måndag 10 april 2017

Vilkas ärenden går våra svenska politiker? CIA:s och Den Nya Världsordningen!

Det nya Stockholms-syndromet
Sverige demonstrerar Woods kritiska inlägg på söndagen. Över 10.000 idiotiska svenskar höll en "Kärleksdemonstration” på Sergels torg. Vid ett sådant tillfälle borde reflekterande människor förklara ”modernt” krig, men inte européer och framför allt inte svenskar. Sverige har inget historiskt minne av krig, de kan inte få in i sitt huvud att någon vill kommer att skada dem. De kommer att lära sig på ett mycket obehagligt sätt. Sådana människor kommer att göra redan svårlösta problem värre för sig själva. Tiotusentals samlades på Sergels torg för att visa kärlek.

Skrivarens blogg:
Terror på Drottninggatan false flag eller frukten av byråkratisk russofobi
 Bästa läsare!
Jag hade det stora nöjet att konversera med en icke namngiven amerikan i förrgår natt med anledning av min bloggpost om den samordningsövning avseende en fingerad terrorattack som Säpo, polisen och Försvarsmakten hade den 5-6 april, alltså omedelbart före terrorattacken på Drottninggatan den 7 april. [LÄNK] Tydligen har den bloggposten lagts upp på facebook och jag har tillfälligtvis mångdubblat min läsarskara.

Intresset kring ämnet är starkt eftersom flera av de mest uppmärksammade terrordåden i USA och Europa har föregåtts eller skett i samband med övningar. Läs hela denna oerhört intressanta artikel

Läs också vad Berit skriver på Every Kinda People:
Mer funderingar …
om vad får vi aldrig veta

Under sin kampanj lät Trump oss tro att han var en kille som ville alliera sig med Ryssland - och möjligen Syrien - mot ISIS och al-Qaida.  Nu har han gjort en fullständig helomvändning.

Det är en besvikelse. Man kan inte ursäkta honom med att han kanske var omedveten om att Syrien använt kemiska vapen tidigare, med tanke på den publicitet som Obamas ökända "röda linjen" fick.
Och det är inte bara en politisk “felsägning” utan en fullständig 180 graders ändring.
Vad orsakade det? Det kan inte bara varit bilderna av döda barn.

…Går han Israels ärenden?
Israel har alltid betraktat de shiitiska regimerna (som Syrien och Iran) som ett mycket allvarligare hot, än den mer primitiva sunni-rörelsen  (som ISIS och al-Qaida). Har Israel någon hållhake på Trump som vi inte vet något om?

Det är också möjligt att Trump ville visa sig vara en mer dynamisk ledare än Obama - som talade om den "röda linjen", men inte gjorde någonting åt det.Hela inlägget på EKP. 

Operation Reinhard - Kushner uppstår
Inom Trumps administration finns det två fraktioner som tävlar om makten: nationalisterna som leds av Steven Bannon, och de mer etablissemangsvänliga centristerna som leds av Jared Kushner.

Av alla framträdanden har Kushner en stark judisk identitet.

Nu med tanke på att de neokonservativa – vars agenda kan summeras som “invadera världen, inbjud världen” – är rakt igenom judisk, pro-Israel, och intresserad av att destabilisera mellanöstern, vi bör vara djupt bekymrade över Kushners uppstigande. Demokratbloggen

Så här skriver Brage Norin:
Sverige blir aldrig lugnt förrän CIA:s femtekolonn rensats bort. Det small nära Drottninggatan även den 11:e december 2010. Expressen 12:e december 2010
”Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden”. Bara några timmar före sprängningarna på Drottninggatan kom det en varning, enligt uppgifter till TT. En anställd på försvarsmakten skickade följande varning till en bekant:
”Om du kan, undvik Drottninggatan i dag. Det kan hända mycket där… bara så du vet”. En person som var anställd på MUST ville varna en nära vän – så fint och omtänksamt.
CITAT ur Expressen-artikeln: Wilhelm Agrell (professor i underrättelseanalys):
– Uppenbarligen tycks någon ha haft förhandskännedom om att något skulle inträffa, säger han till TT och fortsätter:
– Man kan fråga sig var den försvarsanställda fått den här informationen, vilka fler som visste och av vilken art den har varit, säger Agrell.
BÅDE SÄPO OCH REINFELDT VÄGRADE KOMMENTERA!!!
Statsminister Fredrik Reinfeldt avböjer, via sin presschef Roberta Alenius, att kommentera uppgiften om att någon inom Försvarsmakten varnade för att vistas på Drottninggatan.
TT har utan framgång bett Säpo kommentera uppgiften om varningen från Försvarsmakten.
CIA har naturligtvis infiltrerat även de svenska säkerhetsorganen. Detta har lett till allvarliga motsättningar:
Antiterrorchefer avgick i protest -
POLITIK.Underrättelsetjänsternas samarbetsorgan Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT) har nyligen förlorat både sin chef och biträdande chef. Båda avgick i tysthet i protest, avslöjar DN idag.
Den avgångna chefen Malena Rembe vill inte lämna några närmare uppgifter om vad som fick henne att sluta, men hon nämner oenigheter om tillgången till personuppgifter på misstänkta terrorister som en stridsfråga. Enligt henne måste personal från både Säpo, MUST och FRA involveras för att NCT ska kunna göra en enda registeranalys.
– Det är en av sakerna som jag gärna velat se hade utvecklats, säger Malena Rembe till DN.
Säpo, MUST och FRA har tidigare gjort sig kända för att bråka internt och sabotera varandras verksamhet, i synnerhet genom att inte dela med sig av viktig information som man är skyldig att dela mellan myndigheterna enligt lag.
Enligt Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys vid Lunds universitet, finns ”djupa klyftor” mellan de involverade myndigheterna.
CIA STYR ALLA SÄKERHETSTJÄNSTER OCH ALLA MASSMEDIA.
SÄPO var inte ens representerat vid rättegången mot terrormisstänkte Nazzedine Menni, som misstänks ha hjälpt terrorbombaren Taimour Abdulwahab inför hans attentat i Stockholm. Rättegången ägde rum i Glasgow i Skottland. Säpo hade inte avsatt pengar för att bevaka rättegången!!! Myndigheten ville kanske spara lite pengar. Det är så sjukt att jag inte finner ord. Vårt land styrs av CIA:s femtekolonn. Endast Turkiet har befriat sig från sina quislingar.
Oj vad jag längtar efter att landsförrädarna ska rensas ut från Svea Rike. De finns som en samhällscancer i hela vårt genomruttna samhälle. Alla krig, alla statskupper, alla terrordåd de senaste årtiondena luktar CIA. Det är bara att konstatera att fredsforskaren Johan Galtung har rätt. Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Julia Caesar – Vi ska vara rädda:

..Ville straffa Sverigedemokraternas väljare

Avsikten med migrationsöverenskommelsen var att straffa de väljare som röstade in Sverigedemokraterna i riksdagen i valet 2010. Det kan vara värt att påminna sig vad dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt (m) sa den gången:
”Den lägger en långsiktig grund för en human, rättssäker och ordnad migrationspolitik.”

I SVT Nyheters hyllningsartikel sa han också att överenskommelsen markerar ett vägval för Sverige.
”Vi fortsätter på en väg mot en humanitet och ordning, det här är ett vägval som stänger dörren för främlingsfientliga krafter. Vi som tror på att människor ska kunna röra sig över gränser och söka sig ett bättre liv någon annanstans har gjort den här överenskommelsen.”

Har gjort allt för att öppna gränserna för terrorister

Den som påstår att terrordådet var oväntat är antingen dum eller blåljuger. Landets gränser har i princip stått vidöppna under många år, och svensk signalpolitik med välkomstinbjudningar till hela jordens befolkning har varit generösast i världen ända till november 2015.

”Attentatet i Stockholm bekräftar den bild vi under lång tid gett uttryck för. Sverige är ingen skyddad vik. Att ett nytt terrorattentat skulle ske i Sverige har mer handlat om när än om det skulle ske. Problematiken är överhängande och väl beskriven” skriver Peder Hyllengren och Magnus Ranstorp.

Så – tack Fredrik Reinfeldt (m), Maud Olofsson (c), Jan Björklund (L), Göran Hägglund (kd), Mikaela Valtersson (mp), Stefan Löfven (s), Åsa Romson och Gustav Fridolin (mp) och hela sjupartiet för att ni ”fortsätter på en väg mot humanitet och ordning”! Tack för att ni likt religiöst troende ”tror på att människor ska kunna röra sig över gränser och söka sig ett bättre liv någon annanstans, till exempel genom att mörda och skada oskyldiga svenskar”!

Bit i er skuld och tugga den långsamt!

Utan er vansinniga invandringspolitik hade lastbilsmassakern på Drottninggatan aldrig ägt rum. Utan er och migrationsverkets slapphet och inkompetens vad gäller våldsbejakande islamistisk extremism hade ytterligare fyra svenskar varit i livet i dag och femton hade varit oskadda.
Ni har gjort allt som står i er makt att öppna gränserna för och släppa in terrorister med falska eller inga ID-handlingar, dubbla identiteter och med målet att mörda så många ”otrogna” svenskar som möjligt. Ineffektiviteten när det gäller att kasta ut dem som enligt utlänningslagen inte har rätt att vara i Sverige är pyramidal.
Bit i er skuld och tugga den långsamt! Ni har blod på era händer, och om det finns någon rättvisa i världen kommer ni att ställas till ansvar för de skador som ni har tillfogat Sverige och svenska folket. Folkets dom kommer att bli hård. Ni behöver bara läsa ett kommentarsfält på valfri sajt eller blogg för att bli varse det ursinne som kokar i folkdjupet. Julia Caesar Hela inlägget

1 kommentar:

  1. Nu är alla talen hållna gällande terrordådet så nu kan alla landsförrädarna återgå till ursprungsplanen att köra Sverige rakt ner i helvetet.

    SvaraRadera