torsdag 11 maj 2017

Sandor Herold: Stackars Miljöpartisten Nils Karlsson, känner sig hatad. Förstår inte varför.Till:
nils.karlsson@malmo.se;katrin.stjernfeldt-jammeh@malmo.se; samt övriga politiker i malmö kommun samt Maria.ferm@riksdagen.se;gustav.fridolin@regeringskansliet.se;statsradsberedningen.registrator@regeringskansliet.se;elin.fjellman@sydsvenskan.se;asikter@sydsvenskan.se;ledare@sydsvenskan.se;medandraord@sydsvenskan.se;aktuella@sydsvenskan.se>;

Från: Sandor Herold
Malmö 11-5-2017

Till Nils Karlsson, kommunalråd för Mp i den en gång svenska staden Malmö


 Nedanstående kan med fördel läsas av andra politiker som likt stackars Nisse känner sig hatade.

I Sydsvenskan, (betalvägg), kan man idag  läsa att Nisse tänker avgå till valet på grund av att han känner sig hatad av elaka människor som bland annat skriver till honom att  "Jag ska hänga dig" och "Hoppas att dina barn skall bli dödade".

I och för sig elaka saker men inte alls förvånande. Företräder man ett parti som gör allt för andra länders medborgares välbefinnande på bekostnad av den delen av befolkningen som i generationer har byggt upp detta landet till vad det en gång var, innan Nisse och hans partikompisar började nedmonteringen av allt vad välfärd heter så skall man nog inte räkna med att bli älskad precis.

Man skall heller inte räkna med några varmare känslor om man företräder en politik där primitiva vildar från dom lägst stående kulturerna har kunnat ta sig in i landet i hundratusental, om det räcker,  utan i princip någon som helst kontroll.

Än mindre skall Nisse och hans kompisar känna sig älskade när man tar i betänkande att ett stort antal svenskar har fått plikta med sina liv tack vare Nisse och hans kompisars oansvariga invandringspolitik.
Hur många svenska kvinnor som har blivit våldtagna på grund av Nisses och hans partis politik har man för länge sedan tappat räkningen på. För att inte tala om alla svenskar som har blivit misshandlade, rånade, sexuellt trakasserade av Nisses skyddslingar.
Hur många bilar, skolor, flyktingförläggningar mm som har eldats upp av Nisses primitiva mångkulturella vildar vet väl ingen vid det här laget.
Hur många miljoner som Nisses skyddslingar genom bidragsbedrägerier har försnillat vet väl ingen heller. Miljoner som egentligen skulle ha kommit t ex svenska pensionärer och sjukhus och äldrevård till del.

Listan skulle kunna göras hur lång som helst vad det gäller dom skador som Nisses och hans kompisars politik åsamkat landet. Så tacka fan för att du är hatad Nisse!

Hade du förväntat dig en medalj kanske för allt det du och ditt parti har ställt till med?
För några månader sedan var Nisse med i tidningen och beklagade sig över att en stygg malmöbo hade knuffat honom i magen när han hämtade sitt barn på dagis.

Nisse, du skall vara j-igt tacksam att det bara stannade vid det för egentligen så skulle du ha åkt på ett rejält kok stryk. Kanske var den som knuffade dig en av dom som fått hela sin tillvaro förstörd av en mångkulturell flerbarnsfamilj som flyttat in i en bostadsrättslägenhet som du och dina kompisar köpt för skattemedel där familjen kan bo gratis medans svensken har fått ta ett stort banklån för att kunna bo i sin lägenhet och därtill betal hyran också av egna medel.

Delar man ut bostadsrättslägenheter som är inköpta av skattemedel åt primitiva vildar komna från mer eller mindre grottliknande boendeformer där man kanske t om delade rum med både getter och får då blir man knappast älskad, Nisse. Särskilt inte när vildarna beter sig precis som man gjorde hemma i grottan någonstans uppe i något bergsområde i Absurdistan eller var man nu kom ifrån.

Du och dina partikompisar är numera så hatade för allt det ni har förstört i detta landet med er politik så att ni numera ligger långt under 4 procentstrecket. Ni är så hatade så att många, mig inräknad, gladdes när en av er verkligen fick känna på resultatet av er egen politik och då tänker jag på den kvinnliga miljöpartisten som blev ett av offren för den muslimska kärleksförklaringen uppe i Stockholm. Tydligen så finns det fortfarande ibland lite rättvisa och man kan bara beklaga att inte samtliga offer var miljöpartister.

Så Nisse, du gör helt rätt i att försvinna från Malmöpolitiken. Ingen utom kanske några av dina kompisar kommer att sakna dig. Dock borde du inte vänta till nästa år utan avgå redan i morgon. Och hade jag varit du så hade jag rakat av  mig skägget och skaffat linser. Detta för att minimera risken att bli igenkänd och kanske bli utsatt för att något av hoten mot dig blir verklighet.

Jag har under årens lopp skrivit många mail till dig och jag hoppas att några av dom mailen har bidragit till ditt beslut att lämna in. Dock har jag aldrig hotat dig till livet därför att jag anser att det skulle vara helt onödigt att hota någon med din kroppshydda som ju bara är ett bevis på att du lever ett mycket osunt liv och personer, oavsett om dom är politiker eller inte, som kan tillåta sig detta brukar gå en för tidig död till mötes ändå.

Du är alltså, ännu i varje fall, ett levande bevis på att man lever mycket väl på dom 75 000 kr du får varje månad för att förråda ditt land och ditt folk genom en allt igenom rutten invandringspolitik.

 Så du har helt rätt i dina antaganden, Nisse! Du är hatad, hela ditt parti är hatade! Rent av in i helvete hatade!

Sandor Herold, hatande Malmöbo

Miljöpartiet

 


Det går inte så bra för Miljöpartiet enligt senaste svt/Novus opinionsmätning. Och ligger nära gränsen till 4-procentspärren. Fortsätter denna positiva utveckling ramlar det svekfulla partiet ur riksdagen i valet nästa år.
Stödet bland unga 18-25 år som i valet 2014 var 14 procent är nu halverat. Miljöpartiet som betraktats som ett storstadsparti tappar också stort i Stockholm.
MP:s partisekreterare Emma Lind tror att tillbakagången beror på att partiet inte har nått ut med sin generösa migrationspolitik. Jag tror att det är tvärtom. Och att inte minst ungdomar dessutom tycker ytterst illa om partiets samröre med islamister.
Språkröret för Grön Ungdom, Hanna Lidström är lika verklighetsfrämmande. Hon tror väljarna kommer tillbaka om man bara får ut partiets krav på en generösare asylpolitik.
Detta i ett läge då SKL, Kommuner och landsting som nu tvingas bära effekten av massinvandringen varnar för riktigt stora ekonomiska problem i kommuner- och landsting under kommande år p g a den lika förödande som oansvariga invandrings- och flyktingpolitiken.1 kommentar:

  1. Vi får hoppas att ogräset MP åker ur ALLA politiska församlingar med buller och bong vid valet 2018. Man blir spyfärdig bara man ser deras fula trynen.

    SvaraRadera