är alldeles ensam och därmed utelämnad åt sitt öde, flykting anger att någon flyr för sitt liv och slutleden barn är extra känslomässigt och förstärker de två första delarna av begreppet.

Frankfurtskolans Kulturmarxistiska agenda
Skapandet av rasismbrott
Ständig förändring för att skapa förvirring
Undervisningen av sex och homosexualitet för barn
Urholkning av skolans och lärarnas auktoritet
Enorm invandring för att förstöra identitet
Främjandet av överdrivet drickande
Tömning av kyrkor
Ett opålitligt rättssystem med fördomar mot brottsoffer
Beroendet av staten ellere statliga förmåner
Uppmuntra nedbrytandet av familjen
Läs mer på Motpol

Slutligen följer här vacker sång av Annifrid Lyngstad långt innan hon blev en del av Abba. Vi kan behöva lyssna till något vackert.1 kommentar:

  1. Sverige är så på dekis att jag har svårt att se hur detta vansinne skall kunna stoppas. God fortsättning på Påsken kan vi kanske hoppas på.

    SvaraRadera