onsdag 10 maj 2017

Seminarium med Anna Hagwall. Fredrik Reinfeldt globalisternas bäste vän. Paideia - vad är det?Mötet betr. Anna Hagwall har jag fått mig tillsänt av en god vän. En annan god vän skickade mig reflektioner kring Sveriges framtida öde skulle man kunna säga. Fredrik Reinfeldts tal från den 16 augusti 2014 har jag länkat till. Det betyder att Anna Kinberg Batra visst kände till hans planer för Sverige. Tro inget annat.

Riksdagsledamoten Anna Hagwall, seminarium 2

När Anna Hagwall blev utesluten ur SD och placerad i frysboxen bestämde hon sig för att fullgöra sitt uppdrag, från väljarna, genom att sprida kunskap. Hon ordnade ett första seminarium med Karl-Olov Arnstberg och nu kommer det andra .

Jan Tullberg föreläser den första timmen om (som jag förstått det): Från ekonomiska kalkyler baserade på myter och förhoppningar till ekonomiska kalkyler baserade på faktisk verklighet.

Den andra timmen ägnas åt kaffe/smörgås och diskussion.

Föreläsningen tar upp centrala frågor kring invandringens ekonomi. Väsentliga fakta och resonemang presenteras i den viktigaste framtidsfrågan som svenska folket skall bestämma över.

Jan Tullberg är docent i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har skrivit vetenskapliga artiklar i svenska och internationella akademiska tidskrifter inom ett brett forskningsområde - av hög relevans för föredragets ämne.

Jan Tullberg är för allmänheten mest känd för sin bok: Låsningen

Plats: Riksgatan 2.
RÖ-mittpolen
Tid: 2017-05-17 kl. 18-20

Anmälan ska göras senast den 15 maj 2017 till anna.hagwall@riksdag
Antalet platser är begränsat

Fredrik Reinfeldt – den värste landsförrädaren i modern tid (min anm)

När jag läste Sandor Herolds gratulationer till Fredrik Reinfeldts nya dotter, kom jag att tänka på Reinfeldts famösa och vidriga valtal på Norrmalmstorg en månad innan valet i september 2014. 

Det kan därför vara på sin plats att påminna läsarna vad det var han stod och faktiskt kräkte ur sig. Något som får många att undra vilken planet han hade ramlat ned ifrån? Något mera okunnigt, fräckt och pretentiöst, utmanande och fordrande får man nog leta efter? Att sedan förstå att han fegt lämnar allt det han ställt till med genom att försvinna med svansen mellan benen och fickorna fulla av våra pengar, det gör det inte mycket bättre. 

För det som nog kan reta gallfeber på de flesta var att han under sina åtta år (2006 - 2014) som Sveriges regeringschef totalt fördärvade vårt land till oigenkännlighet på alla områden. Inte bara när det gäller en helt ansvarslös migrationspolitik utan på så många andra områden, som t ex att lura resten av regeringen att lägga ner hela vårt Försvar så att vi idag står så gott som helt utan något att kunna försvara oss nu när världsläget ser mer hotande ut än på många decennier.

Att bara tänka på att det vi svenskar gemensamt byggt upp under så många generationer, det raserade denna politikerbroiler och stropp till liberal politiker på tio år! En som aldrig ens haft ett ärligt jobb utan gått från studier rakt in i Moderata ungdomsförbundet, MUF och där sedan avancerat i den politiska hierarkin och blivit landets statsminister. Inte heller blir det bättre av att förstå att han direkt stod och ljög folket på Norrmalmstorg rakt upp i ansiktet när han talade om vilka "begåvningar" och "kulturberikare" som hans regering tillät bosätta sig här på vår bekostnad.

Fredrik Reinfeldt öppnahjärtantal


Bakgrund till Fredrik Reinfeldts sista valtal på Norrmalms torg den 16 augusti 2014 visar med den brådska han sedan på valdagens kväll den 14 september direkt efter valförlusten avslöjade att han inte bara kommer lämna posten som partiledare för Moderaterna, det ”Nya Arbetarpartiet”, utan också begära entledigande som regeringschef.
Fredrik Reinfeldt vill idag på så kort tid som möjligt lägga så stor distans mellan sig själv och den invandrings- och flyktingpolitik han och hans Allianspartier fört och som kommer explodera rakt i ansiktet på hela det svenska folket och den kommande regeringen.
I en Youtube-inspelning från De Nya Moderaternas kansli repeterade han det tal han höll på Norrmalmstorg precis en månad före valet och som kom att kallas det ”Öppna-hjärtantalet”, något som omedelbart tolkades som ”Öppna-plånbokstalet” av de flesta skattetyngda svenskar, men inte av massmedia och pk-etablissemanget som istället hyllade det som aldrig förr:
”- Jag kommer nu att vädja till det svenska folket idag, att ha tålamod med det som nu följer; att öppna sina hjärtan för de mycket utsatta människor som vi nu ser runt om i världen. Att minnas rapproteringen om de människor som nu avrättas för de påstås tillhöra fel religion. Summariska avrättningar av kollektiv där det inte handlar om någon enskilds rätt och där man är helt försvarslös. Det är ur den typen av miljöer som nu människor flyr.
- En hel de av dem kommer att få komma till Sverige. När stora tal, där många människor flyr på kort tid, ja då skapar det spänningar i det svenska samhället. Därför kommer det väldigt många fler än vad vi egentligen först har planerat för och det ledet till diskussioner här hemma i Sverige om vad det kommer bli för kostnader för vårt land? Och jag kan redan säga; att det kommer bli omfattande kostnader, kopplat till de kostnader för de människor som kommer och de som kommer att komma under de följande åren.
- De är så pass omfattande att det kommer lägga ytterligare restriktioner på vad som finns utrymme för av offentlig finansiering och jag kommer vara helt rak och öppen med detta.
- Därför säger jag detta; Vi lovar nära nog inte någonting i den här valrörelsen! För det kommer inte finnas utrymme för det! Och jag häpnar lite när jag hör andra framställare och undrar vad dess har för grund för att påstå att det finns det utrymme som de säger?
- Jag kommer rakt ut idag säga; det finns det inte!
- Nu ber jag svenska folket att ha tålamod med detta; att känna solidaritet med en värld som ser ut som den gör och att vi behöver samla oss för att göra det under de kommande åren.
- Jag kommer också säga till dem att i det långa loppet så kommer vi på detta sättet skapa en bättre värld. Därför möjliggör vi för människor att komma ifrån förtryck, död och elände.
- Dels har vi lärt oss, och det ska vi visa här med en gång; att det är människor som kommer in i vårt samhälle och som bygger det svenska samhäller tillsammans med oss.
- Det är bara att se på de senaste årens utveckling; att 250 000 har fått jobb i Sverige. Den absoluta majoriteten av dess är födda i andra länder. Alltså en kraftig ökning av människor som är utrikes födda och som ha fått jobb i Sverige och det kommer vara precis samma sak med de människor som flyr idag.
- Jag inser att en hel del av dessa är traumatiserade och behöver hjälp och stöd med allt det hemska de fått uppleva. Men människor har en förmåga att komma tillbaks och mäter man dem med rätt attityd och stöd, får de lära sig det svenska språket, får utbildning. Ja, då kan de få vara med om att bygga det svenska samhället och den frihet vi har här.
- Det är den prövning vi nu har framför oss.
- Den tänker jag begära stöd för idag.” DN och Sveriges Radio


Sverigevänner– de enda sanna fredsvännerna.


 


När Fredrik Reinfeldt sade att allt gott kommer utifrån, det ursvenska bara är barbari, då var han en nyttig budbärare åt de globalister som styr vår värld.

De vill nämligen att vi ska tänka så. Vi ska se på oss själva, vår historia och vårt folk som något dåligt. Samtidigt som vi svenskar ska berövas vår historia ägnar sig den judiska lobbyn, som idag styr vår värld, åt exakt motsatt agerande.

På ovanstående bild mottar de  Kalergipriset. Vem var Kalergi? Dags att läsa om EU som rasbiologiskt experiment 

…EU trycker på för folkmordet
Göran Persson ingår i en påtryckargrupp, ECTR, i EU med syfte att helt utplåna varje försök för något europeiskt folk att känna stolthet och värna om sitt eget. Gruppen grundades under konferensen International Stockholm Forum on the Holocaust, 26-28 januari år 2000. Påtryckargruppen leds av Moshe Kantor och syftet är att upplysa om och verka för att bl.a

Göra demokratin starkare genom mångkultur och mångetnicitet

Läs också: Vad är Paideia? Bara för alla eller bara de ”utvalda? Jan Eliasson har gått i denna skola!


Läs även: Bonnierhotet
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar