fredag 30 juni 2017

Folkmordet på svenska folket. En tusenårig nations historia raderas av en enda generation.People of Poland, do not be naive! Do not trust a man who has even betrayed his own people. Do not let Stefan Löfven, like a second coming of Adolf Hitler, destroy Poland by forcing an invasion on you.

I ett öppet brev till Polens folk varnar Mother Svea polackerna för den svenska statsministerns påtvingade "flykting" invasion från tredje världen som för alltid kommer att förändra Polens landskap som vi lärt känna det. Läs detta mejl som finns på engelska i Nya Dagbladet.

 Bildresultat för Stefan Löfven


Först citerar jag delar ur ett inlägg på Invandring & Mörkläggning som  handlar om en skolavslutning i dagens mångkulturella samhälle. Läs hela inlägget
På Snaphanen  finns inlagd en video från Norge som handlar om Folkmordet på svenska folket. Jag har  översatt texten under videon från danska.
Tidigare har jag skrivit om att det pågår ett folkmord och jag har tagit delar av detta och lagt in igen. 

Fr. Snaphanen:
Folkmordet på svenskarna
37 procent av Sveriges 0-44-åringar är nu invandrare och avkommor. Om man tycker att "folkmord" låter väl drastiskt , bör man använda en stadsdel  (distrikt)  för att studera vad det innebär juridiskt förutom att den ursprungliga svenska befolkningen kommer att försvinna på  'mångfaldens ' altare. Den föds utanför landet  och fördrivs, inledningsvis inte mördad. Ett folks tusenåriga historia raderas av en enda generation. Der foregår et folkemord på svenskerne, februar 2016. (Afsnittet om folkemord begynder min. 47.)  Se videon

I&M-Godheten som religion
 De som har rätt värdegrund och befinner sig på den moraliska högplatån är mer högtstående än de som befinner sig nedanför, antingen de nu inte släpps upp dit, har blivit nersparkade eller absolut inte vill befinna sig där.
Beatrice, dags för svar nummer två i ”Enkelt och lättbegripligt”. Du kommer så småningom att få ett tredje och avslutande svar.
För ett par veckor sedan var jag på skolavslutning i Bergviks kyrka här i Hälsingland. Det är en vacker liten kyrka, drygt hundra år gammal. Den ser mera tysk än svensk ut, med sin blandning av nationalromantik och jugend. Det var en förkrossande majoritet av blåögda lintottar, detta är svensk landsbygd, men det fanns också en muslimsk flicka med schal om håret och några andra barn med ursprung från andra länder. Sammanlagt ett femtiotal barn skulle ut på sommarlov och kyrkan var proppfull med föräldrar, syskon och andra anhöriga.
Avslutningen blev en egendomligt form- och traditionslös händelse. Ingen präst och ingen rektor, inga tal. Bara en musiklärare som inte sa fem ord en gång utan satt i bakgrunden och kompade på gitarr när barnen i olika grupperingar – och en solo – sjöng slitna schlagers som Gyllene tiders ”Jag går och fiskar” och John Legends ”All of me”. Jag kunde till nöds förstå kopplingen mellan Per Gessles behov av att ta en paus och sommarlovet. Det var svårare att förstå sambandet mellan dessa förpubertala barns skolavslutning och den engelska och språkligt rätt avancerade kärlekstext som de knappast kunde ha någon relation till:

Drawing me in, and you kicking me out
You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down
What's going on in that beautiful mind …
En mattelärare delade ut diplom till två elever som hade gjort någon hemuppgift bra och så gav han blombuketter till de två elever, en pojke och en flicka, som presenterade de olika sånginslagen.
…När Sverige hösten 2015 drabbades av en invandringstsunami, så kunde den som särskilt ville markera sin godhet, godhetsaktivisterna, öppna det egna hemmet för flyktingar (asylsökande), eller kanske ansluta sig till olika välkomstkommittéer, som gjorde de insatser som välfärdsindustrin inte klarade av på egen hand.
Nå, vad är det som gör denna godhet till en religion? Svaret är att den inte ser till konsekvenserna. Att föröda Sverige på det sätt som nu sker är inte godhet i min värld. Vad som är gott och vad som är ont kan bara bedömas med referens till konsekvenserna. Riksrevisionen gav nyligen ett talande exempel, när de kritiserade de propositioner för migrationen, som de båda regeringarna lagt under åren 2005 till 2014. De saknade konsekvensbeskrivningar. Bland annat har samtliga statliga långtidsprognoser kraftigt underskattat de verkliga kostnaderna på migrationsområdet. Underskattningen har ökat med tiden och uppgår de senaste åren till flera miljarder kronor om året.

Regeringen har under perioden lagt närmare ett trettiotal propositioner med förslag som påverkar förutsättningarna att söka, eller få, uppehållstillstånd i Sverige av asylrelaterade skäl. En översiktlig genomgång visar att nästan alla förslagen bedömdes sakna väsentliga konsekvenser för statlig och kommunal verksamhet eller ekonomi. I den mån förslagen bedömdes ha ekonomiska konsekvenser, beskrevs de som små. Bedömningarna motiverades i allmänhet kortfattat och det saknades ofta redovisning av bakomliggande analyser.Läs mer av inlägget

Sverige: vita offer betraktas inte som rasism
"Sen stack han svärdet i min kompis mage. En klasskompis började skrika, men alla trodde fortfarande att det var ett skämt." — Elev till Expressen.
Några sådana diskussioner fördes aldrig efter dubbelmordet på IKEA. Ingen har heller fördömt IKEA-mördaren Abraham Ukbagabirs rasistiska motiv. Till polisen har han sagt att han valde ut sina offer just för att de "såg svenska ut".

Frågan är: Vad uppnår Stefan Löfven med sin så tydliga agenda att fördöma allt våld från svenskar, men ignorera allt våld från invandrare? Bara den senaste veckan har sex planerade asylboenden brunnit i Sverige.

Risken är att i takt med att svenskarna blir mer och mer övertygade om att ingen längre för deras talan, känner ett växande behov av att ta saken i egna händer.
När locket väl åker av tryckkokaren i Sverige, kommer det att ske med betydligt större styrka." — Ledarskribenten Hans Davidsen-Nielsen i danska Politiken.Gatestone

Fr. Snaphanen:
Pågår det i verkligheten folkmord på svenskarna?
Det låter naturligtvis dramatiskt, men tittar man igenom de 25 definitionerna från1946 till 2015  är det inte svårt att hitta definitioner som tangerar det. Folkmord är mycket mer än mord, precis som svensk "mordbrand" inte behöver innebära att någon mördas.

30 procent av befolkningen har Sveriges Riksdag nu förändrat drastiskt. En omfattande vit flykt i Sverige, internflyktingar, om än delvis frivilligt. Det är inte riktigt  dokumenterat, men för tio år sedan kartlades det dock att avflyttningen från staden berodde på invandringen. Malmöbor flyttar bort från invandrarna. Var fjärde svensk  kvinna är rädd för att gå ut ensam på kvällen. Många gör inte.

Det förekommer ett mycket omfattande våld och sexuellt våld mot svenskarna, som journalister och politiker framställer som obetydligt. Omkring 80 000 grova våldshandlingar varje år, och 6.700 våldtäkter (underreported 67.000), varav minst två tredjedelar måste anses begås av invandrare mot svenskarna. Flera hundratals mord på svenskar har begåtts av invandrare under de senaste 40 åren, inofficiella, ofullständiga listor säger ca 400-500. Jag har kunnat bekräfta många av fallen genom att gå igenom dem, så antalet kan inte vara helt fel. Svenskarna har förmodligen mördat högst en tiondel så många invandrare inkl. Peter Mangs och Lasermannen, men det är dessa mord som får journalist- och  politikeruppmärksamheten. De andra vill de inte höra talas om, jämför IKEA-morden och den avskyvärde statsministern Löven.

Mord och våldtäkt som begås mot svenskar är fullständigt mörklagda av den svenska staten, där mord i motsatt riktning får stor uppmärksamhet och våldtäkt mot invandrare som begås av svenskar knappast ha förekommit i historisk tid. De verkliga rasisterna, jude- homo och kvinnohatarna (misogynists) i Sverige, alla invandrare, men det sägs i den lögnaktig pressen att det är svenskarna som är rasister.

Siffrorna för det hela kunde lämnas ut om politikerna inte ville dölja de skador som skett mot landet och befolkningen. Hela områden i Sverige är avsvenskade. Om inte riksdagen begår ett folkmord mot svenskarna, är det i alla fall något som har oroande likheter med det. Vad mig anbelangar , hör de hemma i en rättssal och inte i riksdaagen. Vi är många som betraktar dem som förbrytare, och nu här i den svenska mångfaldens svanesång, som är labil inför en synnerligen omfattande kris, kan det vara intressant att se vad folk har i åtanke för dem som tack för att ha ödelagt ett land.

BRÅ påstår  att det  inträffar ca 90 mord i Sverige årligen. (Det dubbla mot Danmark). Vem som helst som läser en dagstidning ser att det  inträffar runt ett halvt till ett helt mord om dagen det vill säga minst 180 mord per år. Vissa dagar två och nyligen upp till fem om dagen. Hur det hänger ihop är helt ogenomskinligt. Någon ljuger, och det är inte otänkbart att BRÅ är full av lögner.Snaphanen

Läs:
Definitioner på folkmord här och här


Tino Sanandaji: ingen tvingade dig att ljuga om invandringen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar