tisdag 2 maj 2017

Sandor Herold: Efterlyser kommunalrådet Katrin Stjernfeldt-Jammehs man i första maj-tåget i Skåne!
Till: samtliga sossifierade och miljöcertifierade kommunpolitiker i Malmö kommun

Från:  Sandor Herold

Malmö 2-5-2017


                                                                                          

Var finns Basiru?
Vi som hoppades att få se kommunalrådet Katrin Stjernfeldt - Jammeh gå hand i hand med sin man Basiru främst i socialdemokraternas första majtåg tillsammans med Stefan Löfven och han fru Ulla blev även i år besvikna eftersom Basiru även i år saknades.
  Det verkar precis som Katrin Stjernfeldt - Jammeh inte vill visa sig tillsammans med sin man i offentliga sammanhang eftersom han aldrig finns vid hennes sida vilket är synd eftersom paret verkligen kunde ha varit en värdig representant för det numera mångkulturella Sverige som ju alltid annars framhålls av politiker främst på vänstersidan.

Denna ständiga avsaknad av Katrin Stjernfeldt - Jammehs äkta hälft kan ju få att folk börjar misstänka att hon av någon anledning mer eller mindre medvetet inte vill synas tillsammans med sin man.
Naturligtvis så borde Basiru ha gått vid sin hustrus sida precis som Ulla Löfven gick vid sin man sida i första majtåget. Så frågan kvarstår även i år, var finns Basiru?

Sedan kan man ju fråga sig hur det står till med den mentala hälsan hos somliga som deltar i detta årliga spektakel?

På första sidan i Sydsvenskan kan man se en äldre man som med all säkerhet är pensionär bärande en banderoll där orden jämlikhet och solidaritet kan utläsas. Denna man går alltså ca tio meter före två socialdemokratiska representanter, Stefan Löfven och Katrin Stjernfeldt - Jammeh, som tillsammans har en månadslön på ca 225 000 kr.

Pensionären som så stolt bär på banderollen har väl i bästa fall en pension på max 15 000 kr i månaden minus skatt. Troligtvis mindre än det också.

Visst är det väl rättvist, jämlikt och solidariskt samt ett bevis på alla människors lika värde? Eller vad tycker du, din stackars hjärntvättade varelse, som inte ens drar sig för att förnedra sig själv så till den mildra grad att han med ett glatt leende bär banderollen med dom för längesedan uttjänta politiska flosklerna.

Snacka om nyttiga idioter!

Ovanstående epitet kan med fördel också överföras på dom som deltog i vänsterpartiets första majtåg.

Sandor Herold, Malmö

 Läs:
God morgon Malmö
en artikel om Malmö från 2013

De bruna socialdemokraterna och fackpamparna
 

1 kommentar:

  1. Kommunalrådet Katrin Stjenfeldt Jammhe skulle ta ALLA tillfälle som ges att offentligt visa upp sig med sin man för att visa på en lyckad intigration mellan en Svenska och en invandrare. Tack Sandor för ännu en mycket bra text.

    SvaraRadera