fredag 5 maj 2017

Sandor Herold gratulerar Fredrik "Öppna era hjärtan" till dotterns födelse.Till:  Fredrik Reinfeldt
Från: Sandor Herold
Malmö 5-5-2017

Grattis till dottern, Fredrik!

Hoppas att hon precis som så många andra svenska tjejer och kvinnor har fått göra en gång i framtiden kommer att få stifta bekantskap med ett antal mångkulturella vildar av det motsatta könet som förhärligar hennes tillvaro genom en påtvingad intim samvaro.

När hon sedan beklagar sig över det som hänt henne så kan du förklara till din dotter att du var den som genom din politik möjliggjorde för vildarna att ta sig in i landet.

Som sagt, jag hoppas av hela mitt hjärta att detta blir verklighet för du är inte värd något annat. Om inte förr så kanske du då börjar fundera över vad du en gång gjorde mot ditt folk och ditt land.

M V H

Sandor Herold, Malmö
Reinfeldt: Sverige tillhör invandrarna – inte svenskarna
Publicerad 24 december 2014 kl 18.58
Politik. Moderaternas avgående partiledare Fredrik Reinfeldt bröt tystnaden och gjorde inför julaftonen ett nytt vänsterpolitiskt uttalande apropå det kommande nyvalet. Den före detta statsministern hävdar nu att Sveriges gränser är påhittade och att Sverige tillhör de invandrare som kommer hit – inte svenskarna.
Uttalandena gjordes med anledning av det planerade nyvalet nästa år och Reinfeldt bekräftade Mattias Karlssons (SD) uppfattning om att valet i första hand är en omröstning om invandringen.
– Det är ett vägval om vilket land Sverige ska vara, sade Reinfeldt till TV4.
– Är det här ett land som ägs av dem som har bott här i tre eller fyra generationer eller är Sverige vad människor som kommer hit mitt i livet gör det till att vara och utvecklar det till? frågade han sig retoriskt. Hela artikeln på Fria Tider

I en rad andra krönikor ifrågasatte jag hans omdöme. Detta är bara ett litet urval.


2 kommentarer:

  1. Paret Reinfeldt kan börja redan nu och vänja flickebarnet om vilken vardag som kommer att möta henne när hon kommer lite upp i åren.. De kan ju börja med att vänja henne vid att ha slöja och andra huvudbonader som är vanliga kamel och öken länderna.

    SvaraRadera
  2. Grattis lilla dottern , som är född i en Muslim fri del av Sverige .

    SvaraRadera