lördag 13 maj 2017

Olle Ljungbeck om auktoritära ideologier. Wallström väljer sällskapet. Folkmordspolitiken fortsätter.



Olle Ljungbeck:
Sila mygg och svälja kameler
Gefle Dagblad har i dag 11-05-17 en fyrasidig artikel om nazister. Jag hoppas att den kommer att följas av en genomlysning av en annan auktoritär rörelse som inte är mindre avskyvärd.

Utöver nazismen finns ytterligare ett antal auktoritära, rasistiska, demokratiföraktande och förtryckande ideologier.

Dessa skall givetvis alltid bekämpas. Frågan är om det finns behov att lägga lika mycket kraft på dem alla.

Nazismen är avskyvärd var den än förekommer. En utlöpare - antisemitismen är oförsvarlig.

Men är det trots allt i första hand nazisterna vi skall lägga krutet  på? Enligt SÄPO finns det 300 organiserade nazister i vårt land!

Borde vi inte i högre grad bekämpa de ortodoxa bekännarna av islam. Massinvandringen f o m 2005 utgjordes ju huvudsakligen av människor som bekänner sig till islam.

…Det är inte osannolikt att mer än 100 tusen invandrarei dag bekänner sig till en extrem variant av islam. Risken är i dag stor att de många etableringarna av moskéer  (ofta byggda med medel från extrema uttolkare av islam) i stället för att vara en plats för kulturell samvaro i stället blir samlingspunkter för extrem islamism.

Den dag medierna hanterar kritiken mot auktoritära och odemokratiska rörelser på ett likvärdigt sätt  har ett stort steg tagits mot en sundare press.Hela artikeln kan du läsa här
 
I dåligt sällskap

 

Tänk om Margot Wallström satt vid köksbordet och sprättade brev. Tänk om det i två av breven låg två inbjudningar, där Margot blev bjuden på fest. Tänk om de där två festerna skulle krocka med varandra, ligga på samma kväll och ungefär samma tid. Vilket sällskap skulle Margot välja då? Den ena festen arrangerades av den lokala avdelningen av Hells Angels, som hade vidgat sina vyer och bjudit in en stor del ortens kriminella avskrap till ett partaj i MC-klubbens risiga lokal. Den andra festen skulle fixas av goda grannar och goda vänner på den lokala och fina festvåningen på stadens hotell. Margot tänkte i en nanosekund innan hon kastade de goda grannarnas inbjudan i papperskorgen och skickade ”Skall bli jättekul! Jag kommer!” som SMS till den lokala MC-hövdingen. Allt för att det fanns en granne i den goda vänkretsen som Margot hatade och föraktade…

Detta handlar inte om en fest, inte om ett partaj – utan om att välja rätt sällskap. Den svenska utrikespolitiken av idag ställer sig på samma sida som ett gäng diktaturer och på andra sidan jämfört med andra demokratier. Det handlar om en omröstning i FN:s utbildnings-, forsknings- och kulturorganisation om Jerusalem och Israel.  Det handlar om Israels rätt till Jerusalem, som enligt UNESCO alltså inte skall ha suveränitet över Jerusalem. Arabstaterna är goda, Israel det onda landet – i Sveriges och Margot Wallströms ögon. Sverige var den enda europeiska demokratin som gick hand i hand med arabdiktaturerna. Alla andra röstade tvärtom, eller lade ner sina röster. Med bara lite självinsikt skulle man på Arvfurstens komma fram till att det är Sverige det är fel på, och inte alla andra. Men inte med dagens regering. Inte med dagens utrikespolitik. Där hamnar man mer än gärna i dåligt sällskap. Hela artikeln här i Otakt

Fr. Snaphanen:
Vad vi bevittnar är faktiskt mycket mer majestätiskt än slutet på upplysningen. Vi kanske bevittnar slutet på samhället, så som vi känner till det. "(Göran Adamson)
Kanske den hittills bästa filmen om Sverige. Jag vet att Pelle Neroth tar en mindre summa för den, men den finns i en piratupplaga. Om jag har fel här, får Pelle protesera. Det är bara min entusiasm för filmen, som får mig att publicera den.
Göran Adamson medverkar, han arbetar nu i Köpenhamn. Det verkar vara slut med Malmö Högskola. Jag antar att den inte kan stoppas på nätet. SVT, NRK och DR borde hålla ett öga på den. Den visades först här på bloggen den 5 mars 2017.
I slutet av filmen ser vi Bert Karlsson tidigare politiker i New Demokrati. En landsförrädare i vad som fortfarande är fredstid i Sverige. När det går fel, kommer han att bli mer ihågkommen av den 'gamla svenska' befolkningen. Man kan hoppas att den  miljonförmögenhet han tjänare på att  sälja sitt land, kan kompensera för den avsky han kan få uppleva i. Snaphanen

Folkmordspolitiken mot det egna folket i Sverige fortsätter i oförminskad kraft

De svenska politikerna och hela det svenska etablissemanget är folkmördare i ordets rätta bemärkelse, och de tvingar folket att bekosta sin egen död, och det ska ske med undanträngning!

Lund köper bostadsrätter till nyanlända för 75 miljoner

Lunds kommun planerar att köpa in nybyggda bostadsrätter till nyanlända invandrare. Lägenheterna kommer kosta 75 miljoner kronor, visar investeringsplanen enligt Sydsvenskan. Sverigedemokraterna är starkt kritiska till planerna, och menar att "massinvandringen" till Lund kommer förvandla staden till ett nytt Malmö.

Bostadsbristen i Lund är stor och det är svårt för människor att hitta någonstans att bo. Över 60 000 människor står i den kommunala bostadskön. Läs mer

Slavdom år 2017

By Peter Koenig

När 1700- och 1800-talets afrikanska slavar inte “uppförde sig” så blev de grymt misshandlade, ibland ända in i döden som avskräckande medel för andra. De fick inte mat så de kunde föda sina familjer. Deras kvinnor blev våldtagna. De kunde bli sålda till även grymmare herrar. Deras liv var endast värda vad deras arbete kunde producera. De behandlades som objekt, utblottade på mänsklig värme.

Idag har vi alla blivit slavar; vi är slavar till en maffia av bankirer och storfinans; slavar till västlig lögnpropaganda; till lobbyorganisationer och deras jättestora helt igenom dominanta bolag – till krigsindustrin, och vi tror gladeligen på alla myter om den alltmer ökande terrorismen som måste bekämpas med eviga krig; vi är slavar till den miljöförstörande kolväteindustrin; till läkemedelsbolagen; till den Monsanto-iserade agroindustrin; till känslokall konsumism – och framför allt – och som summan av kardemumman:

Till girighet, ändlös girighet som driver ändlös tillväxt och driver fram ändlös konkurrens som leder till bakslag, förstör solidariteten, istället för folkgemenskap för en harmonisk och human samlevnad.Hela artikeln här





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar