måndag 15 maj 2017

Snart slut med Sverige och svenskarna. Malmö är som Gaza. Så blir hela Sverige inom en snar framtidFacklig humor

”Enligt TCO tillhör Gustav Fridolin ´Framtidens 99 mäktigaste personer i Sverige´
Skrattade till mig en revbensfraktur”
Fredrik Johansson på Twitter
Twitter.com/FrHa.Jo

Fr. Snaphanen:
Goodbye Sweden
Lars Carlsson skriver:
Jag lämnar i slutet av veckan in en ansökan om medborgarskap i Norge, och eftersom Norge inte tillåter dubbla medborgarskap lämnas samtidigt en ansökan om att bli befriad från svenskt medborgarkap till svensk myndighet. Tino Sanandaji skrev häromdagen; “Många längtar av nostalgiska skäl till en regeringsduglig socialdemokrati som värnar välfärden, men dagens socialdemokrati har upphöjt politiskt korrekthet och oreglerad invandring till en värdegrundsreligion som står över allt annat.” Men som bekant gäller ju inte detta bara socialdemokratin. I mina ögon är Sverige hopplöst förlorat.Snaphanen

Malmö är “ett svart hål” för bidragspengar

“Med Gaza* som social modell

Svenska politiker kommer på fullt allvar att lura folk att tro att "invandringen kommer att betala pensioner och framtida välfärd", men sanningen är att de tidigaste och mest invandrartäta svenska städerna är de som går mest på pumpen.. Svenska politiker ville ha sitt eget lilla Gaza, och det blev Malmö.

Men de ville ha mer, de ville modellera hela Sverige med Gaza som förebild, de glömde bara att tänka på vem som ska finansiera deras fantasier. Detta sker nu, och vi förstår Lars Carlsson som bara vill bort från Sverige. När hela Sverige har blivit som Malmö, Södertälje, Landskrona, osv. gäller det att ha lämnat landet i tid. Sveriges kommuner räknar med 40 miljarder i underskott de närmaste treåren. Jag är glad att jag lämnade det 14 år sedan, men det var med tungt hjärta.

Malmö får in nästan 4,9 miljarder kronor medan miljarder flödar ut från Stockholmskommuner på grund av det kommunala utjämningssystemet. Fullständigt orimligt, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande i Täby, som kallar Malmö för ett ”svart hål”.

På torsdagen publicerade SCB preliminära siffror för 2017 för det kommunala utjämningssystemet. Siffrorna visar att Malmö stad återigen är kommunen som får mest bidrag. För 2017 beräknas Malmö få nästan 4,9 miljarder kronor, en ökning med drygt 276 miljoner kronor jämfört med 2016. Den näst största bidragstagaren är Göteborgs stad som får 2,4 miljarder kronor. Staden “ett svart hål” för bidragspengar

* Med Gaza menas i korthet: Att använda sitt eget offerstatus för att räkna med en ansedd levnadsstandard genom andras pengar. Kolla in några nyckeltal i Palestine problem hopeless, but not serious

Vapen dödar inte, Nisse
Till Nils Karlsson, mp, och andra "ansvariga" politiker i Malmö stadshus
Från: Sandor Herold
Malmö 13-5-2017

Såg dig i Aktuellt igår där du sade att det finns gott om vapen i Malmö.
Vapen dödar inte Nisse, det är dom som håller i vapnet och avfyrar det som dödar. Och det finns gott om dom som håller i vapen i Malmö och majoriteten av dom är vildar komna från kulturer där man löser alla konflikter och problem med våld.

Alla offer för dom senaste skjutningarna i Malmö har varit av utländsk härkomst och likadant är det troligen med gärningsmännen. Att dom här personerna och deras anhöriga har kunnat ta sig in i landet är något som bl a du och ditt parti är skuld till genom den politik ni för.
Att då ställa frågan vad man skall göra åt detta till dig i Aktuellt är ju som att anställa geten till trädgårdsmästare. Förvånar mig att du inte drog till med något i stil med att vi måste köpa bostadsrättslägenheter till dom så att dom inte behöver springa omkring på gatorna.

Två skjutningar på öppen gata dom senaste dagarna mellan 18.00 och 19.00 i Malmö. Alltså på en tid då det rör sig mycket folk ute och det är väl bara en tidsfråga innan någon helt oskyldig blir ihjälskjuten. Och då hoppas jag att det blir en politiker som det drabbar. En politiker som aktivt hjälpt till att förvandla denna stad och detta land till det mångkulturella träsk som det numera är och där bl a gatuskjutningar är så gott som alldagliga händelser. Och för att det verkligen skall drabba den skyldige så bör den politikern vara miljöpartist.

När ni drabbas av det som många oskyldiga svenskar blivit utsatta för så kanske ni börjar förstå vad ni gjort mot ert eget land och folk.
Eftersom du tydligen är en hejare på att fixa sändningstid i nyhetsprogrammen på TV så undrar jag om du inte kunde fixa några minuter åt mig också så skall jag med nöje berätta varför jag skriver "hatmail" till olika politiker. Jag kommer i så fall att framträda helt öppet med namn och utan att man behöver förvränga min röst eller pixla mig på något sätt.

Nu tror jag inte ett ögonblick på att detta blir verklighet eftersom jag representerar det sista som massmedia vill släppa in för att lufta sina åsikter. Jag är ju en person med invandrarbakgrund som öppet vågar gå ut med mina åsikter, kan föra mig både i tal och skrift, ger blanka fan i om man kallar mig rasist eller främlingsfientlig.Förutom detta så är jag också,  i motsats till dig, ganska snygg  samt välrakad och luktar gott!

Sandor Herold, politikerhatande tam Malmöbo med invandrarbakgrund

Kenneth Sandberg undrar vart vi är på väg och med all rätt. Läs hans inlägg här

Fr. Snaphanen:

Framtiden är långt ifrån lika ljus som Magdalena Andersson (S) har deklarerat, varnar Riksrevisionen. På fyra år har finansdepartementet överskattat Sveriges offentliga finanser med omkring 75 miljarder kronor. Den prognos om ett ökat överskott på från 40 miljarder 2016 till 110 miljarder 2020 kommer snarare landa på ett minskat underskott på 35 miljarder. Riksrevisionen larmar: 75 miljarder fattas

Enorm nivå av våld och förakt för myndigheter” - växande gängkriminalitet hot mot hela samhället

Sverige står inför mycket allvarliga problem på grund av unga kriminella män i utsatta områden. Både Kriminalvården och polisen talar om en ”enorm nivå av våld och ett monumentalt förakt för myndigheter” – samtidigt som straffen inte har någon som helst effekt. Det framkom vid ett seminarium i Justitieutskottet idag.

– De utmanar alla, de har en konfrontatorisk attityd och de har en hårdhet som gör det svårt att nå dem, sa Kriminalvårdens chef Nils Öberg.Samtidigt är de oberörda av att sitta i fängelse och de sover hellre bort tiden istället för att jobba med att välja en väg ut ur kriminaliteten. Dagens Juridik

Fr. Snaphanen:
Nu är det fler syrier än finländare i Sverige
"Det är historiskt", säger SVT. Detta beror inte på ett folkligt eller politiskt beslut. Det kommer från ett administrativt beslut i Migrationsverket den 3 september 2013. Rasmus Jarlov sade något rätt om svenska politiker: "Ingen enda generation borde få lov att omvandla sitt land så fundamentalt." Och i detta fall var det bara tjänstemän som modellerade om  Sveriges demografi från sina skrivbord.

Finländarna har varit den största gruppen utrikesfödda i Sverige sedan andra världskriget, men nu har syrier gått om. I mars var 158.443 Syrienfödda skrivna i Sverige, jämfört med 152.870 Finlandsfödda, enligt ny statistik från Statistiska Centralbyrån.

– Det har kommit väldigt många syrier hit, säger Tomas Johansson på SCB. Omfattande arbetskraftsinvandring från Finland ägde rum från andra världskrigets slut till 1980, då gruppen utrikesfödda finländare i Sverige var cirka 250.000.

Sedan dess har gruppen minskat, medan syrier har ökat enormt – 2012 var det 27.510 syrier i Sverige, fem år senare består gruppen av 158.443 personer. – Syrierna gick om. Det är historiskt, säger Tomas Johansson, utredare på SCB till SvD. Nu är det fler syrier än finländare i Sverige: ”Det är historiskt”Inga kommentarer:

Skicka en kommentar