tisdag 2 maj 2017

Olle Ljungbeck: Statsminister Stefan Löfven är huvudansvarig för det enorma brott som Sverige och dess medborgare är utsatta för i dag.I ett tidigare inlägg på denna blogg skrev Olle Ljungbeck följande och det gäller mer än någonsin idag.

Landsförräderi kan inte preskriberas
Civil olydnad
Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman.
Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.

Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar.

Så här skriver bl.a. Olle Ljungbeck nedan:
Brottet att tillåta massinvandring av anhängare till världens ondskefullaste religion/kultur/ideologi. Följderna av detta brott ser vi nu i en sönderfallande rättsstat, grova våldsbrott som mord, våldtäkter, rån, iscensatta bränder på bilar, fastigheter, skolor etc. En befolkning som lever i ständig skräck för terror och överfall. Det är DU Stefan Löfven som är dessa brotts huvudman - ingen annan.

Ingen annan politiker har före Stefan Löfven stått för ett sådant självförhärligande  och sådan total känslolöshet när det gäller att nå sina syften hur omoraliska och oetiska de än är. Denne man har mer än någon annan gjort valspråket, "Ändamålet helgar medlen", till sitt. En mer skrupelfri person har aldrig tidigare varit statsminister i Sverige.

De tal Löfven höll första maj säger mycket om honom som människa. En icke ärlig sådan. I sina tal lovade han som vanligt mer än han avser att genomföra. Han är sannolikt själv inte medveten om hur hans retorik röjer honom som en totalt omoralisk individ.

Citat; "Jag blir förbannad på riktigt". Jag blir genast fundersam när någon säger på det viset. Om jag högt och tydligt uttrycker mig på ett sådant sätt skall jag väl också mena det. Men i Löfvens fall röjer detta uttalande att hans retorik oftast en bart är ett spel.

Hans förhållningssätt till nazism och islam är också intressant. Citat; "nazismen är ett brott - ingen åsikt".
Det är ju en självklarhet för varje medveten medborgare att nazismen är oförsvarlig. Så i detta fall delar jag hans åsikt.