onsdag 3 maj 2017

Västvärldens problem är obegåvade, barnsliga och inkompetenta politikerNär det blåser på månen måste man tänka mycket noga på hur man uppför sig.
För om det är en ond vind och man uppför sig illa, blåser den rakt in i hjärtat, och sedan uppför man sig illa en lång tid framåt.
Erik Linklater, författare


"Invandrare och mångfald gör oss rikare, vi är alla människor"
Margot Wallström har ingen utbildning utöver en studentexamen från ett nordligt svenskt gymnasium 1973. Men hon har fått smort munläder i alla år som professionell socialdemokrat.

En lysande karriär som minister och kommissionär. Med henne har inkompetensen härskat, Sahlin försvann under ganska pinsamma omständigheter, och Anna Lind mördades 2003. Endast i bloggosfären, kan du läsa sanningen om Monas sorti från en lika oförklarlig,  strålande politisk karriär.

Icke desto mindre  behöver hon bara mumla på sin förbluffande dåliga engelska.Hur mycket mer ska hon kräla för den mycket aggressiva Islam här?

Inte så lite. "Vi har bra media i ryggen, problemet är sociala medier och falska nyheter". Hon accepterar utan invändningar att intervjuaren kallar de tre författarna av den senaste tidens rapport  om det Muslimska Brödraskapet för ”högerextremistiska fanatiker”.

Wallström är bilden på en socialdemokrati som har gått andligt och intellektuellt bankrutt. Det finns bara en anledning till att hon slipper så lindrigt undan. SAP har lockat endast medelmåttor i fyra decennier. Den sista verkliga talangen var Olof Palme, även om han också misslyckades kapitalt. Politiker från kristna kulturer är 'lätt kött' för den politiska religionen islam.

Idag menar Wallström att det är ”oviktigt, om Sverige röstat för saudierna som medlemmar i FN: s kvinnorättskommission. Det kommer inte att vara samma personer, som fick Sverige in i denna situation, som förhandlar om dess utträde. Wallström lovar bekämpa “uttryck för extremism” i medier som svartmålar araber.

Gyllenhammars roll i Nuon har kostat svenska skattebetalare enorma belopp

 Bildresultat för Gyllenhammar
Med tanke på den hjältegloria som många försöker sätta på förre Volvochefen PG Gyllenhammar i dessa dagar, finns det anledning att påminna om hans roll i den kanske största skandalaffären någonsin i svenskt näringsliv. Uppgifterna om hans roll i Nuonaffären var sista spiken i kistan för det förtroende jag hade kvar för PG.
Lars G. Josefssons tillträdde som VD för Vattenfall år 2000. Det innebar att förvärvsverksamheten skulle komma att trappas upp och till rådgivare valde han Gyllenhammar som då var vice ordföranden i bankirfirman Rothschild Europé.

…Bankirer som Gyllenhammars Rothschild och advokater som medverkat till affären kammade hem nästan en halv miljard kronor i arvoden. Josefsson påstod trots detta i en intervju att varken PG Gyllenhammar eller Hans-Olov Olsson varit direkt inblandade i affären. Olsson lämnade Vattenfalls styrelse två månader efter köpet av Nuon.

Dåvarande näringsministern Maud Olofssons roll och ansvar i hela affären är ytterst oklar och hon har under uppseendeväckande former vägrat att infinna sig i Riksdagens Konstitutionsutskott för att svara på frågor om det. Hon har däremot gett en TV-intervju sedan Konstitutionsutskottet prickat hennes handläggning. Vid den intervjun vägrade hon att svara på intervjuarens enda viktiga fråga. 
Mycket tyder på att Maud Olofsson i stort sett hållit affären inom sitt departement, för att själv kunna ta åt sig äran. Hon var tyvärr inte kompetent nog för att förstå vilken dålig affär det rörde sig om, så någon ära kom hon inte att inkassera. Läs hela denna avslöjande artikel om vilka varelser som har ”skött” Sverige. Anthropocene


Fr. Snaphanen i övers. från danska:
European Unionconverts Youtube into a safe place

Marine Le Pens Frankrike: Tankeväckande korrelation (samband)
Exponering av islam leder till Marine Le Pen, det är meddelandet som sänds. När alla är lika exponerade blir Le Pen president och man har den maximala konflikten innan själva kriget bryter ut.

Sverige ligger i samma riskbild av Europas kanske mest inkompetenta politiker. När man inte har någon historisk erfarenhet av krig i 6-7 generationer, är risken stor för att få en utan att veta det.
Julia Cæsar skapade det exakta beskrivandet för det: Sverige är fredsskadat i insikten av att mänsklighetens historiskt naturliga tillstånd är krig. Att livet är övervägande tragiskt, inte minst politiskt, något som är fullständigt bortglömt i optimismens hemland Sverige.

Tyvärr det börjar det gälla även i Europa, som nu haft hela tre generationer som har levt utan krig. EU tar äran för det, men det är en förenkling och en halv lögn. EU idag är konfliktskapande.  Juncker, Mogherini och Frans Timmermans skapar en illusion för vår räkning, och de är ett hot mot vårt land och våra efterkommande .Læs mere »

Läs:
Mogherini vill ha politisk islam i Europa
Meningen med invandringsgalenskapen

Fr. Snaphanen:
Justin Trudeau: Analys av ett bortskämt barn

Den obehagliga sanningen om Justin Trudeau
Två begåvade kanadensare analysera sin ledning, Ezra Levant och Stefan Molyneux. Man kan säga som Asger Aamund, att ”Vi har alltför många inkompetenta bondfångare i Folketinget” men problemet börjar med inkompetenta väljare. De väljer inkompetenta personer. Väljarna är demokratins akilleshäl. Därför får vi typer som Trudeau och kanske Macron i Frankrike … Molyneux har också ett bra samtal med Paul Jospeh Watson i Western Civilization On Edge


 Det skrivs om att Pierre Trudeau är son till Fidel Castro. Kan det vara möjligt? Justin Trudeaus mor var känd för sitt vilda leverne. Då Pierre Trudeau satt i tråkiga möten var hon ute och levde rövare och knep inte ihop benen för karlar om man uttrycker det milt. En kanadensare uttryckte det så att ”she is a disgrace for her country”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar