fredag 23 juni 2017

Förgiftade jordgubbar. Blodshämnd, DF vill ha gränskontroll till Sverige. Allt blir värre och värre!


Trevlig midsommar!

Låt inte Big Foods jordgubbar förgifta er i sommar


Svensk strävan

Svenskarna har förvärvat sig rätten till sitt land. Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan. De levande svenskarnas uppgift är att bevara det och förkovra det genom att fortsätta denna strävan - på frihetens grund. Läs hela inlägget

Vad ska man säga om Sveriges Radio?

Programledaren avbryter på nytt och gör ett försök att misskreditera Albins källor genom att antyda att det kan handla om fake news-källor. Albin svarar att han går till kanaler på båda sidorna av konflikten och att efter 6 år är det tydligt vilken sida som talar sanning [respektive ljuger]. Under alla dessa 6 år har ingen från den syriska regeringen fått möjlighet att uttala sig i Sveriges Radios kanaler, säger Albin.Läs hela inlägget

Soldatmamma har översatt de sju punkterna i Vaclav Klaus´tal om EU som ett totalitärt projekt.

Är Vaclav Klaus räddningen för Europa?  Läs de sju punkterna och fråga er sedan om EU någonsin har varit tänkt att vara ett demokratiskt projekt..

I&M: Blodshämnden
I ”Violence and the Sacred” (1972) skriver den franske filosofen René Girard om rättssamhället som en av mänsklighetens stora landvinningar. Utan ett fungerande rättssystem går det inte att sätta stopp för klansamhällets ständigt pågående vendettor. Rättssamhället sköter om hämnden och har det som brukar kallas för ett våldsmonopol. Någon har begått ett brott men brottsoffrens släktklan får inte hämnas. Rättssamhället träder emellan och straffar förövaren. Också den som tar lagen i egna händer straffas.
Betydelsen av att förhindra blodshämnd tas upp på många ställen i bibeln: ”Min är hämnden, jag skall vedergälla det, säger Herren”. Eller som det mer dramatiskt formuleras i Psaltaren 94:1: ”Du hämndens Gud, o HERRE, du hämndens Gud, träd fram i glans”. Här skiljer sig bibeln från koranen, som bejakar Qisas, blodshämnden. Också i norden har vi haft både klansystem (ättesamhället) och blodshämnd. De isländska sagorna ger ett rikt material. Njals saga kan läsas som en berättelse om blodshämnd.
Hedersmord är en form av rättsskipning som vi i Sverige, trots feministernas motstånd (det finns inga särskilda hedersmord, alla karlar är av samma skrot och korn), lärt oss att se som en väg att upprätta en familjs heder. Det kan också handla om att undvika fiendskap mellan olika klaner. När en man eller kvinna skymfats eller dödats är det släktingarnas plikt att utkräva hämnd. För att undvika fiendskap – och därmed blodshämnd – kan därför en klan eller familj känna sig tvingad ta livet av en av sina egna medlemmar. Endast på det sättet kan freden bevaras. Läs mer I&M
   


Fr. Snaphanen i övers. fr. danska:
DF vill ha gränskontroll till Sverige
DF är för tidigt ute, men vi vill ha gränskontroll mot Sverige inom tio år, Norge likaså.
Enligt Säpo finns det "tusentals potentiella terrorister i Sverige." Samtidigt är det också en livlig trafik av kriminella invandrare över sundet, dit de kan resa fritt med allt från vapen, droger och efterlysta brottslingar. Det är lite av ett mysterium varför Løkke-regeringen ville ha en form av gränskontroll vid gränsen till Tyskland, men inte mot det långt farligare Sverige.

NewSpeek har talat med Dansk Folkepartis talesman Peter Kofoed Poulsen, som understryker den försämrade säkerhetssituationen  i och runt om i Sverige på grund av landets egen invandringspolitik . Och då menar Peter Kofoed Poulsen att det nu borde vara klart att det finns ett behov av en ordentlig gränskontroll, även mot Sverige:

"Dansk Folkeparti har helt klart en önskan om gränskontroll vid Öresundsbron och färjorna vid Helsingör. Både när det gäller gränserna mot Tyskland och Sverige behöver vi grundligare gränkontroller och så det måste vara permanent.” Newspeek

Vi behöver armband mot särskilt utsatta områden.
Dan Eliasson ber om hjälp för att åtgärda ett Sverige som sjunker ner i träsket med en rasande fart. Dan Eliasson, rikspolischef, som ensam är ansvarig för att ca 100 000 av alla som kom in i landet utan att vi vet vilka det är 2015 då han personligen vägrade begära att gränskontroller skulle införas … Fortsätt läsa Dan Eliason: ”Vi behöver armband mot särskilt utsatta områden”
Läs:
Merit Wager – Europas elit verkar fast besluten att begå självmord genom diversifiering

Petterssons – Befolkningen byts ut i Europa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar