onsdag 21 juni 2017

Är europeisk civilisation dömd? Sveket mot svenska folket. Vi blir slavar åt kolonisatörerna.Fr. Snaphanen:
Are We Approaching the End Game?
(Närmar vi oss slutspelet? Om Europa)

Det blir allt tydligare för var dag att slutspelet,  åtminstone i Europa, nu är nära förestående. Det framgår också tydligt, menar skribenten att det som vi har lärt känna som "europeisk civilisation" är dömt. Den ultimata orsaken till detta är emellertid inte massinvandringen till väst som har ökat avsevärt de senaste två åren. Det är inte i första hand kaoset, laglösheten och terrorismen som dessa kolonisatörer har tagit med sig hit. Dessa är effekter inte orsaker.

Den främsta orsaken och helt avgörande är eliternas förkastande av de värderingar som västerländsk civilisation grundades och byggdes på. Sedan åtminstone 1960-talet har samma eliter, som inbegriper de politiska, intellektuella och juridiska klasserna, arbetat outtröttligt på att avskaffa dessa värden - kristendomen och den hellenska rationalismen - från den offentliga sfären… Läs mer

Redan 2009 skrev jag på denna blogg om det stora sveket mot svenska folket

” Nu är EU:s grundlag underskriven av Vaclav Klaus och framtiden för Sverige är oviss. Vi blir en region i det blivande Europas Förenta Stater. Man bör betänka att Sverige som nation är en av de äldsta i Europa. Våra svenska landskapslagar härrör från mitten av 1300-talet.. 

I samma inlägg citerade jag ett inlägg enligt följande:

”Cristian Lambert, Frankrikes tidigare ambassadör i Bryssel skrev i december 2007 i en konservativ fransk tidning en artikel som han kallade ”Europas ofrånkomliga självmord”.

”Fotot är av det vackra Pfalzkapellet i Aachen, betraktat som den arkitektoniska höjdpunkten av den karolingiska renässansen.


När barbarerna konverterade till kristendomen hjälpte de till att skapa det Europa som nu demonteras. Frankerna avvisade också muslimerna som nu får sin hämnd, utan nämnvärd strid, under det att moskéer reses överallt i det europeiska landskapet för att ersätta storartade byggnadsverk som detta. Klichén "what goes around comes around" tycks kunna appliceras på vår aktuella situation. Vi måste nu räkna med det oväntade.” Hela artikeln finns här.


I mitt förra inlägg var möjligen rubriken fel ställd.
Rättelse:
Journalister och Vänsterakademiker har "bara" vilselett. Knappast en grund för riksrätt, som rubriken antyder, men däremot en Digital FolkTribunal där frågor penetreras.
Typ Konstitutionsutskottet.

De som är ansvariga är politiker och myndighetsansvariga som tagit beslut på lös grund, rättsvidrigt och förändrat grundlagar - utan folklig förankring.                      

 

Snart är hela svenska folket slavar åt de importerade kolonisatörerna.

Läs här:

Nu tvingas du och jag att anställa svartskallarna och betala för det!

Antingen du är småföretagare, arbetslös eller fattigpensionär måste du nu betala för att kolonisatörerna ska tränga ut dig ur samhället, och de får hjälp med den politiken av låtsasnationalisterna som vill att vi svenskar ska hamna i ett indianreservat! Hela inlägget här

Det är socialisten Ylva Johansson, tidigare kommunist, som har snickrat på detta. Hon har varit gift Erik Åsbrink, som varit finansminister i den socialdemokratiska regeringen. Han tillhör det utvalda folket. 

Bonniers som svenskfientlighetens epicentrum

Ingen mediakoncern i Sverige är så ivrig med att driva kampanjer mot den svenska nationalstaten och dess folk som Bonniers är. I decennier har de gjort precis allt för att vi svenskar inte ska känna oss som ett folk och för att vår nation inte ska vara vår utan tillhöra alla jordens folk. Att vara svensk innebär för Bonniers att ha svenskt medborgarskap oavsett varifrån i världen man kommer. Men att vara svensk innebär att man tillhör det svenska folket, annars är man inte svensk. De omkring två miljoner människor som politikerna har massimporterat huvudsakligen från Mellanöstern och Afrika är inte svenskar och kommer aldrig att kunna bli det.

De är att betrakta som kolonisatörer som mobiliserats hit av svenskfientliga krafter som vill förstöra Sverige – och Bonniers är en del av de svenskfientliga nätverken.
Vad Bonnierkoncernens ägare vill framstår dagligen mycket tydligt för den som orkar läsa det skräp som tidningen publicerar. Varje gång tidningen gör en ansats till att publicera svenskfientliga texter är de i stort sett alltid dåligt underbyggda, fyllda med faktafel eller bara vulgär propaganda mot det folk som har rätten till Sverige – svenskarna. Läs hela artikeln på MedborgarinitiativLäs detta: Winter is coming. På riktigt alltså…
Om ni inte sett den här från DGS-TV så titta på den nu!
Allt är mycket värre än man tror. MYCKET VÄRRE alltså…
Jag lärde mig en hel del bara av det här klippet som jag inte kände till innan. ALLA borde se det här och inse att Sverige är rätt kört. Mest beroende på att det inte finns några politiker som ens vill försöka göra något åt det utan man vill fortsätta köra det i botten. Stenhårt.
Nu ska jag börja fundera på att flytta till något annat land, dags att börja kolla på andra alternativ helt enkelt. För som det ser ut så finns ingen framtid för Sverige alls. Det är så otroligt mycket värre än vad någon kan föreställa sig!
…Jag börjar tro att det bara finns två alternativ vad gäller Cecilia Wikström, Folkp… ”Liberalerna”. Antingen så otroligt stenkorkad i huvudet att en hög med grus är smartare. Eller så driver hon en enormt ond och dold agenda. Läs hela denna artikel på Toklandet


https://toklandet.files.wordpress.com/2015/08/ceciliawikstrc3b6m.jpg

På bloggen Mxp frågar man sig vilka som har bruna rötter och vilka som är utan rötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar