tisdag 30 maj 2017

Nationerna i väst ska bort tro inget annat!Frankrike Avnationaliseras

Precis som SVERIGE

 

 

Eiffeltornet nu symbol för vitas utrotning

2016 färdigställde den Los Angeles-baserade konstnären Cleon Peterson en 500 m2 stor målning som man ser allra bäst om man står högst upp i Eiffeltornet och tittar rakt ner. Det är en bild där svarta målats över vita och den heter ”Endless Sleep” – oändlig sömn. Omständigheterna runt denna konstnär måste uppmärksammas eftersom han dels tidigare målat motiv där svarta slaktar och våldtar vita samt har kopplingar till Rothschild. Det är lätt att bli uppgiven för det förefaller som om vita befinner sig i en evig sömn av okunskap om vad som pågår men 100 år av hatpropaganda mot vita i tilltagande styrka efter andra världskriget, i hela västvärlden, har satt sina spår. Framtiden får utvisa om tillräckligt många hinner vakna upp innan det är för sent. Kanske denna målning kan få någon att börja fundera på om det verkligen är en ”konspirationsteori” att avsikten är att skapa en blandras, såsom EU’s grundare Greve Coudenhove-Kalergi såg framför sig, att för evigt utplåna vithet i Europa. Det är i alla fall just vad som idag sker oavsett vad eller vem som ligger bakom det.

Kalergipriset
 Varje år delar EU ut Kalergipriset till minne av Richard Coundehove-Kalergi. Han skrev 1925 ”Praktischer Idealismus”. Där såg han framför sig ett ”Europas Förenta Stater” och att rasernas unikhet skulle ersättas med den individuella unikheten. Han föreställde sig en Euroasiatisk-Negroid blandras som skulle ledas av den ädlaste av alla raser – judarna.
Vi som lever idag har hela vårt liv varit utsatta för denna propaganda och levt i en miljö där vi varje dag, överallt, utsätts för denna diskurs. Vita är alltid dåliga, förtryckare och ligger bakom allt elände och all ondska som världen genomlidit, judarna de ständiga offren utan varken inflytande och makt som vi ständigt måste vara ödmjuka inför.

Macron också en Rothschild
Som fågel Fenix dök Emanuel Macron upp med etablissemangets fulla stöd. Ett helt nytt parti startades, En Marche!. När makteliten insåg att Hollande hade omintetgjort alla planer för den f.d. socialisten och finansministern under Hollande, Emanuel Macron, lanserades han istället genom en helt ny och fräsch plattform. Samtliga etablerade medier i hela västvärlden gav sitt stöd till Macron. För er som inte är helt nya inom fri forskning så talar bilden nedan sitt tydliga symboliska språk, vilka det är som idag styr vår värld – rakt i vårt ansikte. Man bryr sig inte idag ens om att dölja vad man håller på med.Fria Sidor

Väst bär ansvaret för kaos & terroristattacker i Mellanöstern och Nordafrika säger Lavrov

Rysslands utrikes- och försvarsministrar har varit i Kairo och träffat Egyptens president för att diskutera kontra-terrorism. Demokratbloggen

1 kommentar:

  1. Lavrov tillsammans med sin chef Putin är kloka män. Synd att det är underskott på denna typ av ledare i världen.

    SvaraRadera